Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
galatasaray acaba chelsea macinin da provasini mi yapti, kazanmasi gereken hem de evinde oynadigi bir macta insiyatifi besiktasa birakti uzun sure. dinlendirmekten cok chelsea oyun plani denenmis gibiydi.

gs hic oyun kurmak derdinde olmadi, surekli defans arkasina adam kacirmak istediler. uzun toplarla oynadilar daha cok. defansta cok daha dikkatli ve pozisyon alarak oynadilar. sampiyonluk yolunda onemli bir macta rakibi prese bogarak erken skor almak ister diye dusunmustum aslinda galatasaray icin.

besiktas da 60-70 civari oyundan dusuyor genel olarak, kondusyon eksikligi cok bariz. belki de konsantrasyonlari bozuluyor. ilk yarilari cok iyi oynuyorlar, gollerin de cogunu ilk45te atiyorlar zaten. atibayi ve oguzhani cok begendim. dany de fena degildi ama yaptigi hata yenilgiye sebep oldu.
Şampiyonluğu geçtim Şampiyonlar Ligine katılma şansını bile kaybedebileceği bir maçtı Galatasaray'ın. Sezonun şu ana kadar ki en önemli maçıydı bence. O yüzden ben bir prova düşüncesiyle çıktığını sanmıyorum. Daha çok son paragrafta yazdıklarına bağlıyorum Galatasaray'ın oyununu. Beşiktaş hep ilk yarıda işi bitirip ikinci yarıda rakipten baskı yedi son dönemde. Kimi zaman eksik kaldığından, kimi zaman ise belki kondisyon eksikliğinden... Erciyes, Kasımpaşa, Antep ve Bursa hepsi birbirinin kopyası gibiydi.

Mancini önceki maçlardaki gibi önde baskıyla başlarsam Beşiktaş atar 1-2 tane ondan sonrada maçı çeviremeyiz. Tedbirli başlayıp, rakibin yorulmasını bekleyip 60'tan sonra gol için yükleniriz. Ha bu arada gol bulur öne geçersek skoru korumaya oynarız diye düşünmüş olabilir bence. Nitekim ilk yarıda gol gelince rakip beraberliği bulmadıkça risk almaya gerek görmedi ve tedbirli oyunu sürdürdü diye düşünüyorum.