Portmouth kariyer actim sezona basladim simdi ama malesef kadromda 4 oyuncum sakat ilk 11 icin önemli oyuncularim ustelik sakatliklar gercektende cok abartili adam gibi bir cozum bulamadilar
Portmouth kariyer actim sezona basladim simdi ama malesef kadromda 4 oyuncum sakat ilk 11 icin önemli oyuncularim ustelik sakatliklar gercektende cok abartili adam gibi bir cozum bulamadilar
İşte geldiğimiz son nokta. Rezillik dizboyu,bunlarla sınırlı kalsa iyi maç içindeh her maç en az 1 oyuncum ya darbe alıyor ya sakatlanıyor ya bişey oluyor bazen 2 oyuncu 3 oyuncuyu bile buluyor maç içinde sakatlıklar. Adam sakatlanıyor yerine aldıgım adam 1 dakka sonra oda sakatlanıyor 1 ay boyunca oynamadım şu oyunu güncellemeyi bekledim malesef bu oyun artık gözümde bir hiç seneyede para felan vermem bitti artık bu oyunu bu hale getiren adamlara yazıklar olsun oyundan soğuttunuz beni 5 kuruş etmez bu oyun artık.
malatyAdana!
Güncellemeden önce bu kadar değildi sakatlıklar ama şu anda gerçekten can sıkıcı düzeyde. Her güncellemede oyunun biryerlerini karıştırıp farklı arayışlara giriyorlar. o kadar sorun varken sakatlık düzeylerini değiştiriyorlar. Tamamen bilinçli yapılıyor ben artık kuşku bile duymuyorumBahsedilen hataların birçoğunu gidermeleri onlar için çocuk oyuncağı ama Yapmıyorlar, yapmayacaklar. Ne olsa her sene alıcaz oyunu yine o yüzden problem yok
![]()
Dostum inanır mısın ilk kez bu oyun yüzünden oyun içi editör aldım. İnan bana alakası yok. Sırf editör kullanmak için bir kariyer açtım, takımım bjk, ileri ikili lewo-suarez,kanatlarda arda-gökhan, orta sahanın ortasında mesut-nuri, geri dörtlü caner-balanta-rojo-gökhan gönül, kalede tolga-cenk. Taktik codfather falan filan an itibari ile şampiyon gs, 2. fb 3. benim. Bu oyunun kuralları var dostum ve biz o kuralların ötesine geçemiyoruz. 90. dk da yediğim gollerin, kalecinin saçma sapan hataları ya olacak iş değil ya oyunu at çöpe gitsin. Önümüzdeki yıl benden bu oyuna para vermemi beklemesin kimse. Ne zaman ki verdiğim paranın karşılığını alırım o zaman çıkar çıkmaz en pahalı şekilde alırım oynarım.
Bende bir çok şeyi bilinçli yaptıklarını düşündüğüm, bizi enayi olarak gördüklerinden emin olduğum için bu sene cidden son kez para verdim. İnsanın yıllardır aynı işi yaptığı halde bu denli başarısız olması ya gerçekten aptallığın, geri zekalılığın göstergesidir ya da altında başka bir şeylerin olduğunun. Her halükarda boşa zaman ve para harcanacak bir oyun konumuna gelmiş durumda. Ben iade şansım olsa anında oyunu geri iade etmeye hazırım, ödediğim meblanın yarısını bile geri verseler kabulümdür, zararın neresinden dönersen kârdır. Paramı komple sokağa atmamış olurum en azından.