Quote Originally Posted by Lordinas View Post
Güncellemeden önce bu kadar değildi sakatlıklar ama şu anda gerçekten can sıkıcı düzeyde. Her güncellemede oyunun biryerlerini karıştırıp farklı arayışlara giriyorlar. o kadar sorun varken sakatlık düzeylerini değiştiriyorlar. Tamamen bilinçli yapılıyor ben artık kuşku bile duymuyorum Bahsedilen hataların birçoğunu gidermeleri onlar için çocuk oyuncağı ama Yapmıyorlar, yapmayacaklar. Ne olsa her sene alıcaz oyunu yine o yüzden problem yok
Bende bir çok şeyi bilinçli yaptıklarını düşündüğüm, bizi enayi olarak gördüklerinden emin olduğum için bu sene cidden son kez para verdim. İnsanın yıllardır aynı işi yaptığı halde bu denli başarısız olması ya gerçekten aptallığın, geri zekalılığın göstergesidir ya da altında başka bir şeylerin olduğunun. Her halükarda boşa zaman ve para harcanacak bir oyun konumuna gelmiş durumda. Ben iade şansım olsa anında oyunu geri iade etmeye hazırım, ödediğim meblanın yarısını bile geri verseler kabulümdür, zararın neresinden dönersen kârdır. Paramı komple sokağa atmamış olurum en azından.