1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Pas hatası

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Tamam bilader gerçekte öyle rakip ne yapacağını bilmiyo da FMde öyle değil işte yazımın son kısmını okumadın sanırım. FMde sen bu şekilde oyna Bayern+Barcelona kadron olsa bile kesinlikle pozisyon verirsin. Oyunla gerçeği karıştırma bi zahmet İkincisi bi sende gördüm oyuncunun özelliklerine bakmadan taktik verdin. Sistem Yüklen ve akıcı bi de beklerin senin bek değil bildiğin açık gibi oynuyodur Cidden acıdım sana sanırım tamamen büyük takımlarla oynuyosun ki onlarla oynasan bile başarılı olabileceğini zannetmiyorum.

Bana şunu açıkla. Yüklen demişsin takıma. Zaten sen yüklen deyince defans çizgisi amma ileride genişlik amma fazla. Oyuncular amma ofansif mentalitedeyken sen gitmişsin bi de defansi ileri çıkart demişsin özel olarak bi de geniş oynayın demişsin yine ek olarak. Ciddiyim çok büyük fail var sende. FMde bu taktikle başarılı olamazsın gülerler sana bu taktikle başarılıyım dersen
    acımış bana haha sen önce büyüde ondan sonra birilerine acımaya başla..

al fm 2013 de yapmış olduğum taktik 7 8 ay oldu sanırım taktiği yapalı eksikleri olduğu halde böyle kadro..İstersen git 5.lig takımıyla dene rahatlıkla şampiyon olursun çok bilmiş kardeş. Beklere iyi bak kimlermiş.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=115791

Ayrıca ek olarak ofansif bek oynatınca araya aksine top atılmaz bunun sebebi geniş alanda oynadığın için ve ön libero olduğu için stoperler bek gibi oynuyor zaten genişlikde bu dostum..Dar alanda tabi ki yersin araya top stoperler birbirine yakın oynarlarsa adam gibi markaj yapamazlar..
    Last edited by bojan54 : 25.Şubat.2014 at 03:17

Mesaj Yetkileri