biz de acilen "ligden çekiliriz" açıklaması yaparsak yarınkı maç banko bizim!
biz de acilen "ligden çekiliriz" açıklaması yaparsak yarınkı maç banko bizim!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
https://vine.co/v/MKxxiQZ75ld
Gerçekten Alper şov. Yes, yes diye sevinmesi de ayrı güzel.
Buna penaltı diyenler yarın "Burak Yılmaz radarlarını" açarak maç izleyecekler.![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İkinci penaltı pozisyonun da Alper resmen Oscarlık oyun oynamış tebrik etmek lazım![]()
Mac penaltilara mi kaldi ne is ?
Şu ülkedeki en eyyamcı hakemlerin başında Cüneyt Çakır geliyor. Hakem atamaları duyurulduğunda arkadaşlara demiştim de bana kızmışlardı. Adam maçı katlederek yine şovunu yaptı. Yarın Fenerliler Gosso'nun atılmayışından , diğer taraftarlar ise haksız penaltı verilmesinden dolayı veryansın edecek...Yazık , çok yazık....
Stancu, Mehmet Topal'ı doğradı resmen sarı kart vermesi gerekirdi.
Gençlerbirliği düşsün ligden 3 şut nedir arkadaş kaleyi bulan yok...
2 penaltı pozisyonuda doğrudur,Gosso'nun da kırmızı kartla atılması gerekiyordu.
2-0 Tebrikler Fenerbahçe![]()
Gençlerbirliği zerre kadar haketmedi puan almayı ama sahada gerçekten hırsız vardı.Mahmut Uslu efendi çıkıp bunları da yayınlasın.Ağlamayana meme yok.
İlki omuza gelmiyorsa penaltı. İkincisi çok ucuz, penaltı yok. Kırmızının videosu yok, onu da özette izleriz.
Sonuç olarak puan kaybı beklemediğim bir maçtı. Yorumlara bakarsak Gençler'in de pek top oynadığı söylenemezmiş. Yine de Fenerbahçe iki penaltıyla anca kazanabildi. Bu bakımdan şampiyonluk yolunda umutlarımın arttığı bir maç oldu. Bir de yarın deplasmanda kazanabilirsek işte o zaman her şey çok iyi olacak![]()
1. pozisyon net penaltı ancak 2. pozisyona penaltı diyen varsa çıksın bence forumu kasmasın daha fazla.![]()
2. penaltı pozisyonunda adam diziyle alperin geçmesini engelliyor 2.si penaltı tartışılması komik
la bi kere de bizim lehimizde yanılsın hakemler. hep mi size arkadaşlar.
not: maçı izlemedim sizin yorumlarınıza göre yazdım
1.penaltı bana göre %100 doğrudur 2.penaltı yanlış karar.Bunların yanında Gossonun Kuyt ile olan pozisyonu kırmızı kart+penaltıdır ki o pozisyona kadar 2 sarıdan atılmalıyıd bence![]()
Maçta futbol adına gördüklerimi yazmak isterdim ama içinde hakem•penaltı•tekmeler•basmalar olmayacağından pek ilgi çekmeyecek (: Güzel maçtı.
...
Açın çok inandığınız Rıdvan'a bakın. Penaltı değildi diyor 2 penaltıya da.
Maçı 90 dakika boyunca izledim. Fenerbahçe ilk yarı çok stresli ve panikleyerek futbol oynadı. İkinci yarı üzerindeki stresi biraz daha atmış bir şekilde oynasa da ilk yarıdaki yaratıcılık yoksunu futbolunu devam ettirdi. Gençlerbirliği ise 90 dakika boyunca maçta kaleyi gitmeyi bırak iki pas bile yapamadı, berbat bir futbol oynadılar.
İlk penaltı pozisyonunda ise tam olarak neresine çarptığından emin değildim ancak buradaki arkadaşlar eline çarptığını söylüyor ve öylesine net penaltı. İkinci penaltı pozisyonunu görmediğim için bir şey diyemeceğim. Vine'de ki görüntüye göre pozisyonu yorumlamak yanlış olur çünkü o pozisyonun nasıl geliştiğini görmedim.
Fakat eğer ikinci penaltı pozisyonu doğru değilse yine de bu maçta iki penaltı pozisyonu vardı. Gosso'nun Kuyt'a yaptığı faul net penaltı ve hakem 3. penaltıyı da verirsem isyan çıkar düşüncesiyle es geçti. Maç esnasında da bir çok sarı kartı ve faulü atlayarak çok iyi bir maç çıkarmadı Cüneyt Çakır. Stancu'nun Mehmet Topal'a yaptığı faul ve Gosso'nun hareketlerinde kart çıkması gerektiğini düşünüyorum.
Sonuç olarak Fenerbahçe, penaltılar dışında ofansif anlamda pek bir varlık göstermedi. Maç boyunca top kontrolünün Fenerbahçe'de olması ve rakibinin Fenerbahçe defansını zorlayamamasını avantaj olarak kullanamadı Fenerbahçe. Ancak çalınan iki penaltı pozisyonunu gole çevirerek 2-0 kazanmayı bildi bugün. Fakat bugün maçı 90 dakika boyunca izleyen arkadaşlar varsa oynanan futboldan memnun kaldıklarını düşünmüyorum.
İlk penaltı pozisyonu net penaltı. İkincisi tartışılabilir. Gole kadar zorlansak da golü bulduktan sonra rahat bir maç oldu beklenildiği gibi. Net bir galibiyet oldu.