Beyler bu 5. ve 6. hakemler ne işe yarıyor bi söyler misiniz ? Allah aşkına.
Sadece futbolda değil ki siyasette de bu yapılıyor. Zaten ülkenin genelinde bir kaos olduğu için herkes paranoyaklaşıyor. Herhangi bir hatalı kararda önümüzü kesmeye çalışıyorlar, bizi engelliyorlar diye art niyet aranıyor. Yıllardan beri bu ligi izliyoruz, Anadolu kulüplerinin %85'i bu futbol anlayışı ile oynuyor. Şuan Rize'nin çıkardığı kadro ve oynadığı futbol defans-kontra üzerine.
Uğur Tütüneker Konyaspor-Galatasaray maçında ileride basan bir taktikle çıkmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam maç 1-0 dan 2-1 olmuş kaybetmişti Konya bu yüzden defansif çıktı diye düşünüyorum.
Genel olarak sıkıcı bir ilk yarı oldu. Burak'ın net pozisyonu ve Veysel'in Burak'la anlaşamayıp kaçırdığı bir pozisyon var. Rakibin kontraları da zaman zaman etkiliydi neyse ki net pozisyon olmadan iyi kesti bizim defanslar. Umut sahada varlığı yokluğu bir, bari Hajrovic girse de gözümüz teknik bir adam görse. İleride de daha iyi top tutarız belki topu ayağında tutmayı başarabilen bir adamla.
Rizespor'un kadrosunda hızlı oyuncular var. Bizim ilk 11'imizde hızlı ataklara çıkacak tek oyuncu Telles. İkinci yarı Umut'un yerine Hajrovic'in girmesi lazım.
ilk yariyi izleyemedim ama penaltimiz verilmemis diyorlar dogrumu ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Burak ile Umut ileride kara delik gibiler şu anda, bu ikiliye giden hiçbir top olumlu kullanılamadı şu ana kadar.
Bu ikisi dışında Veysel ve Selçuk şu ana kadar kötü gözüken isimler. Haftaya Selçuk yok, biraz dinlensin bakalım.
Telles'i çok beğeniyorum. Müthiş bir kesici, hücumlara da çok iyi katılıyor. Biraz da güçlenirse harika bir sol bek olacak.
Sneijder de çok çalışıyor, ama çevresi kötü. Boşa gidiyor resmen.
Melo yerine normal fizikli bir oyuncu olsaydı orada şimdiye sakatlanmıştı. İnanılmaz faul kazandırdı, ama bu avantajı pek iyi kullanamadık şimdiye kadar.
Penaltı değil eli arkada zaten
Lig bir ileri bir geri gidiyor her hafta.
Şaka maka bir yana Rize olduğu yeri hiçbir zaman hak etmedi demiştim. Bu maçta da belli olmaz.
İlk yarıyı izlemedim sanırsam tartışmalı pozisyonlar var.
Arkadaş artık kazanalım 1 deplasmanda da yahu.
Selcuk inan... guzel el freni.
Chedjou yine attı 1-0
İki pozisyon var penaltı denilen. Biri Melo'nun düşürüldüğü pozisyon, onda top oyunda değildi, penaltı olamaz haliyle. Öteki de kol-omzuna çarptı Rize'li oyuncunun yakın mesafeden, penaltı olması için hakemin Cüneyt Çakır olması gerekiyor, yoksa temiz pozisyon.
Gol ancak duran toptan gelecekti, Chedjou attı sağolsun. Şimdi skoru koruma & kontra yapma zamanı.
Chedjouuu gene kurtaracak gibi bizi
Chedjoouuu 0-1
Chedjou bug gibi maşallah![]()
Adamsın Chedjou.
Chelsea şimdi de Rize iki korner iki gol.
Chedjou'ya nazar değmesin alıştı artık gol atmaya.![]()
Kornerleri Sneijder kullanmaya başladığından beri iyi kötü tehlike yaratıyoruz. İki maçta iki gol de kornerden geldi zaten. Önemli bir gelişme bu.
Umut imkansızı başararak topu dışarı attı. Ona verilen bu şansı iyi değerlendiremedi Umut, haftaya yedekte oturur yine.
ulan umut...
Maç bitecekti, Umut ne gerek var dedi. Kesin yeriz birazdan.
Mancini kızacağına oyundan alsa Umut'u, Selçuk'u çok daha iyi olacak.