Eboue 5 tane kritik top kaybı yaptı 1'i gol oldu zaten, ben 5'ten sonra saymadım. Selçuk yine bu maç iyiydi eski maçlara oranla daha hızlı oynadı. Yekta efsane oynadı, Melo'yu konuşmaya gerek yok, Sneijder'i kullanamadık yine, Drogba iyiydi ama ona ayak uydurabilen çıkmadı. Burak çabaladı baya, Chedjou iyiydi, Telles çok iyiydi, Semih çok iyiydi, Balta da aslında iyiydi ama rakibin yapısına ve oyun tarzına göre doğru adam değildi, Hajrovic belki iş yapabilirdi ancak o da Hakan gibi en azından şu an için Chelsea'ye karşı oynayacak bir adam değil.
Mancini biraz farklı düşündüğü belliydi aslında planı o Hajrovic'in tepeye vurduğu gibi şutları sıkça kullanmaktı belli ki ancak Hajro'nun aşırı etkisizliği ve heyecanı iptal etti planı, o da çabuk tepki göstererek Yekta'yı soktu. Hajro için üzüldüm ancak yapacak bir şey yok bunlar olabilecek şeyler. Semih'i de riske etmek istemedi muhtemelen ancak baktı ki tur riske giriyor onu da sürdü sahaya. Oyuna yanlış başlasa da doğru hamlelerle oyuna direk etki etti. Umut'un da girişi zamanlaması doğruydu. Chelsea top çevirmeye başlayınca önde basmak gerekti ve Drogba bu iş için uygun değildi, karar doğruydu ancak Sneijder çıksaydı daha iyi olabilirdi gibi geldi bana.
Maç için de konuşursak özellikle 2. yarı çok iyi oynadık ama olmadı bir türlü. 18 Mart'ta yine CL tarihine geçecek maçlardan birini oynamamız oldukça muhtemel bakıcaz artık.
Son olarak tribündekilere de selam olsun, rezaletlerdi. 50 bin kişi nasıl işe yaramaz gösterdiler sağolsunlar.