1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mevcut ceza talimatiyla ligin seyircili oynanmasi ihtimali ortadan kalkacak. artik cezali oldugumuz maclar degil, seyircili oynadigimiz maclarin sayisi akilda kalacak. 4 yada 5. cezadan sonra her ihlalde 2 mac ceza gelecekmis. kadinlarimiz yasadi valla. kufur aliskanliginimizi stadlarla cozumlemeye calisarak buyuk bir adim atmis tff

salih meselesini abartiyorsunuz bence, formayi ersun hoca degil kendisi alicak. butun faturayi hocaya kesiyorsunuz. salih sure aldigi dakikalarda kendini ispatladigi zaman zaten vazgecilmesi olucaktir. ben de oynamasini istiyorum ama belli ki yetersiz kaliyor. sistem icinde ariza cikariyor. belki baska bir hocanin sisteminde key oyuncu olucak ama mevcut duzende oyununu daha cok gelistirmesi gerek. salihi ben alex tipinde goruyorum, ortasaha vasiflarini da gelistirirse bu takimda rahat oynar. ama sadece 10 numara vasfiyla eksik kaliyor. ancak skor lazim oldugunda oyuna alinabilecek alternatif konumunda suan. daum olsa mesela su anda banko forvet arkasi oynardi simdi. ben olsam ben de oyle yapardim. yani ya ersun hoca salih icin sistem degistirecek ya da ayni sekilde devam edip salihin ideal bir MC olmasini bekleyecez.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 02.Mart.2014 at 18:00

Mesaj Yetkileri