1 ile 30 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

Bu Kadar İnatçı Bir Adam Görmedim Daha

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Kadar İnatçı Bir Adam Görmedim Daha

Bu yine iyi. ben üst üste kötü sonuçlar alınca oyuncular kulübün başarısız olduğunu söylüyor. sene sonu şampiyon olucaz diyorum, o zamana kadar bekleyemem diyor. gülermisin ağlarmısın. derbide atılan adama para cezası veriyorum, al başına belayı 3-4 ay Melo berbat moralle oynadı takımda..

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Bu yine iyi. ben üst üste kötü sonuçlar alınca oyuncular kulübün başarısız olduğunu söylüyor. sene sonu şampiyon olucaz diyorum, o zamana kadar bekleyemem diyor. gülermisin ağlarmısın. derbide atılan adama para cezası veriyorum, al başına belayı 3-4 ay Melo berbat moralle oynadı takımda..
    Aynen çok gıcıklar ya, hele Melo yok mu, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde her şey iyi giderken saçma bir kırmızı kart gördü, tur garanti iken 3 gol yiyip elendik.O sinirle 2 hafta maaş kesintisi verdim, küstü beyefendi Zaten moral berbattı, o yüzden formdanda düştü, onun yerine koyduğum oyunculardan da verim alamayınca, her şey iyi giderken kovulduk.Resmen Melo kovdurdu beni

Kasımpaşa'nın yurt dışında eğitim görmüş futbolcusu Soyismini sevsinler senin

Quote Originally Posted by cimbom2634 View Post
    FM2008'den Beri Efsane Oyuncudur Kendisi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Volland'ın 2. ve 3. golleri aynı dakika içerisinde ilk defa böyle bir şeyi yaşadım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="0D5JsM_D7CA"]Tek atakta dort CCC. (Iskasini da saydi oyun)[/YOUTUBE]

Adam kazma mi yoksa istatistige mi oynadi anlamadim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cimbom2634 View Post
    ahahahah bu da iyiymiş belkide üniversite eğitimi için gelmiştir ve gelmişken spor amaçlı kasımpaşa'ya uğramıştır

Mesaj Yetkileri