Telles bu seviyedeki ilk maçına göre 9.9 puan aldı bana göre.Hajrovic'i hepimiz gördük.Chedjou'da uyum sürecini atlattıktan sonra çok daha iyi hale geldi. De Rossi sinirden efsane gol atmış ama böyle gollerde sevinememekte koyar adama.![]()
Telles bu seviyedeki ilk maçına göre 9.9 puan aldı bana göre.Hajrovic'i hepimiz gördük.Chedjou'da uyum sürecini atlattıktan sonra çok daha iyi hale geldi. De Rossi sinirden efsane gol atmış ama böyle gollerde sevinememekte koyar adama.![]()
ben de bu konuyu açmak istiyordum. telles 21 yaşında ve ilk şampiyonlar ligi maçında (hayatında ön eleme falan da oynamamış) haftanın takımına seçiliyor. hatta hayatında bir sezon üst bir ligde oynamış ondan önce yerel liglerde falan oynamış.
şimdi şunu söylemek istiyorum; hajrovic için herkes şu an atıp tutuyor. işte tecrubesiz neden mancini onu oynattı adam heyecan yaptı cart curt.
e telles de tecrubesiz ama müthiş oynadı.
veya atıyorum bu maçta eboue değil de telles topu kaybedip golu yemiş olsaydık. tecrubesiz telles ne işi var orada diyecek bir sürü insan olacaktı.
ya da hajro o vuruşu taksaydı helal olsun mancini olacaktı. adam süper yetenek diyecekti herkes o buldu getirdi vs. denecekti.
kısacası telles - hajrovic üzerinden türk insanın futbol mantıgının ne kadar sonuca yonelik oldugunu anlayabiliyoruz.
her zaman söylediğim gibi tekrar ediyorum yetenek>tecrübe.