Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır

3 21.43%
  • Berabere Biter

4 28.57%
  • Juventus Kazanır

7 50.00%
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Trabzonspor - Juventus | Avrupa Ligi Playoff Turu

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benim adıma çok zevkli bir maçtı. İlk defa sadece seyretmek için stada gittim ve futbola doydum Kalede Onur olmasaydı baya büyük fark olurdu.

En merakla beklediğim Giovinco ise çok güzel oynadı. Tribünde herkes onu konuşuyordu. Covanni diyende vardı ama canları sağolsun

Maç sonunda tüm tribünler Juventus'u alkışladı. Juventus'lularda gelip tribünleri alkışladı. Pirlo adına tezahurat yapıldı, Pirlo karşılık verdi. Güzel görüntüler vardı.

Bir de maçtan önce Juventus deplasman tribünü nedense boşaltıldı. Bayraklar, pankartlar söküldü. O kadar İtalyan nereye gitti anlamadım. Yaşanan kötü bir olay da yoktu halbuki.

Edit : Şunu da ekliyeyim. "Biz bu Juventus'u eleriz" felan diyenler vardı. "Elemesek bile Trabzonda yeneriz" diyenler de. Görmüş oldular Juventus'u. Yedek kadroyla çıkıp çok rahat bir galibiyet aldılar. Trabzona top göstermediler. Tevez ve Llorente olsaydı Onur o kurtarışları belki yapamayıp büyük bir fark olacaktı. Juventus'un ilk maçta öyle sakin oynamasının sebebi yoğun maç temposu. Adamlar "Turu geçelim bize yeter" modunda olduğu için golü attıktan sonra duruyorlar. Bugün de ilk gole kadar süper oynadılar. Golden sonra oyunu Trabzona verdiler. Sonra Conte'nin emriyle tekrar oyunu kontrole alıp 2'yi attılar. 2'den sonra maçı rolantiye almalarına rağmen net gol pozisyonları buldular. Hatta 2-3 kere herkes birbirine verdi topu "al sen at, yok yok sen at, vallaha olmaz sen at" diye
    Last edited by Nedvedmania : 28.Şubat.2014 at 17:43
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri