1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Eintracht Frankfurt (Kartallar) | Cenker G.

Hybrid View

Tebrikler, cok buyuk isler basarmissin. FM13'te ben de Frankfurt ile oynamistim. Kittel gercekten etkili bir oyuncu, uzerinde israr etmeni tavsiye ederim. Stendera'yi da denedin sanirim, ben onu da epey begeniyorum, umarim bu sene sans bulur. Ayrica Meier'i forvette denersen ayrica verim alabilecegini dusunuyorum. Basarilar!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    frankfurtun şampiyonluğu gerçekten cok zordu bu sezon nerdeyse imkansızı yapmıssın transferler güzel ocamposu önerebilirim monocadon baya gol atıyor kanat olsada
    Ocamposu baktım şimdi profil olarak gözüm tuttu ama şişirmek istemiyorum kanatları. İniu zaten mevcut bende Torje'yi bile rotasyon amaçlı aldım tabii bu oynamayacağını göstermez.

Bir maç Torje, bir maç Kittel yapmayı planlıyorum.

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Şampiyonluk gelmiş, transfer çok iyi özellikle mitroglou, barça maçı da şansszlığın olmuş başarılar
    Mitroglu transferini benimde çok gözüm tuttu. Şuan oyunu açtım en çok kendisi için sabırsızlanıyorum açıkcası.

Diğerleri de eksikleri kapatmak ve iyi olan bölgeleri daha da iyileştirmek için yapıldı.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Ligde de AL de de süper performans sergilemişsin tebrik ederim.Torje sevdiğim oyunculardandır faydalı olacaktır.
    Bende severim Torje'yi kendisi milli takımında büyük bir patlama yapınca gördüm ve dikkatimi çekti.

Kaliteli adam hazırlık maçlarında beğendim.

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Tebrikler, cok buyuk isler basarmissin. FM13'te ben de Frankfurt ile oynamistim. Kittel gercekten etkili bir oyuncu, uzerinde israr etmeni tavsiye ederim. Stendera'yi da denedin sanirim, ben onu da epey begeniyorum, umarim bu sene sans bulur. Ayrica Meier'i forvette denersen ayrica verim alabilecegini dusunuyorum. Basarilar!
    Aynen öyle Kittel gerçekten çok enfes bir adam. Stendera'yı oynattığım ilk maç Dortmund maçı idi yani denemiş olduk biraz korktum oynatırken ama çok güzel oynadı ve 3-1 kazandık maçı.

Stendera geçen sezon için erkendi ama bu sezon artık şans bulacak. Hazırlık maçlarında formayı verdim ve güven verdi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri