Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Rizespor Kazanır

4 19.05%
  • Berabere Biter

3 14.29%
  • Galatasaray Kazanır

14 66.67%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 188 sonuç

Konu: Rizespor - Galatasaray | STSL 23. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bizim ülkede sevmediğim en önemli şeylerden biridir şu; Hayalperestliğimize dayalı ön yargılarımız. Uğur Tütüneker Galatasaraylı olabilir, Galatasaray'da oynamış olabilir, Galatasaray için canını verecek kadar bir sevgisi bile olabilir ama bu onun ekmek yediği yere ihanet edeceği anlamına gelmez. Ne Galatasaray Rize'yi yenerse şampiyon olur ne de Uğur Tütüneker hediye edeceği 3 puanla göklere çıkar.

Bu sadece bu maçla ya da Uğur Tütüneker ile alakalı değil. Şu hakem tetikçi, bu oyuncu bilerek oynamıyor, bu Federasyon bilerek bunu yapıyor vs bu yargıları taşıyan her görüş benim neznimde bir hakarettir, küfürdür. Bu yüzden laflarımızın nereye gideceğine dikkat edelim.

Bana göre mevcut bu durum taktiksel bir harekettir. Şuana kadar da takır takır işliyor. Galatasaray golü bulamadıkça daha önde basacak ve geride açık verecektir. Şuan Deniz ve diğer oyuncular savunmayı yıpratıyor. İkinci yarı da skor böyle devam eder, Aynı oyun sahada olursa yedekten girecek oyuncularla maçı alıp götürecek olan Rize olur. Şuan planlarının tutmasının tek şartı maçın uzun bir dengede gitmesi.
    Objektif olmak bunu gerektiriyor. Bir takimi tutmadan once futbolsever olmak daha onemli.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bizim ülkede sevmediğim en önemli şeylerden biridir şu; Hayalperestliğimize dayalı ön yargılarımız. Uğur Tütüneker Galatasaraylı olabilir, Galatasaray'da oynamış olabilir, Galatasaray için canını verecek kadar bir sevgisi bile olabilir ama bu onun ekmek yediği yere ihanet edeceği anlamına gelmez. Ne Galatasaray Rize'yi yenerse şampiyon olur ne de Uğur Tütüneker hediye edeceği 3 puanla göklere çıkar.

Bu sadece bu maçla ya da Uğur Tütüneker ile alakalı değil. Şu hakem tetikçi, bu oyuncu bilerek oynamıyor, bu Federasyon bilerek bunu yapıyor vs bu yargıları taşıyan her görüş benim neznimde bir hakarettir, küfürdür. Bu yüzden laflarımızın nereye gideceğine dikkat edelim.

Bana göre mevcut bu durum taktiksel bir harekettir. Şuana kadar da takır takır işliyor. Galatasaray golü bulamadıkça daha önde basacak ve geride açık verecektir. Şuan Deniz ve diğer oyuncular savunmayı yıpratıyor. İkinci yarı da skor böyle devam eder, Aynı oyun sahada olursa yedekten girecek oyuncularla maçı alıp götürecek olan Rize olur. Şuan planlarının tutmasının tek şartı maçın uzun bir dengede gitmesi.
    Yapılabilecek en objektif ve doğru yorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Beyler bu 5. ve 6. hakemler ne işe yarıyor bi söyler misiniz ? Allah aşkına.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sadece futbolda değil ki siyasette de bu yapılıyor. Zaten ülkenin genelinde bir kaos olduğu için herkes paranoyaklaşıyor. Herhangi bir hatalı kararda önümüzü kesmeye çalışıyorlar, bizi engelliyorlar diye art niyet aranıyor. Yıllardan beri bu ligi izliyoruz, Anadolu kulüplerinin %85'i bu futbol anlayışı ile oynuyor. Şuan Rize'nin çıkardığı kadro ve oynadığı futbol defans-kontra üzerine.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Uğur Tütüneker Konyaspor-Galatasaray maçında ileride basan bir taktikle çıkmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam maç 1-0 dan 2-1 olmuş kaybetmişti Konya bu yüzden defansif çıktı diye düşünüyorum.

Nesil
    2007

Genel olarak sıkıcı bir ilk yarı oldu. Burak'ın net pozisyonu ve Veysel'in Burak'la anlaşamayıp kaçırdığı bir pozisyon var. Rakibin kontraları da zaman zaman etkiliydi neyse ki net pozisyon olmadan iyi kesti bizim defanslar. Umut sahada varlığı yokluğu bir, bari Hajrovic girse de gözümüz teknik bir adam görse. İleride de daha iyi top tutarız belki topu ayağında tutmayı başarabilen bir adamla.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Beyler bu 5. ve 6. hakemler ne işe yarıyor bi söyler misiniz ? Allah aşkına.
    top cizgiyi gecti mi gecmedi mi icin sahadalar, oyle bir pozisyon olursa gorebilecekleri de muamma. onun disinda etkinlikleri sifir. ben olsam kale cizgisine bakarim sadece, gol oldugunda rapor ederim. tamamen pasifize edilmisler bizim ligde.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Rizespor'un kadrosunda hızlı oyuncular var. Bizim ilk 11'imizde hızlı ataklara çıkacak tek oyuncu Telles. İkinci yarı Umut'un yerine Hajrovic'in girmesi lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk yariyi izleyemedim ama penaltimiz verilmemis diyorlar dogrumu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak ve Selçuk sene sonunda satılmalı. Takımın el freni konumundalar.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ilk yariyi izleyemedim ama penaltimiz verilmemis diyorlar dogrumu ?
    Değil. Penaltılık bir şey yok.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burak ile Umut ileride kara delik gibiler şu anda, bu ikiliye giden hiçbir top olumlu kullanılamadı şu ana kadar.

Bu ikisi dışında Veysel ve Selçuk şu ana kadar kötü gözüken isimler. Haftaya Selçuk yok, biraz dinlensin bakalım.

Telles'i çok beğeniyorum. Müthiş bir kesici, hücumlara da çok iyi katılıyor. Biraz da güçlenirse harika bir sol bek olacak.

Sneijder de çok çalışıyor, ama çevresi kötü. Boşa gidiyor resmen.

Melo yerine normal fizikli bir oyuncu olsaydı orada şimdiye sakatlanmıştı. İnanılmaz faul kazandırdı, ama bu avantajı pek iyi kullanamadık şimdiye kadar.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Penaltı değil eli arkada zaten

Nesil
    2006

Lig bir ileri bir geri gidiyor her hafta.

Şaka maka bir yana Rize olduğu yeri hiçbir zaman hak etmedi demiştim. Bu maçta da belli olmaz.

İlk yarıyı izlemedim sanırsam tartışmalı pozisyonlar var.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arkadaş artık kazanalım 1 deplasmanda da yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Universal View Post
    İlk yarıyı izlemedim sanırsam tartışmalı pozisyonlar var.
    Pek yoktu bence. 55. dakikaya girdiğimiz şu dakikalarda hakemi beğendim ben.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    top cizgiyi gecti mi gecmedi mi icin sahadalar, oyle bir pozisyon olursa gorebilecekleri de muamma. onun disinda etkinlikleri sifir. ben olsam kale cizgisine bakarim sadece, gol oldugunda rapor ederim. tamamen pasifize edilmisler bizim ligde.
    Abi yararları yok bari zararları olmasın gereksizler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Selcuk inan... guzel el freni.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Chedjou yine attı 1-0

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İki pozisyon var penaltı denilen. Biri Melo'nun düşürüldüğü pozisyon, onda top oyunda değildi, penaltı olamaz haliyle. Öteki de kol-omzuna çarptı Rize'li oyuncunun yakın mesafeden, penaltı olması için hakemin Cüneyt Çakır olması gerekiyor, yoksa temiz pozisyon.

Gol ancak duran toptan gelecekti, Chedjou attı sağolsun. Şimdi skoru koruma & kontra yapma zamanı.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Chedjouuu gene kurtaracak gibi bizi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Chedjoouuu 0-1

Nesil
    2007

Chedjou bug gibi maşallah

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Adamsın Chedjou.

Nesil
    2006

Chelsea şimdi de Rize iki korner iki gol.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Chedjou'ya nazar değmesin alıştı artık gol atmaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kornerleri Sneijder kullanmaya başladığından beri iyi kötü tehlike yaratıyoruz. İki maçta iki gol de kornerden geldi zaten. Önemli bir gelişme bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Umut imkansızı başararak topu dışarı attı. Ona verilen bu şansı iyi değerlendiremedi Umut, haftaya yedekte oturur yine.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Kornerleri Sneijder kullanmaya başladığından beri iyi kötü tehlike yaratıyoruz. İki maçta iki gol de kornerden geldi zaten. Önemli bir gelişme bu.
    aynen bende bunu yazacaktım yok telles yok selçuk ön direge kesmesinden bıkmıştım

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ulan umut...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç bitecekti, Umut ne gerek var dedi. Kesin yeriz birazdan.

Mancini kızacağına oyundan alsa Umut'u, Selçuk'u çok daha iyi olacak.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri