Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

11 52.38%
  • Berabere Biter

5 23.81%
  • Gençlerbirliği Kazanır

5 23.81%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 23. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    emenike sağolsun herif kafasını kaldırsa 2 kere solunda caner bomboş verse adam çizgiye inecek yada kaleciyle karşı karşıya kalacak, 1 kere de alperi aynı şekilde görmedi.Allahtan salih girer girmez (o kadife ayaklarıyla) alperi topla buluşturdu ve sonuç penaltı
    bitiricilik derken tam da bunu kastettim aslinda. cunku yaraticiliga dayali oynamadik biz bu sezon hic. dedigin gibi son paslari versinler yeter, verdigin ornekteki gibi durumlari beceriksizlik olarak nitelendiriyorum.

yalniz su icsaha maclarinda mehmet topal yerine forvet arkasi salih oynasa ne guzel olur. hem dediginiz yaratici oyuncu eksikligini gideririz hem de hucum zenginligi daha artar. topal ozellikle boyle maclarda fazlaca gereksiz kaliyor. oyuna katildigi zamanlardaki sacma hatalari da oyunumuzu bozuyor surekli.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 23. Hafta

Bu saatten sonra tartışmak kimseye birşey kazandırmayacak nasıl benim gibiler geçen sene GS'ın hakemlerle şampiyon olduğunu düşünüyorsa bu sene de biz şampiyon olursak GS taraftarları aynısını düşünecek. Yıllardır bu ülkede maalesef futbol konuşulmuyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yıllardır o yaratıcılık eksikliğini Alex ile fazlasıyla dolduruyordu Fenerbahçe. O gittikten sonra onun gibi yaratıcı bir futbol transfer edilmediği için eldeki oyuncuların eline bakıldı bu konuda. İlk olarak Cristian o bölgede denendi ve o boşluğu Cristian ile kapatabilineceği düşünüldü. Bir kaç maç o bölgede sırıtmasa da bu yıl asıl mevkisi olan ortasahaya çekildi. Şuan da Emre ve Caner dışında o görevi üstlenen yok. Alper Potuk'ta ortasaha oyuncusu gibi değilde kanat gibi oynuyor, zaten ondaki bu cevheri Ersun hoca farkederek kanat pozisyonuna çekti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tebrik ederim takımımızı. Şu yukarıdaki fotoğrafta da neden koşmaya çalışan Fenerbahçeli futbolcu konuşuluyorda topla oynama amacının dışına çıkmış ve koşan rakibinin bacağının arasına diz sokmuş oyuncu konuşulmaz çok garip açıkçası. Yani hırsızın hiç mi suçu yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yıllardır o yaratıcılık eksikliğini Alex ile fazlasıyla dolduruyordu Fenerbahçe. O gittikten sonra onun gibi yaratıcı bir futbol transfer edilmediği için eldeki oyuncuların eline bakıldı bu konuda. İlk olarak Cristian o bölgede denendi ve o boşluğu Cristian ile kapatabilineceği düşünüldü. Bir kaç maç o bölgede sırıtmasa da bu yıl asıl mevkisi olan ortasahaya çekildi. Şuan da Emre ve Caner dışında o görevi üstlenen yok. Alper Potuk'ta ortasaha oyuncusu gibi değilde kanat gibi oynuyor, zaten ondaki bu cevheri Ersun hoca farkederek kanat pozisyonuna çekti.
    Şu oynanan futbolda Alex'in yeri yok. Çünkü ortada fiziksel beceri var. Fiziksel olarak üst düzey bir playmaker çok acayip olur. O başka.

- 2 bek komple önde, sıra ile çıkma gibi bir şey de yok. Orta saha gibi oynuyorlar.

- Önlibero stoperlerin ortasına giriyor ve defansı 3lüyor.

- 3 forvet önde pres ile top kazanıyor ve dribbling yapamazsa ortaya dönüyor. Ortaya gelen top ivedilikle son çizgiye kateden beke servis ediliyor.

- Beklerden gelen ortada 3 forvet ceza sahasında kafa vurmaya çalışıyor.

- Top sıkışırsa, defanstan çıkılamazsa 3 forvet fizik avantajı ile topu kazanıp saklıyor. İndirse ve yetişemeze bile diğer kanat forvetler yakında kaldıklarından top alıp geriden gelen orta sahaya ya da beklere servis ediyorlar.

Burada yaratıcılık değil, 3 önliberonun ve iki orta sahanın presi önemli. Bekler de çok hızlı şok pres yapıp açıyı kapatmalı.

Pres yapmayan Alex takımı 10 kişi bırakır ve zaafiyet yaratır.

Fenerbahçe'nin en büyük problemi ne yaratıcılık ne de motivasyon. Sakatlık ve cezalardan ötürü düzenli oynayamayan oyuncuların yarattığı fiziksel hamlık. Takım aynı ilk 11 ile devam edebilirse ritim bulup, fiziksel toparlayıp galibiyet serisi moral motivasyonu ile daha fazla tempolu ve baskılı ilk devre oyununu oynamaya devam eder ve şampiyon olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Şu oynanan futbolda Alex'in yeri yok. Çünkü ortada fiziksel beceri var. Fiziksel olarak üst düzey bir playmaker çok acayip olur. O başka.

- 2 bek komple önde, sıra ile çıkma gibi bir şey de yok. Orta saha gibi oynuyorlar.

- 3 forvet önde pres ile top kazanıyor ve dribbling yapamazsa ortaya dönüyor. Ortaya gelen top ivedilikle son çizgiye kateden beke servis ediliyor.

- Top sıkışırsa, defanstan çıkılamazsa 3 forvet fizik avantajı ile topu kazanıp saklıyor. İndirse ve yetişemeze bile diğer kanat forvetler yakında kaldıklarından top alıp geriden gelen orta sahaya ya da beklere servis ediyorlar.

Burada yaratıcılık değil, 3 önliberonun ve iki orta sahanın presi önemli. Bekler de çok hızlı şok pres yapıp açıyı kapatmalı.

Fenerbahçe'nin en büyük problemi ne yaratıcılık ne de motivasyon. Sakatlık ve cezalardan ötürü düzenli oynayamayan oyuncuların yarattığı fiziksel hamlık. Takım aynı ilk 11 ile devam edebilirse ritim bulup, fiziksel toparlayıp galibiyet serisi moral motivasyonu ile daha fazla tempolu ve baskılı ilk devre oyununu oynamaya devam eder ve şampiyon olur.
    Aynen öyle Alex bu takımda olsaydı orta saha Mehmet Topal-Alper-Alex olucaktı ki bu sorun oluştururdu bencede

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rıdvan Dilmen yine klasik taktiğini yapmış, Fenerbahçe kazanınca objektif yorumcu, puan kaybedince subjektif yorumcu. Lakabının hakkını çok iyi veriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

penaltılar aşırı derecede net ama yönetimin söz konusu konuşması olmasaydı bu penaltılar çalınır mıydı bilemiyorum. penaltıların bu kadar tartışılmasına da şaşırmıyorum açıkçası. söz konusu fenerbahçe olunca gözler kör oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'ye tebrikler.Geçmiş olsun Alkaralar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

@ABOOO

Alex pozisyonundaki bir futbolcuya ihtiyaç yok ancak orta alanda Alex gibi yaratıcı bir futbolcuya ihtiyaç var bence.

Yalnız bu oyuncular 3-4 ay takımdan ayrı kalmadı ki? Fenerbahçe'de sakatlanan futbolcuların maksimum sakatlanma süresi ne kadar? En fazla 2-3 hafta diye biliyorum, basında öyle çıkıyor çünkü. Şuan takımda Alves ve Webo dışında eksik bir futbolcu yoktu, takımdan da çok fazla uzak kalmadılar. Profesyonel derecede oynayan bir futbolcu için 2-3 hafta takımdan ayrı kalmak çok büyütülecek bir durum değil. Çünkü üst liglerde uzun süreli sakatlıkların ardından çok çabuk toparlanan bir çok oyuncu var. Zaten böyle olmak zorunda, oynadığı takımlar onun sakatlık nazısını çekmek zorunda değil çok çalışıp formayı tekrar alması gerekiyor oyuncunun.

Ben ilk yarıya kıyasla Fenerbahçe'de düşüş görüyorum. Bugün Gençlerbirliği gibi 1 puana razı ve kapanan bir futbolla sahaya çıkan ve topun kontrolü tamamen Fenerbahçe'ye geçmesi normal, geçmeli de zaten. Mevcut ortasahası, kadro kalitesi ve oyuncuların baskısıyla çok kolay bir şekilde kontrolü eline geçirdi Fenerbahçe. Ancak bir takım şampiyon olmak istiyorsa, ceza sahası çizgisine girdiğinde net pozisyonlar elde ederek o pozisyonları gole çevirmekten geçer. Zaten bundan önce şampiyon olan tüm takımlar bunu yaptı. 2012'de ki Galatasaray, 2011'de ki Bursaspor, 3 yıl önce şampiyon olan Fenerbahçe ve Avrupa'da şampiyonluk yaşamış tüm takımlar. Benim ikinci yarıdaki Fenerbahçe'de gördüğüm kadarıyla bu özelliğini kaybetmiş. Bir şekilde golü buluyor elbet ama bunu bir kaç maçta yapsa diğer maçlarda yapamıyor.

Dediğin gibi de olabilir, şuanda ben gördüklerimi yazıyorum. İlerleyen maçlarda sakatlıktan çıkan oyuncuların form tutması ve sakatlıktan dönecek futbolcular takıma katılmasından sonra izleyip nasıl maçlar oynanacağını hep birlikte görmüş olacağız. Şuan sadece varsayım ve görülen şeyler üzerinde konuşabiliriz.

Söylediklerinin hepsi doğru ama yaratıcılık konusunda katılmıyorum.Çoğu maçımızda sıkıntı yaşamamızın temel nedeni ileri uçtaki oyuncuların bencilliği/yaratıcı olmayışı.Devamında çok net pozisyon bulacağımız atakları yanlış kararlar yada kötü paslar ile harcıyoruz ve işimiz karambollere kalıyor.Bugün Salih topu ayağına ilk aldığı anda yaratıcı bir oyuncunun bu takımın futboluna nasıl katkıda bulunacağını gösterdi.

Bu takımın ya Emenike ve Sow'u gönderip zeki forvet(ler) alması lazım yada üst düzey hem dediğin presi yapabilecek hemde doğru pası bulup bunu verebilecek bir orta sahaya ihtiyacı var.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

@ABOOO

Alex pozisyonundaki bir futbolcuya ihtiyaç yok ancak orta alanda Alex gibi yaratıcı bir futbolcuya ihtiyaç var bence.

Yalnız bu oyuncular 3-4 ay takımdan ayrı kalmadı ki? Fenerbahçe'de sakatlanan futbolcuların maksimum sakatlanma süresi ne kadar? En fazla 2-3 hafta diye biliyorum, basında öyle çıkıyor çünkü. Şuan takımda Alves ve Webo dışında eksik bir futbolcu yoktu, takımdan da çok fazla uzak kalmadılar. Profesyonel derecede oynayan bir futbolcu için 2-3 hafta takımdan ayrı kalmak çok büyütülecek bir durum değil. Çünkü üst liglerde uzun süreli sakatlıkların ardından çok çabuk toparlanan bir çok oyuncu var. Zaten böyle olmak zorunda, oynadığı takımlar onun sakatlık nazısını çekmek zorunda değil çok çalışıp formayı tekrar alması gerekiyor oyuncunun.

Ben ilk yarıya kıyasla Fenerbahçe'de düşüş görüyorum. Bugün Gençlerbirliği gibi 1 puana razı ve kapanan bir futbolla sahaya çıkan ve topun kontrolü tamamen Fenerbahçe'ye geçmesi normal, geçmeli de zaten. Mevcut ortasahası, kadro kalitesi ve oyuncuların baskısıyla çok kolay bir şekilde kontrolü eline geçirdi Fenerbahçe. Ancak bir takım şampiyon olmak istiyorsa, ceza sahası çizgisine girdiğinde net pozisyonlar elde ederek o pozisyonları gole çevirmekten geçer. Zaten bundan önce şampiyon olan tüm takımlar bunu yaptı. 2012'de ki Galatasaray, 2011'de ki Bursaspor, 3 yıl önce şampiyon olan Fenerbahçe ve Avrupa'da şampiyonluk yaşamış tüm takımlar. Benim ikinci yarıdaki Fenerbahçe'de gördüğüm kadarıyla bu özelliğini kaybetmiş. Bir şekilde golü buluyor elbet ama bunu bir kaç maçta yapsa diğer maçlarda yapamıyor.

Dediğin gibi de olabilir, şuanda ben gördüklerimi yazıyorum. İlerleyen maçlarda sakatlıktan çıkan oyuncuların form tutması ve sakatlıktan dönecek futbolcular takıma katılmasından sonra izleyip nasıl maçlar oynanacağını hep birlikte görmüş olacağız. Şuan sadece varsayım ve görülen şeyler üzerinde konuşabiliriz.
    Alex ile sadece ve sadece 4411 oynayabilirsin bu oyuncular ile. Temposuz bir futbol oynayabilirsin. Oynanan bu futbolu görmen imkansız. Zira nedenini açıkladım.

Düşüş diyemeyiz. Fiziksel yıpranma var ama toparlayacaklardır eminim. Sürekli ilk 11'i değişen her takımda olur böyle şeyler. Kafaya takmıyorum ben zira. Bu oyuncular robot değil sonuçta. Fiziksel iniş çıkışlar olacak. Lig sonunda fiziksel direnci koruyabilmek önemli olan.

Fenerbahçe, Alex'in oynadığı sezonlarda hiç bir zaman ligde rakibe diş geçiremedi. Duran toplar ve bireysel beceriler ile gol buldu. Aksine bu sezon Fenerbahçe çok yüksek efor gerektiren zevk veren bir fizik futbolu oynadı, ki zaman içerisinde iniş çıkış dönemleri yaşatabilir bu fizik futbolu.

Ayrıca Emenike'nin topu yeterince saklayamaması ve pivot oynayamaması da etken. Webo dönünce iç saha maçlarında çok etkili olacağından şüphem yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Söylediklerinin hepsi doğru ama yaratıcılık konusunda katılmıyorum.Çoğu maçımızda sıkıntı yaşamamızın temel nedeni ileri uçtaki oyuncuların bencilliği/yaratıcı olmayışı.Devamında çok net pozisyon bulacağımız atakları yanlış kararlar yada kötü paslar ile harcıyoruz ve işimiz karambollere kalıyor.Bugün Salih topu ayağına ilk aldığı anda yaratıcı bir oyuncunun bu takımın futboluna nasıl katkıda bulunacağını gösterdi.

Bu takımın ya Emenike ve Sow'u gönderip zeki forvet(ler) alması lazım yada üst düzey hem dediğin presi yapabilecek hemde doğru pası bulup bunu verebilecek bir orta sahaya ihtiyacı var.
    webo var ama oynatmıyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Alex ile sadece ve sadece 4411 oynayabilirsin bu oyuncular ile. Temposuz bir futbol oynayabilirsin. Oynanan bu futbolu görmen imkansız. Zira nedenini açıkladım.

Düşüş diyemeyiz. Fiziksel yıpranma var ama toparlayacaklardır eminim. Sürekli ilk 11'i değişen her takımda olur böyle şeyler. Kafaya takmıyorum ben zira. Bu oyuncular robot değil sonuçta. Fiziksel iniş çıkışlar olacak. Lig sonunda fiziksel direnci koruyabilmek önemli olan.

Fenerbahçe, Alex'in oynadığı sezonlarda hiç bir zaman ligde rakibe diş geçiremedi. Duran toplar ve bireysel beceriler ile gol buldu. Aksine bu sezon Fenerbahçe çok yüksek efor gerektiren zevk veren bir fizik futbolu oynadı, ki zaman içerisinde iniş çıkış dönemleri yaşatabilir bu fizik futbolu.

Ayrıca Emenike'nin topu yeterince saklayamaması ve pivot oynayamaması da etken. Webo dönünce iç saha maçlarında çok etkili olacağından şüphem yok.

Alex'in yaratıcılığından bahsederken Alex'in pozisyonundan ve mevcut stilinden bahsetmemiştim aslında. Bende bu takımda Alex'in pozisyonunda ve stilinde bir futbolcuyu gerekli görmüyorum, o konuda hemfikiriz. Önceki mesajımda yıllar önce Alex o yaratıcılık boşluğunu fazlasıyla dolduruyordu demiştim. Yani o türde nokta paslar atan, zeki ve nerede ne yapmasını bilen, pres yapabilen ve gücü yerinde bir ortasahaya ihtiyacı var Fenerbahçe'nin. Zaten bu maçı da izlediysen farketmişsindir, orta alandaki oyuncuların ceza sahasına yaklaşınca yaptıkları pas hataları ve boşta olan oyuncuları görememeleri bir çok pozisyonun doğmasına engel oldu. Bunu gole çevirecek oyuncular çok fakat o pozisyonları santraforlara yaratacak oyuncu az. Bu yıl Caner'in olağanüstü futbolu ve mükemmel ortalarından çok faydalandı Fenerbahçe. Ama benim dediğim tarzda bir ortasaha oyuncusu da olsa çok daha fazla etkili olurlardı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Alex'in yaratıcılığından bahsederken Alex'in pozisyonundan ve mevcut stilinden bahsetmemiştim aslında. Bende bu takımda Alex'in pozisyonunda ve stilinde bir futbolcuyu gerekli görmüyorum, o konuda hemfikiriz. Önceki mesajımda yıllar önce Alex o yaratıcılık boşluğunu fazlasıyla dolduruyordu demiştim. Yani o türde nokta paslar atan, zeki ve nerede ne yapmasını bilen, pres yapabilen ve gücü yerinde bir ortasahaya ihtiyacı var Fenerbahçe'nin. Zaten bu maçı da izlediysen farketmişsindir, orta alandaki oyuncuların ceza sahasına yaklaşınca yaptıkları pas hataları ve boşta olan oyuncuları görememeleri bir çok pozisyonun doğmasına engel oldu. Bunu gole çevirecek oyuncular çok fakat o pozisyonları santraforlara yaratacak oyuncu az. Bu yıl Caner'in olağanüstü futbolu ve mükemmel ortalarından çok faydalandı Fenerbahçe. Ama benim dediğim tarzda bir ortasaha oyuncusu da olsa çok daha fazla etkili olurlardı.
    Ona şüphe yok ama o tip bir oyuncu yok piyasada. Honda da keza Milan'a gitti.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    webo var ama oynatmıyorlar

Dediğim oyuncu Webo'da değil.Kendisini çok severim ve eldeki forvetler içinde tahtaya ilk kendisini yazarım ama Webo'da yeterli değil.

Bana bıraksalar merkez forvete Bendtner'i sola Bojan Krkic yada Kampl'ı alırım yada tarz olarak bu tarzda futbolcular işte.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Bu arada dişi kanaryaları unutmayalım bir kez daha Fenerbahçenin büyüklüğünü gösterdiler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bendtner ve Krkic vasat oyuncular bence gelseler 1-2 maç denenip tribünde takılırlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Dediğim oyuncu Webo'da değil.Kendisini çok severim ve eldeki forvetler içinde tahtaya ilk kendisini yazarım ama Webo'da yeterli değil.

Bana bıraksalar merkez forvete Bendtner'i sola Bojan Krkic yada Kampl'ı alırım yada tarz olarak bu tarzda futbolcular işte.
    Bendtner müzmin sakat. Ne olacağı belli değil. O riske girilebilir ama ben girmezdim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FB de Kuyt yerine Mane tarzı bir oyuncu, sola Alper, Emenike yerine Sow, ortada Kampl ve Salih, Topal'ın yerine transfer olursa ve saçma oyun kurma taktiğinden vazgeçesek gayet iyi futbol oynarız. Normalde orta sahaya Emre-Salih derdim ama Emre'ye güven olmuyor. Bu takımda Kuyt, Topal, Emenike gibi oyuncular aynı anda oynadığı sürece biz hücumda hep sıkıntı çekeriz.

Bu arada gol yemeden bir maç bitirmek gerçekten iyiydi
    Last edited by IcedEarth : 02.Mart.2014 at 11:22

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

icsaha maclarina resimdeki gibi cikmaliyiz bence. bazi maclar rakip yarisahayi bile gecmiyor, boyle olunca topal da hucuma cikiyor ve boyunu asan islere kalkisiyor. genelde hucumu bozuyor. en azindan bu yapida salihin yaraticiligindan faydalanmis oluruz. emenikenin de cizgiden yaptigi sprintler cok etkili, benim de begendigim mane kadar hizli ve cevik. asist yetenegi de var. gole donuk kosulari da yapabilir kenardan. sowun da bitiriciliginden faydalaniriz onu fazla yormadan. kuyt da az dinlensin kenarda, ya da deplasmanda oynasin sadece (: yani temel olarak topal yerine salih olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

lord bendtner aman gelmesin kalsın

İsimlere takılmayın ya Oraya Giroud-Negredo tarzı forvette yazabilirdim ama sadece yazdığımla kalırdım ondan yazmadım.Hem Bendtner o kadar kötü bir topçu değil bence.Tabi ki Arsenal seviyesinde değil ama burada iş yapar hatta sistem içine yedirirsek beklenenden fazla bile iş yapabilir.

Ben o seviyedeki futbolcuların hemen hemen çoğunun oynatılacak doğru sistemle çok verimli olacağını düşünürüm.Bir futbolcuda eğer futbol zekası ve taktiksel farkındalık varsa bu oyuncuları iyi bir hoca doğru bir sistemle her şekilde oynatır.Oyuncuları tek tek değil toplu olarak değerlendirdiğin ve bunları bir sistemin içine yedirdiğin anda çok iyi takımlar oluşabilir.

Valla bu forvetlerden kanat yapma modası ne kadar devam edicek bilmiyorum ama sezon sonu Stoch geri geliyor bolluk var Bana göre ben kalmasından yanayım inşallah kalır. (Krasic'i saymıyorum bile). Stoch gelicek diyorum ama bir yandan da düşünüyorum bu sistemde nasıl oynayacak diye? Stoch'u sağa yada sola koysan kimi kesiceksin? Diyelim Webo'yu gönderip Sow'u merkeze Stoch sağ kanat ama bu seferde usta bir bitirici veya kafacı bir adam gidecek. Kuyt diyorum ama adamda ne ciğer var arkadaş koşuyor valla fakat teknik sıfır. Emenike zaten olamaz. Bence ilerlemiş yaşı nedeniyle belki Kuyt diyebilirim. Ama Stoch için Kuyt'tan vazgeçilir mi orası da düşündürücü. Benim fikrim budur, sizlerinde yorumlarını alabilir miyim renktaşlarım bu konu kafamı kurcalıyor.

29 şut çekmişiz, %60 küsür topla oynama oranımız var, 8-9 net gol pozisyonumuz var, bu maç hakkımızdı ve aldık, rakip 5'te 1 imiz kadar top oynayamadı, tek kale maç yaptık resmen. Siz artık isterseniz sabaha kadar hakem konuşun.
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    29 şut çekmişiz, %60 küsür topla oynama oranımız var, 8-9 net gol pozisyonumuz var, bu maç hakkımızdı ve aldık, rakip 5'te 1 imiz kadar top oynayamadı, tek kale maç yaptık resmen. Siz artık isterseniz sabaha kadar hakem konuşun.

maalesef futbol bu istatistiklere bakmiyor saha icinde

Quote Originally Posted by byariff View Post
    maalesef futbol bu istatistiklere bakmiyor saha icinde
    İstatistiklerin yanında da; agresif, mücadeleci ve hırslı oynanan güzel bir futbol vardı. Penaltılar olmasa da maçı kazandıracak gol yada goller mutlaka gelecekti. Bunu benim kadar herkes çok iyi biliyor. Tabi ki herşey istatistik değil, 29 değil belki 39 şut çekerdik hiç biri girmezdi, Gençlerbirliği bir kontrayla vururdu bizi, size göre de adalet yerini bulmuş olurdu sanırım.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de maçın hakkı buydu, her ne kadar hakemin hatasını yoksayamasak da. Ama bir şey değişmeyecekti zaten. Benim esas merak ettiğim Elazığ maçını izlediyseniz eğer o maçtan sonra hakem diye itirazda bulunup bulunmadığın olur. Çünkü Elazığ oyun anlamında galibiyet kaçırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İstatistiklerin yanında da; agresif, mücadeleci ve hırslı oynanan güzel bir futbol vardı. Penaltılar olmasa da maçı kazandıracak gol yada goller mutlaka gelecekti. Bunu benim kadar herkes çok iyi biliyor. Tabi ki herşey istatistik değil, 29 değil belki 39 şut çekerdik hiç biri girmezdi, Gençlerbirliği bir kontrayla vururdu bizi, size göre de adalet yerini bulmuş olurdu sanırım.
    şampiyonluğun kaybedildiği içeride Trabzon ,dışarda Denizli maçlarını hatırlatırım Geçen hafta da Elazığ maçı hak etti ama alamadı... Futbolda her zaman hak eden kazanmaz... Burada Fenerbahçe maçı hak etmedi diyen yok sanırım ancak hakemin maça eyyam karıştırdığı apaçık ortada Burak... Futbol adil bir oyun değil. 35 şut çekersin atamazsın , adam 1 kere gelir atar geçer.Dün penaltılar olmasa maç böyle bir hale de gelebilirdi. Buna kimse imkansız diyemez çünkü örnekleri var...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben hala ilkinin penaltı olmadığını ama ikincisinin net penaltı olduğunu düşünüyorum. Alper topu dürtmüş ve dizin üstünden baldırdan takılmış rakibine, topa rakibi dokunturmayıp takıldıktan sonra istediği gibi kendini bırakır futbolcu yere artık penaltıyı almış demektir çünkü.

Zaten maçtan sonra 2 penaltıyı da yapan futbolcu aynı kişiydi ve ikincisi hakkında hiç konuşmadı(bu kabul etti demektir) ama ilkine çok isyan etti.

Ayrıca Gosso ilk yarıda Sow'a tekme attığında atılabilirdi. Klasik rakip takım taraftarı gibi konuşayım tam olsun "eyyam yapmak,fenerbahce'ye macı vermek istese Gosso'yu orada atardı"
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri