Quote Originally Posted by perpetua View Post
Penaltilarin gol olma ihtimali biraz yuksek bu yamada. Cok karsilasacagin bir durum olacaktir.
Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
Penaltıların gol olma yüzdesi gibi bir şey mi belirliyorlar maç motorunda? Böyle bir şey varsa o zaman her şey oyuncu özelliklerinden bağımsız olarak belirli yüzdelere veya ihtimallere bağlı diyebilir miyiz? Oyuncunun çalım atma denemesinin başarılı olma ihtimali, attığı pasın yerini bulma ihtimali vs... vs... Oyuncu özellikleri de bu ihtimalleri biraz daha azaltıp yükseltiyor yani?

Penaltıların gol olma ihtimali derken oyuncuların karşı karşıya gol vuruşları iyileştirildi, kalecilerin köşelere uçabilme becerileri azaltıldı tarzı şeylerse kastettiğin tamam diyeceğim de herkes kalecilerin panter kesildiğini yazarken bu da mantıklı gelmiyor bana.

Rica etsem biraz daha açabilir misin yazdığını.
Benimki arka sayfalarda kaynadı biraz daha katarak sorayım:

- Improved goalkeeper save AI
- Improved keeper reactions in some situations
- Improved keeper positioning when narrowing angle
- Fine-tuned shot and pass accuracy

Penaltıların gol olma ihtimali yüksek bu yamada diye yazmışsın. Bu yamada penaltılarla ilgili olabilecek maç motoru yenilikleri (veya iyileştirmeleri) üsttekiler. Şöyle bir bakınca senin yazdığının tersi olması lazım diye mantık kuruyorum. Yanlış mı düşünüyorum?