1 ile 30 arası toplam 809 sonuç

Konu: En Büyük Asker Bizim Asker

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Çok mu zor ya askerlik , bir de ikiyüzlülük derken ne kast ettin abi ?
    Sorumluluk + askerlik psikolojisi ve zaman zaman baskı. Benim durumum biraz farklı. Keşke KD olarak yapsaydım diyorum hep. Şu an bitmesine 1 ay kalmıştı. Fiziksel açıdan artık zorlama yok. Ama psikolojik olarak epey yıpratıyor insanı. İleride içine girince anlayacaksın.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Sorumluluk + askerlik psikolojisi ve zaman zaman baskı. Benim durumum biraz farklı. Keşke KD olarak yapsaydım diyorum hep. Şu an bitmesine 1 ay kalmıştı. Fiziksel açıdan artık zorlama yok. Ama psikolojik olarak epey yıpratıyor insanı. İleride içine girince anlayacaksın.
    Ben de bu Mayıs gidiyorum işte 2 ay kaldı uzun dönem olarak yapıcam , genelde büyüklere sorunca herkes 12 aya düştü diye kolay gözü ile bakıyor askerliğe , ama baya zor galiba psikolojik olarak falan dediğin gibi.
    Birde yerde fark ettirir demi doğu falan daha zordur yani batıya göre ?

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben de bu Mayıs gidiyorum işte 2 ay kaldı uzun dönem olarak yapıcam , genelde büyüklere sorunca herkes 12 aya düştü diye kolay gözü ile bakıyor askerliğe , ama baya zor galiba psikolojik olarak falan dediğin gibi.
    Birde yerde fark ettirir demi doğu falan daha zordur yani batıya göre ?
    Öncelikle Allah yardımcın olsun. Sık dişini herkesin geçtiği köprüden sende geçeceksin. Askerlik sabır işi başlarda zorlanırsın ama sonra rahatlarsın. Batı, doğu fark etmiyor artık. Gözünde de fazla büyütme. Son olarak sivili çok özlersin : )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Sık dişini herkesin geçtiği köprüden sende geçeceksin. Askerlik sabır işi başlarda zorlanırsın ama sonra rahatlarsın. Batı, doğu fark etmiyor artık. Gözünde de fazla büyütme. Son olarak sivili çok özlersin : )
    Sen neredesin, önceki mesajlara baktım ama göremedim?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sen neredesin, önceki mesajlara baktım ama göremedim?
    İzmir - Hatay Askeri Hastanesinde görevliyim.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Eyvallah abi , sivilde hakikatten çok rahatım şuan geç saatlerde yat geç saatte kalk oyun , film falan askerde bunları çok arayacağım anlaşılan
    Zamanda bir şekilde geçecek dediğin gibi ama 1 sene de az değil yaw

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

ToRoSKaPLaNı

Keşke bende kısa yapsaydım. Şimdi sayılı günlerim kalmıştı. Hayırlı tezkereler.

Eyvallah abi , sivilde hakikatten çok rahatım şuan geç saatlerde yat geç saatte kalk oyun , film falan askerde bunları çok arayacağım anlaşılan
    Zamanda bir şekilde geçecek dediğin gibi ama 1 sene de az değil yaw
    Aferin sana. Git askere gör gerçek Türkiye'yi : ) Askerlik seni kıvama getirir merak etme : )

Şaka bir yana sıkıntı yapılacak bir durum yok. Gittiğin vakit kafaya takarsan askerliğin bitmez. Önceki mesajlarında batı - doğu hangisi iyi olur demiştin. Doğuda yapanlar muhtemelen artık 24 gün önceden tezkere alacak. Yıllık izin ve yol izni bundan hariç tutulacak. Gelecek ay bu yazdığım netleşir. Yani toplamda 10 ay askerliğin olur. Dağıtımın doğuya çıkarsa üzülme sevin derim. Artık TSK genel olarak batılı olanı doğuya, doğulu olan askerleri batıya atabiliyor. Böyle bir fırlamalık dönüyor. Askerlerle konuşuyorum onlarda bu yazdıklarımı doğruluyor.

Mesaj Yetkileri