Juve hazır gelmişken Onuruda alsın götürsün. Geleceğin Buffon'u olur işte.
Juve hazır gelmişken Onuruda alsın götürsün. Geleceğin Buffon'u olur işte.
Onur'a yazık oluyor valla şu takımda. Universal'a katılıyorum Buffon'la çalışsınlar 2-3 sene daha zaten bırakması yakın Buffon'un yedekte fazla durmaz.![]()
Oyuncuların akılları başka yerlerde.Hiç dirençleri yok.Onur tek başına valla.En azından ikinci yarı bir gol, prestij mücadelesi bekliyoruz.
Hoca cok yanlis maceralar aradi, tecrubesizligine veriyorum ortamin gazina geldi.
Ilk mactaki kadro ile cikmasi lazimdi.
Borceanu, Zokora gibi degil. Statik oynamiyor, saga sola yayiyor oyununu ve boylece defansimizin oyun kurmasi kolaylasiyor. Melo'ya benzeten guzel benzetmis gercekten.
Adriana 433'de FM'ciler tabiri ile "advanced playmaker" rolu veriliyorki resmen eziliyor orda. Adrian 10 numara oynar ama 8 numara olmaz.
@Universal
dedigin gibi Trabzona kadar geldiler, alsinlar su adami oda sikintida kurtarsin![]()
Hami madem risk alacaksın Yusuf,Henrique'de olsaydı bari hala Özer'de diretiyor.
İşte Buffon onu yetiştirir tecrübe kazandırır.
Tek Hocada suç yok, zaten bir şey beklememek lazım. İki pozisyon dikkatimi çekti Moluda ile Adridan aynı yerden şut çektiler uzaktan; ama aslında o şut yerine boşta solda kaçan oyuncuyu görseler daha net pozisyon olacaktı. İşte Juventus veya Avrupa'da ki diğer takımlar o yüzden bizim ceza sahamıza rahat rahat girebiliyorlar. İş kafada bitiyor.
Onur zaten Türkiye'de durmamalı çok daha büyük takımları hak ediyor. Ağaç yaşken eğilir şimdiden gitsin.
Anladığım kadarıyla Hami takımı klasik 4-4-2 oynatıyor. Veya o tarz bir şey. Benim daha çok takıldığım nokta, merkezdeki orta saha oyuncusu olan Zokora ve Özer.
Zokora ön libero gibi oynamıyor. 5 tane şut çekildikten sonra anca kendi ceza sahasına yardıma geliyor.
Özer'in Lemi'nin yeğeni olmak dışında hiçbir vasfı zaten yok.
E be hoca bu orta saha defans arasını niye bu kadar boş bırakırsın? Adamlar güle oynaya geliyorlar. Valla şu Juve'de ben oynasam 2 asist 1 de gol atardım rahatlıkla. Bu nedir be? Mustafa hoca olacaktı ki gol yemezdik üstüne bir tane de atardık. Bu kadar iğrenç bir taktik olamaz. Hoca falan değil bu Hami. Borçe ile Zokora'yı koy ortaya da top sende kalsın. Ön libero diye bir şey yok defans ile orta saha arası eşşek gibi açık. Delirdim ya resmen delirdim. Hediye ediyoruz turu resmen. Böyle devam ederse Juve bir 2-3 tane daha yağlar.
Onur
Bosi - Musti - Aykut - Olcan
Borceanu
Zokora - Colman
Adrian
Henri - Janko
Boyle bir 11 tercih edilebilirdiki bence cok daha is cikartirdi. Ilerde preste yapabilirdin, orta saha blokunde iyi olurdu. En azindan 20 dakika Juventusun pas yapmasini izlemezdin.
Mac icin diyecek tek sey var.
Juve pazar gunki Milan maci hazirliklarini Avni Aker'de yaptigi antremanla surdurdu.
Bu Onur seneyede Trabzonda durursa hacıosmanoğlu yada yeni gelecek yönetim adaklar adasın kurbanlar kessin camiler yaptırsın ben böyle bir kalecilik görmedim
Tebrikler Trabzonspor, buraya kadar geldiğin ve ülkemize puan kazandırdığın için teşekkürler.
Yanlız söylemeden edemeyeceğim, UEFA'da ki kura mantığı nedir ya? Sen git grubunu birinci bitir, Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımla eşleş.Oldu mu bu şimdi? Çok büyük bir haksızlık bence.Trabzonda biraz kura şansı olsaydı ya da geçen sene Fenerbahçe'ye gelen rakipler Trabzon'a gelseydi Trabzon'da Yarı Final görürdü diye düşünüyorum.
Maçın özetine bakarak konuşuyorum, Trabzon'un tek atağı 88. dakikada gelmiş ve o da, Özer'in ceza sahası dışından çektiği şutmuş. Juventus tarihi farkı kaçırmış, Onur olmasaydı abartısız 9-10 olurdu herhalde. Bu kadar ezici bir futbol beklemiyordum Juve'den, şaşırdım. Bu sonuç beklenebilir; ancak oynanan futbol çok kötüydü Trabzon açısından.
trabzon ordaki macin 2.yarisina guvenip o dizilimle cikti ve yanlis yapti. colman begenilmiyor ama o olmayinca pas baglantilari sifirlandi takimda. top cikaramadi trabzon. ilk mactaki gibi baslayip duran top falan kovalamali tempoyu dusuk tutmaliydilar bence. ikinci yari duruma gore yuklenilmeliydi. gs elemis olabilir ama juve guclu bir takim, mancini de galibiyeti mucize olarak yorumlamisti. trabzon teknik kadrosu ve camiasi juveyi biraz hafife almis olmali gs nin elemesine bakaraktan. juveye boyle cikarsan cezalandirilirsin.
bunlardan ayri, onur olaganustu bir kaleci. boyle bir kalecinin cv'sinde sampiyonluk olmali bence. trabzon bunu basarabilir mi bilmem ama onura bu yakisir. milli takimla belki nasip olur![]()
Benim adıma çok zevkli bir maçtı. İlk defa sadece seyretmek için stada gittim ve futbola doydumKalede Onur olmasaydı baya büyük fark olurdu.
En merakla beklediğim Giovinco ise çok güzel oynadı. Tribünde herkes onu konuşuyordu. Covanni diyende vardı ama canları sağolsun
Maç sonunda tüm tribünler Juventus'u alkışladı. Juventus'lularda gelip tribünleri alkışladı. Pirlo adına tezahurat yapıldı, Pirlo karşılık verdi. Güzel görüntüler vardı.
Bir de maçtan önce Juventus deplasman tribünü nedense boşaltıldı. Bayraklar, pankartlar söküldü. O kadar İtalyan nereye gitti anlamadım. Yaşanan kötü bir olay da yoktu halbuki.
Edit : Şunu da ekliyeyim. "Biz bu Juventus'u eleriz" felan diyenler vardı. "Elemesek bile Trabzonda yeneriz" diyenler de. Görmüş oldular Juventus'u. Yedek kadroyla çıkıp çok rahat bir galibiyet aldılar. Trabzona top göstermediler. Tevez ve Llorente olsaydı Onur o kurtarışları belki yapamayıp büyük bir fark olacaktı. Juventus'un ilk maçta öyle sakin oynamasının sebebi yoğun maç temposu. Adamlar "Turu geçelim bize yeter" modunda olduğu için golü attıktan sonra duruyorlar. Bugün de ilk gole kadar süper oynadılar. Golden sonra oyunu Trabzona verdiler. Sonra Conte'nin emriyle tekrar oyunu kontrole alıp 2'yi attılar. 2'den sonra maçı rolantiye almalarına rağmen net gol pozisyonları buldular. Hatta 2-3 kere herkes birbirine verdi topu "al sen at, yok yok sen at, vallaha olmaz sen at" diye![]()
Last edited by Nedvedmania : 28.Şubat.2014 at 17:43
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved