1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Milli Takım Aday Kadro Açıklandı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Default Milli Takım Aday Kadro Açıklandı

Terim'den sürpriz isim!

A Milli Takım'ın İsveç ile 5 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu açıklandı. PTT 1. Lig'de forma giyen Fethiyesporlu Birol Parlak da kadroda kendisine yer buldu.

A Milli Futbol Takımı'nın 5 Mart Çarşamba günü İsveç ile Ankara'da yapacağı özel maçın aday kadrosu belli oldu.
    Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından, İsveç'le Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak müsabakanın aday kadrosuna davet edilen 24 oyuncu açıklandı.

KADROYA SÜRPRİZ İSİM
    İsveç ile oynanacak özel maçta Fatih Terim'in tercihleri arasında bulunan oyunculardan 3'ü, ilk kez A Milli Takım'a davet edildi.
    PTT 1.Lig'de Fethiyespor foması giyen Birol Parlak, kadroda dikkat çeken isim olurken, kısa bir süre önce Almanya ile Türkiye arasında seçim yapan ve ay-yıldızlı formayı tercih eden Tolga Ciğerci de aday kadroya çağrıldı.

Ayrıca, Medical Park Antalyasporlu Murat Duruer de ilk kez kadroda kendine yer buldu.

İşte aday kadro;

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Tolga Zengin (Beşiktaş) , Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
    Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Osman Tarık Çamdal (Eskişehirspor), Semih Kaya (Galatasaray), Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen), Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş), Birol Parlak (Fethiyespor), Caner Erkin (Fenerbahçe), İshak Doğan (Kardemir Karabükspor)
    Orta saha: Mehmet Topal (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Adem Büyük (Kasımpaşa), Olcan Adın (Trabzonspor), Alper Potuk (Fenerbahçe), Tolga Ciğerci (Hertha Berlin), Arda Turan (Atletico Madrid), Selçuk İnan (Galatasaray), Murat Duruer (Medical Park Antalyaspor), Olcay Şahan (Beşiktaş)
    Forvet: Burak Yılmaz, Umut Bulut (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (Saint Etienne)

NTVSPOR'dan alıntıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fethiye'li Birol bugün golünü de attı bu gazla

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Herkes tamam ama Olcan Adın neden alındı kadroya anlamadım. O kiloyla olimpiyatlarda gülle atar anca.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Olcan'ın olması bence normal de benim tek takıldığım ise Egemen nasıl bu kadroda olmaz, aklım almıyor Stoper için çağrılan adamların hiçbiri Egemen gibi sert değil. İlginç.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Herkes tamam ama Olcan Adın neden alındı kadroya anlamadım. O kiloyla olimpiyatlarda gülle atar anca.
    Trabzonsporun maçlarını seyretmediğiniz o kadar belliki sırf özetleri seyredin bir kanat oyuncusu yarım sezonda 12 gol atabiliyorsa ve büyük ihtimal yedek kalacağı belli olsa bile seçilemezmi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Trabzonsporun maçlarını seyretmediğiniz o kadar belliki sırf özetleri seyredin bir kanat oyuncusu yarım sezonda 12 gol atabiliyorsa ve büyük ihtimal yedek kalacağı belli olsa bile seçilemezmi?
    Üstad benim performasına dediğim birşey yok ki yanlış anlaşıldım sanırım. Bence kendine dikkat etmiyor. Fiziği itibari ile vasat durumda.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Üstad benim performasına dediğim birşey yok ki yanlış anlaşıldım sanırım. Bence kendine dikkat etmiyor. Fiziği itibari ile vasat durumda.
    O konuya birşey diyemem Serkan Balcıda yıllarca top oynadı göbeğinden formaya sığamazdı.Fiziğine ise hafif bir göbek var ama attığı deparlara baktığımızda pekte etkilemiyor bana kalırsa.Polemik yaratmak istemiyorum fakat Arda Turanın Galatasaraydaki hafif göbekli zamanları gibi düşünmeni istiyorum oda seçiliyordu buda

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Egemen Korkmaz yine yok anlamıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence bu maça büyük takımlardan oyuncu çağırmayıp sadece anadolu kulüplerinden bi karma oluştursaymış daha uygun olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustafa Yumlu daha ne yapmasi lazim ?

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Mustafa Yumlu daha ne yapmasi lazim ?
    Fenerbahçeliyim ama aynen arkadaş Mustufa Yumlu daha ne yapsın? Hem Egemen hem Yumlu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de Murat Duruer ve Adem Büyük isimlerini yadırgadım. İshak Doğan için geç bile kalınmıştı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adem buyuk coktan hak etmisti.. keske ugur demirok ve burhanda alinsaydi burhanda cok hak etmisti..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Murat Duruer, 20 lig maçında oynamış. 12 maçta oyuna sonradan girmiş, aldığı süre 870 dakika. Antalyaspor'da rotasyon oyuncusu olan adamın Milli Takım'da işi ne?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bence bu maça büyük takımlardan oyuncu çağırmayıp sadece anadolu kulüplerinden bi karma oluştursaymış daha uygun olurdu.
    Allah Allah Ankara diye biz Anadolu bebeleri mi izleyeceğiz 11 yıl sonra Milli Takım gelmiş bir zahmet as takım gelsin

Gelin koçlarım,aslanlarım gelin,Volkan gelmesin ama.

Caner,Arda,Tolga Ciğerci,Semih,Alper ve Onur'u izleyeceğim için çok heyecanlıyım.Diğerlerini görmek de güzel olacak tabi ki Evet futbol fakiri olduğum için,böyle memleket meselesi haline getirdim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Murat Duruer ve Adem Büyük'ü bende yadırgadım.Ayrıca Olcan'ı yakın zamanda istinye parkta gördüm bende şaşırdım , öyle hiç televizyonda görüldüğü gibi değil gayet fit durumdaydı.

Mesaj Yetkileri