1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

transferlerde fahiş fiyatlar söz konusu...

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Son güncellemeyle beraber oyun hakkındaki görüşlerim;

1- Sakatlıklarda bir önceki güncellemeye göre artış var, sadece kendi yönettiğim takım için konuşmuyorum, farklı liglerin sakatlık tabloları gayet kalabalık. Örneğin son ŞL maçında karşılaştığım Milan'da 13 sakatlık vardı irili ufaklı.(13 kişi içiresinde kiralık gönderilen 2-3 oyuncu da vardı) Bu yüzden adamlar 18 yaşında sol bek ile çıktılar maça. (Tabii bende sağ kanattan oynayıp gol buldum)

Benim gibi bir çok kişinin sakatlıklardan rahatsız olduğu bir gerçek, ama rakibinizin sakatl olan oyuncularına göre bu durumu kendi avantajınıza çevirmeniz mümkün.

2- Kaleciler bu patchle beraber bir Genzo Wakabayashi, bir Ken Wakashimazu olmuşlar. Şahsen kalecileri sağa sola atlarken, harika refleksler gösterirken izlemesi büyük keyif veriyor ama hani oyuncu profillerine yorum yapan arkadaşların tabiriyle "1 tık yukarı, 1 tık aşağı" varya, bazen diyorum ki keske "Kalecilerin kurtarışları 1 tık aşağıya çekilse". Çoğu kaleci öyle kurtarışlar yapıyorlar ki iyi ki Rene Higuita'yı aratmıyorlar maşallah.

3- Maç Motoru ve taktiklerin maç motoruyla olan uyumu her patchte tartışma konusu oluyor, ama benim 10 resmi ve 8 hazırlık maçı sonucu gördüğüm tablo gayet iyimser. Kısa paslı oyna dediğimde oyuncularım buna tepki veriyor, keza dikine oynayın yada press yapın/yapmayın talimatlarına ancak şöyle bir durum da var, bazı maçlardan önce maç motoru o maçın sonucunu çoktan belirlemiş oluyor ve sanırım "A kalitede bir takımla F kalitede alt lig takımıyla yaptığım maçta adamlar Barcelona gibi oynarken ben 2 pas bile yapamıyorum" eleştirileri de bu yüzden geliyor.

Umarım maç motorunun taktiğimize ve direktiflerimize olan tepkisi ilerleyen patchlerde/serinin sonraki oyunlarında mümkemmele yakın bir seviyeye gelecektir.(fakirin ekmeği umut/napalım FM oynamayalım mı )

Mesaj Yetkileri