Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 120 sonuç

Konu: Euro 2016 Elemeleri

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    son maçın evimizde İzlanda ile olması iyi olmuş işler geçen ki gibi son maça kalırsa katılırız.
    Zaten bu grupta son maça kalmadan çıkabilirsek Fransa'da kupayıda kaldırırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hollanda şu son Dünya kupası elemelerinde karşılaştığımız Hollanda olsaydı grup 1.'liği bile mümkün derdim. Ama Dünya kupası sonrası çok daha iyi, çok daha oturmuş bir Hollanda olacak grupta. Ve şu an henüz yıldız kategorisinde olmayan bazı oyuncuları da yıldız olarak karşımıza çıkacak muhtemelen.

Letonya daha önce bize pis bir sürpriz yapmıştı ama o günlerin uzağındalar. Genede grubun en kapalı kutu takımı diyebilirim.

Çek Cumhuriyeti'nin son durumunu bilmiyorum. Fakat eski dönemlerdeki kadar yıldız oyuncuları olmadığı kesin. Köller, Baros, Rosicky, Nedved, Poborski, Ujfalusi gibi yıldızlar düzeyinde oyuncu çıkaramadılar uzun zamandır bildiğim kadarıyla. Son Dünya kupası elemelerinde kendi sahalarında Danimarka'ya 0-3, Ermenistan'a 1-2 kaybettiler, Bulgaristan'la ise 0-0 berabere kaldılar. Ne olursa olsun Avrupa'nın dişli ülkelerinden birisi. Öncelikli hedef 2.'lik ise asıl rakibimiz onlar olacaktır.

İzlanda fizik olarak güçlü. Daha önce oynadığımız Estonya maçlarından farklı olmayacaktır diye tahmin ediyorum. Yani İzlanda da onlara benzer bir oyun sergileyecektir.

Kazakistan maçlarından ise kesin 6 puan bekliyorum, alamazsak ayıp. Daha önce karşılaştığımız için onlar da çok kapalı kutu sayılmazlar.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Uzaktan bakınca kolay grup gibi gözükse de, son elemelerdeki performanslar ışığında çok rahat çıkarız diyemiyorum.

Çek Cumhuriyeti grubunu 1 puan farkla üçüncü bitirmiş. İzlanda zayıf bir grupta olsa da playoff a kalabilmiş. Hiddink ya da Abdullah Avcı dönemindeki milli takım, bu takımlar arasında pekala dördüncü olabilir. Ancak ortalama bir milli takım performansı bizi ikinci yapmaya yetecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Güzel bir Kura oldu. hatta spikerler bu gruba düşersek avantaj olabilieceğini konuşuyorlardı. Benimde içimden bu grup geçiyordu. Fathi Terime güveniyorum. Bu grupta şeytanın bacağını kırıp ite kaka değilde rahat rahat şampiyona gideriz diye düşünüyorum. Başarılar Türkiye , kalbimiz seninle...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Çek Cumhuriyeti gibi bir takımı nasıl bir anda bu kadar gözde küçülttüler anlamıyorum. Bundan bilmem kaç ay önce biz bu adamlara kaybetmedik mi?

Çok net hatırlıyorum o maçın spikeri bile genç kadrolarının çok kaliteli olduğunu söylüyordu ki bize karşı oynadıkları oyun gayette iyiydi.
    O maçta aklımda kalan Darida vardı mesela en basitinden adam şuanda Almanya'nın Freiburg takımında estiriyor.

Bu adam o zamana kadar da gelişmeye devam edecek. Biz ise en yakın örnek Salih'i verebilirim o dönemden bu güne adamı Roma gibi bir takım istiyor ama satmayıp yedekte bekletiyoruz. Kısacası rakip gelişmeye devam ediyor ama bizim adamlarda halen tık yok.

Vaclav Kadlec'i söylemeye gerek dahi duymuyorum o da Almanya da pişiyor şuan.

Libor Kozak da Aston Villa'ya gittiğinden beri sürekli forma giyiyor ve gelişmeye devam ediyor.

Çok genç bir takıma karşıyız ve takım gelişirken bizde halen bir ışık yok. Benim içimi birazcık rahatlatan tek olay başımızda Fatih Terim'in olmasıdır bunun harici o maçtan bu güne kadar çok büyük bir yol kat etmedik açıkcası.

Çek Cumhuriyeti bizi çok zorlar bunu da buraya yazayım. Bunun harici bizim ufak takımlara karşı gücümüzü yansıtamama olayımız var. Kazakistan bizim seviyemizde değil ama o maçta onlarla seviyeler eşitmiş gibi oynuyoruz ve onların seviyesine iniyoruz.

Umarım takım artık gücünü farkına varır ve bir turnuvaya gideriz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

6. Default

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Çek Cumhuriyeti gibi bir takımı nasıl bir anda bu kadar gözde küçülttüler anlamıyorum. Bundan bilmem kaç ay önce biz bu adamlara kaybetmedik mi?

Çok net hatırlıyorum o maçın spikeri bile genç kadrolarının çok kaliteli olduğunu söylüyordu ki bize karşı oynadıkları oyun gayette iyiydi.
    O maçta aklımda kalan Darida vardı mesela en basitinden adam şuanda Almanya'nın Freiburg takımında estiriyor.

Bu adam o zamana kadar da gelişmeye devam edecek. Biz ise en yakın örnek Salih'i verebilirim o dönemden bu güne adamı Roma gibi bir takım istiyor ama satmayıp yedekte bekletiyoruz. Kısacası rakip gelişmeye devam ediyor ama bizim adamlarda halen tık yok.

Vaclav Kadlec'i söylemeye gerek dahi duymuyorum o da Almanya da pişiyor şuan.

Libor Kozak da Aston Villa'ya gittiğinden beri sürekli forma giyiyor ve gelişmeye devam ediyor.

Çok genç bir takıma karşıyız ve takım gelişirken bizde halen bir ışık yok. Benim içimi birazcık rahatlatan tek olay başımızda Fatih Terim'in olmasıdır bunun harici o maçtan bu güne kadar çok büyük bir yol kat etmedik açıkcası.

Çek Cumhuriyeti bizi çok zorlar bunu da buraya yazayım. Bunun harici bizim ufak takımlara karşı gücümüzü yansıtamama olayımız var. Kazakistan bizim seviyemizde değil ama o maçta onlarla seviyeler eşitmiş gibi oynuyoruz ve onların seviyesine iniyoruz.

Umarım takım artık gücünü farkına varır ve bir turnuvaya gideriz.
    Kesinlikle sana katılıyorum. Çekleri neden bu kadar küçük gördünüz pek bi anlam veremedim.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bir ekleme yapayım; Van Gaal Dünya kupasından sonra Hollanda milli takımının başında devam etmeyecek. Teknik direktör değişikliği yaşayacaklar. Bu onları olumlu mu olumsuz mu etkileyecek belli değil henüz.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cekleri buyutmeyin o kadar da, izlandadan daha cok cekiniyorum ben sahsen. hollanda disinda butun takimlari icerde yeneriz, deplasmandan da 7-8 puan cikarirsak ikincilik icin bize yeterli olur. 22-23 puanla da ikinci oluruz herhalde. zorlanacagimizi zannetmiyorum bu grupta.

en kek grup yunanistaninki olmus yine, cok ballilar

Nesil
    2006

Bence en kapalı takım biziz bu grupta. Şuan hiçbir rakibimiz kadromuzu bilmiyor. Kaldı ki biz bile bilmiyoruz.

Bu forumda herkes bizim takımın ilkonbirini yazsa Arda Turan dışında her ısım farklı olur. Kalecide bile anlaşamıyabiliriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bence en kapalı takım biziz bu grupta. Şuan hiçbir rakibimiz kadromuzu bilmiyor. Kaldı ki biz bile bilmiyoruz.

Bu forumda herkes bizim takımın ilkonbirini yazsa Arda Turan dışında her ısım farklı olur. Kalecide bile anlaşamıyabiliriz.
    En belirsiz yer kaleci ve orta saha Arda Turan Semih Kaya Gökhan Gönül Caner Erkin Burak Yılmaz ilk 11 de olucak isimler diye düşünüyorum.

Kalede volkan hariç kim oynarsa kabulümdür.

Güzel kura diyemiyorum keza çek'leri bu kadar küçük görmek bana hayalcilik olarak geliyor. Aynı şekilde izlan'da da gayet iyi takım savunması yapıyor ve fiziki açıdan her daim kuvvetliler. Letonya ve kazakhistan'ı da zaten yenemeyeceksek lütfen gitmeyelim turnuvaya. Hollanda'ya gelirsek eğer, ne kadar antrenör değişikliği yaşasalarda her zaman bir ekol olduklarının farkındalar. İçeride oynayacağımız maçları kazandığımız taktirde deplasmanlarda alacağımız her puan altın değerinde olacaktır bizim için.

Fatih hoca umarım torpilden vazgeçer, çünkü alttan gelen oyuncu çok fazla, özellikle orta alanda. Hakan,Oğuzhan ve salih gibi oyuncuları bir an önce monte etmeli. Yoksa yine bir hüsran daha olması muhtemel.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    En belirsiz yer kaleci ve orta saha Arda Turan Semih Kaya Gökhan Gönül Caner Erkin Burak Yılmaz ilk 11 de olucak isimler diye düşünüyorum.
    Kalede Volkan olmasında diğer herkes kabülümdür. Ama Volkan her daim kadroda yer alır.

G.Gönül ile Burak Yılmaz bana göre soru işareti. Galatasaray'da evet çok gol atabiliyor pozisyona girebiliyor; ama hep bir sorun yaşanıyor. Gökhan Gönül artık o fırtınalar estirdiği dönemde değil. Bunları direkt yazmak takım içi mücadeleyi olumsuz etkiliyebilir.

Semih Kaya yeni bir Bülent Korkmaz hem Galatasaray'da hem milli takımda kaptanlık göreviyle oynayacak.

Arda ile Caner'i konuşmaya gerek yok zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu arada; maçlarımızı ShowTV yayınlayacakmış.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arda,Caner,Semih,Onur ve Ömer şu an kadroda olup,Euro 16'ya kalırsak ilk 11 oynayacak adamlardır,onların yanı sıra eğer daha iyileri olmazsa Burak ve Gökhan Gönül'de mevkisinin ilk tercihleri olacaktır.

Ben milli takım için gelecekte as takımda oynayabilecek kapasite de bir kaç oyuncu düşündüm;

Alper Potuk,Gökhan Töre,Salih Uçan,Koray Günter,Muhammet Demir,Enes Ünal,Cenk Tosun,Hakan Çalhanoğlu,Tolga Ciğerci,Jem Karacan,Soner Aydoğdu,Sezer Özmen,Mert Günok,Ozan Tufan,Alparslan Öztürk,Oğuzhan Özyakup,Tarık Çamdal,Muhammed Demirci,Yusuf Erdoğan,Ertuğrul Taşkıran,Emre Güral,Tolgay Arslan,Emrah Başsan,Musa Çağıran,Ahmet Çalık,Kerim Frei,İshak Doğan,Adem Büyük,Samed Yeşil,Serdar Gürler ve Okay Yokuşlu.

Tabi ki hatırlayamadığım oyuncular olabilir.Bir kaç tanesinin de Türk Milli Takımı'nı seçeceği muamma.

Bu oyuncular dışında kadroya girecek bir çok oyuncu daha olacaktır onları da saymak gerekirse;

Nuri Şahin,Mehmet Topal,Veysel Sarı,Hasan Ali Kaldırım,Selçuk İnan,Volkan Demirel,Tolga Zengin,Sinan Bolat,Egemen Korkmaz,Mustafa Yumlu,Aykut Demir,Olcan Adın,Umut Bulut,Mevlüt Erdinç,Necip Uysal,Ersan Gülüm,Olcay Şahan,Mehmet Ekici,Sercan Sararer,Şener Özbayraklı,Özgür Çek,Musa Nizam.

Benim en çok şey beklediğim oyuncular ise Enes Ünal,Gökhan Töre,Salih Uçan,Oğuzhan Özyakup ve Hakan Çalhanoğlu.Genel olarak baktığımız zaman oynayacak,oynayabilecek ve oynama kapasitesi olan çok yetenekli oyuncularımız var,bundan sonrası Fatih Terim'e kalıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

İzlanda'da Ajaxlı Sigthorsson ve Tottenhamlı frikikçi Sigurdsson var. Bunların reeldeki performanslarını bilmiyorum ama dikkat etmek gerek.
    Fatih Terim yönetiminde küçük takımlara gücümüzü gösterebileceğimize inanıyorum. O yüzden Kazakistan ve Letonya sıkıntı olmayacaktır.
    Hollanda bizden en az 4 puan alacaktır yine.
    Eğer adam gibi oynarsak Çekleri de yeneriz. Aksi takdirde işimiz zor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben milli takım için gelecekte as takımda oynayabilecek kapasite de bir kaç oyuncu düşündüm;

Alper Potuk,Gökhan Töre,Salih Uçan,Koray Günter,Muhammet Demir,Enes Ünal,Cenk Tosun,Hakan Çalhanoğlu,Tolga Ciğerci,Jem Karacan,Soner Aydoğdu,Sezer Özmen,Mert Günok,Ozan Tufan,Alparslan Öztürk,Oğuzhan Özyakup,Tarık Çamdal,Muhammed Demirci,Yusuf Erdoğan,Ertuğrul Taşkıran,Emre Güral,Tolgay Arslan,Emrah Başsan,Musa Çağıran,Ahmet Çalık,Kerim Frei,İshak Doğan,Adem Büyük,Samed Yeşil,Serdar Gürler ve Okay Yokuşlu.
    Bir kaç?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bir kaç?
    Hepsi işte

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Alper Potuk,Gökhan Töre,Salih Uçan,Koray Günter,Muhammet Demir?,Enes Ünal?,Cenk Tosun,Hakan Çalhanoğlu?,Tolga Ciğerci,Jem Karacan,Soner Aydoğdu,Sezer Özmen,Mert Günok,Ozan Tufan,Alparslan Öztürk,Oğuzhan Özyakup,Tarık Çamdal?,Muhammed Demirci,Yusuf Erdoğan,Ertuğrul Taşkıran,Emre Güral,Tolgay Arslan,Emrah Başsan,Musa Çağıran,Ahmet Çalık,Kerim Frei,İshak Doğan,Adem Büyük,Samed Yeşil?,Serdar Gürler ve Okay Yokuşlu?

Tabi ki hatırlayamadığım oyuncular olabilir.Bir kaç tanesinin de Türk Milli Takımı'nı seçeceği muamma.

Bu oyuncular dışında kadroya girecek bir çok oyuncu daha olacaktır onları da saymak gerekirse;

Nuri Şahin,Mehmet Topal,Veysel Sarı,Hasan Ali Kaldırım,Selçuk İnan,Volkan Demirel,Tolga Zengin,Sinan Bolat,Egemen Korkmaz,Mustafa Yumlu,Aykut Demir,Olcan Adın,Umut Bulut,Mevlüt Erdinç,Necip Uysal,Ersan Gülüm,Olcay Şahan,Mehmet Ekici,Sercan Sararer?Şener Özbayraklı,Özgür Çek,Musa Nizam.
    Koyu ile Belirttiğim Oyuncular Ya Milli Seviyede Olmayan Oyuncular Ya da Şuan İçin Akıllarda Tam Bir Soru İşareti Olan Oyuncular Bu Oyuncular Önümüzdeki 3 Yıl İçinde Faydalı Olamazlar. Ya Kendi Takımlarında Daima 11 Oynayacaklar Ya da Gelişimlerini En Üst Seviyeye Taşıyacaklar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Koyu ile Belirttiğim Oyuncular Ya Milli Seviyede Olmayan Oyuncular Ya da Şuan İçin Akıllarda Tam Bir Soru İşareti Olan Oyuncular Bu Oyuncular Önümüzdeki 3 Yıl İçinde Faydalı Olamazlar. Ya Kendi Takımlarında Daima 11 Oynayacaklar Ya da Gelişimlerini En Üst Seviyeye Taşıyacaklar
    Şubat 2014 ve Haziran 2016 arasında öyle bir fark var ki abi,anlayamazsın ne olduklarını.Zaten hepsi istenilen seviyeye gelecekler diye bir kaide yok.Ben umut vaad eden ve seçilebilecek oyuncuları yazdım,hepsi oynamalı,hadi oynatalım falan demedim.

Kulüp takımı değil zaten milli takım,kim iyiyse o alınır.Ben sadece milli takıma alınma ihtimali olan ve yeteneklerini kulüplerinde gösterip milli takıma yükselebilecek oyuncuları yazdım.

İşte Demek İstediğim Burda Gizli O Zamana Kadar Ya Adam Gibi Gelişecekler Ya da Süperlig Rotasyon Topçusu veya 2.Lig Topçusu Olup Çıkacaklar Yani İşin Özü Şu An da Belirttiğim İsimlerin Kadroda Yeri Olmamalı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    İşte Demek İstediğim Burda Gizli O Zamana Kadar Ya Adam Gibi Gelişecekler Ya da Süperlig Rotasyon Topçusu veya 2.Lig Topçusu Olup Çıkacaklar Yani İşin Özü Şu An da Belirttiğim İsimlerin Kadroda Yeri Olmamalı
    İşte bunu sen veya ben bilemem abi bu oyuncuların elinde bir şey,çalışıp uğraşırlarsa ve kulüplerinde başarılı olurlarsa bu oyuncuların hepsi milli takıma yükselmeye müsait oyuncular.

Şu İsimleride Artık Milli Takım Kadrosuna Adapte Etmeye Başlamalıyız;

Alper, Gökhan T, Salih, Koray, Hakan Ç, Soner, Mert, Alparslan, Oğuzhan, Yusuf, Ertuğrul, Emre Güral, Tolgay, Emrah, Musa, Kerim ve Serdar Gürler

Takım Kadrosuda Form Durumlarına Göre;

Onur
    Mert
    Ertuğrul

Veysel
    Hasan Ali
    Alparslan
    Caner
    Semih
    Ömer
    Koray
    Aykut

Mehmet T
    Selçuk
    Alper
    Salih
    Soner
    Tolgay
    Musa
    Gökhan T
    Kerim
    Yusuf
    Arda
    Serdar G
    Emrah
    Hakan Ç

Burak
    Umut
    Emre G

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

En yakın maç İsveç ile,o maçın kadrosu bu hafta içi veya hafta sonu açıklanır.Bilindik oyuncularımızın yanında yine 3-5 tane yeni genç oyuncu alınır.Zaten kimin geldiği önemli değil bizim Milli Takım'a,asıl İbrakadabra geliyor o önemli

Nesil
    2006

Bizim forvet bulmamız lazım eğer dikkat ederseniz oynadığımız her ön eleme etaplarında hep farklı forvetlerle mücadele ettik. Kısaca uzun süre bizi sırtlayan bir forvetimiz olmadı. 2006'larda Necati var iken 2008'de bir anda Semih oldu şimdi Burak ile Umut var. Gerçek anlamda hala bizim milli takımımızın golcüsü şu diyemiyoruz. Zaten koskoca tarihimizde bir Hakan Şükür oldu. Bizim asıl sorunumuz bu, takımı sırtlayacak bir golcü.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Herkes Yunanistan'ın grubuna kek demişte nesi kek Allah aşkına. Aynı gruptaki 2 takım(Macaristan-Romanya) bize neler yaşattı gördük çıkamadık tamam Avcı'nın suçu vardı ama kolay takımlar değiller kesinlikle. Finlandiya'nın da deplasmanları zor olur keza Kuzey İrlanda'nın da. Bizim gruba gelirsek Çek Cumhuriyeti iyi oldu ancak diğer torbalardan zorlu takımlar seçtik. Letonya,Kazakistan ve İzlanda deplasmanları çok yıpratır bizi. Muhakkak puan kayıpları yaparız bu deplasmanlardan 1-2 tanesinde. Ama yine de 2. olmazsak büyük ayıp olur bi zahmet gidelim şu turnuvaya.

izlanda gelsin de forvet izleyelim biraz.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Herkes Yunanistan'ın grubuna kek demişte nesi kek Allah aşkına. Aynı gruptaki 2 takım(Macaristan-Romanya) bize neler yaşattı gördük çıkamadık tamam Avcı'nın suçu vardı ama kolay takımlar değiller kesinlikle. Finlandiya'nın da deplasmanları zor olur keza Kuzey İrlanda'nın da. Bizim gruba gelirsek Çek Cumhuriyeti iyi oldu ancak diğer torbalardan zorlu takımlar seçtik. Letonya,Kazakistan ve İzlanda deplasmanları çok yıpratır bizi. Muhakkak puan kayıpları yaparız bu deplasmanlardan 1-2 tanesinde. Ama yine de 2. olmazsak büyük ayıp olur bi zahmet gidelim şu turnuvaya.
    Yunanistan turnuvaya 1.torbadan katılıyor biz ise 3.torbadan katılıyoruz onların grubu bi zahmet daha kolay olsun zaten ki dediğin gibi Macaristan-Romanya kek ekipler değil

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Onur
    G.Gönül - Ömer - Semih - Caner
    M.Topal
    G.Töre - Alper Potuk - Hakan Ç. - Arda
    Burak Yılmaz

Benim 11'im budur. Yedekler kişiden kişiye değişebilir; ancak ilk 11 genel anlamda bu şekilde olmalı bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre Güral yeni Hakan Şükür olabilir. Potansiyeli var ancak üzerinde durulması gerekiyor, Buca'dan beri takip ederim kendisini özellikle futbol bilgisini Almanya'da aldığından dolayı bu konuda biraz şanslı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Emre Güral yeni Hakan Şükür olabilir. Potansiyeli var ancak üzerinde durulması gerekiyor, Buca'dan beri takip ederim kendisini özellikle futbol bilgisini Almanya'da aldığından dolayı bu konuda biraz şanslı.
    Hocam emre biraz daha Ronaldo'ya özenmeye çalışıyor.Zaten saçları aynı.Bide onun gibi sprint atmaya çalışıyor, çok belli.Keşke yeni Hakan Şükür olsa

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri