
Originally Posted by
Kaka Leite
Çek Cumhuriyeti gibi bir takımı nasıl bir anda bu kadar gözde küçülttüler anlamıyorum. Bundan bilmem kaç ay önce biz bu adamlara kaybetmedik mi?
Çok net hatırlıyorum o maçın spikeri bile genç kadrolarının çok kaliteli olduğunu söylüyordu ki bize karşı oynadıkları oyun gayette iyiydi.
O maçta aklımda kalan Darida vardı mesela en basitinden adam şuanda Almanya'nın Freiburg takımında estiriyor.
Bu adam o zamana kadar da gelişmeye devam edecek. Biz ise en yakın örnek Salih'i verebilirim o dönemden bu güne adamı Roma gibi bir takım istiyor ama satmayıp yedekte bekletiyoruz. Kısacası rakip gelişmeye devam ediyor ama bizim adamlarda halen tık yok.
Vaclav Kadlec'i söylemeye gerek dahi duymuyorum o da Almanya da pişiyor şuan.
Libor Kozak da Aston Villa'ya gittiğinden beri sürekli forma giyiyor ve gelişmeye devam ediyor.
Çok genç bir takıma karşıyız ve takım gelişirken bizde halen bir ışık yok. Benim içimi birazcık rahatlatan tek olay başımızda Fatih Terim'in olmasıdır bunun harici o maçtan bu güne kadar çok büyük bir yol kat etmedik açıkcası.
Çek Cumhuriyeti bizi çok zorlar bunu da buraya yazayım. Bunun harici bizim ufak takımlara karşı gücümüzü yansıtamama olayımız var. Kazakistan bizim seviyemizde değil ama o maçta onlarla seviyeler eşitmiş gibi oynuyoruz ve onların seviyesine iniyoruz.
Umarım takım artık gücünü farkına varır ve bir turnuvaya gideriz.
Kesinlikle sana katılıyorum. Çekleri neden bu kadar küçük gördünüz pek bi anlam veremedim.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !