Quote Originally Posted by wolfson View Post
Adam akıllı anlatamamış ne dediğini sonra millete bilmiş demiş. Ben ya farklı oyun oynuyorum senle ya da ikimizden birinde bi hata var. Oyunda aslında başarılı sayılabilirim yönettiğim takımlara bakılırsa. Millete dar alanda kısa pas yapın kontra yeyin demişsin de sen bekleri ileri çıkartmışsın defans çizgisini de amma ileri kurmuşsun sen kontra yemiyosun da millet mi kontra yiyor �� tüm forum defans arkasına atılan topları konuştu burda. İkincisi de senin arkadaşın yazısından destek alıp savunduğun barcelona bayern yine geniş alanda oynamıyor ki. Geniş alanda oynama konusunda anlaşamıyoruz senle bence. Dar alanda hadi en baba orta mesafede kısa pasla oynayıp yaratıcı oyuncularıyla direk pasla ileri çıkıyorlar. Burdan onların geniş alanda oynadığını nasıl çıkarttın anlamadım. Barcelona bayern hücum yaparken nerdeyse tüm kadro rakip sahada oluyor. Ondan dolayınsana geniş alan gibi geliyor. Ama bence onların oyununu FMye yansıtmak bu sene için imkansız.

Maçta rakip kaleye şut çekemiyor sen araya atılan toplar diyorsun onunda çözümü var..Barcelona yada Bayernnin maçlarını izlediğinde bir şey farkedeceksin oda rakip oyuncu topu alsa bile ne yapacağı bilmiyor sen araya atılan toplar diyorsun gerçekten çok komiksiniz sana bir taktik vereyim bunu dene ondan sonra göreceksin farkı zaten..

Defans 4lüsü ve 1 oyuncu verecem.

Ofansif Bek(Hücum) Pas Dağıtan Stoper(Normal) Pas Dağıtan Stoper (Sıkı Defans)OfansifBek(Hücum
Ön liberoyada Defansif Orta Saha(Savunma)
Sistem Yüklen - Akıcı
Pas Türü Kısa
Tempo Çok Düşük
Defans Çizgisi orta saha
Geniş Alanda Oyna


bunları yap sonra bana gel oyun öğret Bayernde Barcelonada böyle oynuyor Bayern biraz daha tempolu oynuyor orası ayrı..Geniş alan demek defansla orta saha arası demek değil enine yayılım demektir