Anket Sonuçlarını Görüntüle: Onur ALTUN yeni sezonda hangi bölgeye transfer yapmalı ?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Santrafor

3 75.00%
  • Orta Saha

2 50.00%
  • Defans

0 0%
  • Kaleci

1 25.00%
Multiple Choice Poll.
1 ile 30 arası toplam 378 sonuç

Konu: Bir Teknik Direktörün Hikayesi - 4.Sezon [ Beşiktaş - 2017/2018 ]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Geçmiş olsun. Güncellemeyi bekliyoruz

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Hazırlık maçları sıkıntılı olmuş biraz. Bayern gibi büyük takımlarla hazırlık maçı yapmaktansa hem taktiğin takıma oturması hemde oyuncuların birbirini tanımaları adına 2.lig takımlarıyla falan maç yapmak daha iyi illa Bayern ayarında bir maç yapacaksan sezon açılışı mahiyetinde bir büyük takımla maç yapabilirsin evinde hemde seyirci çekmiş olursun başarılar
    Sağolasın teşekkür ederim önerini dikkate alacağım fakat bazende takımı sınamak iyidir derim

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Geçmiş olsun. Güncellemeyi bekliyoruz
    Sağolasın teşekkür ederim.

~ UZUN ARADAN SONRA BOMBA GÜNCELLEME SİZLERLE ~

Transfer Harekatı Başladı;

Onur Altun'un yönetime verdiği rapor doğrultusunda transfer harekatı başladı. Önceliğini genç oyunculara yönelten Altun'un transfer listesinde gurbetçi millilerimiz bulunuyor. İşte isimler;

Varan 1 > Kerem Bülbül

Doğum Tarihi: 12.01.1995
    Doğduğu İl: Berlin
    Boyut: 1,89
    Uyruk: Türkiye - Almanya
    Pozisyon: Orta saha - Orta ofans
    Ayak: Sol ayak

" Galatasaray oyuncuyla 4 yıllık bir anlaşma sağladı. Oyuncunun en kısa zamanda İstanbul Florya Metin Oktay tesislerine gelerek profesyonel sözleşme imzalaması bekleniyor. ALTUN'un bu oyuncuyu alt yapıdamı yoksa ligde rotasyon olarakmı kullanacağı ise şimdiden tam bir bilmece..."

Varan 2 > Nadir Çiftçi

Doğum Tarihi: 12.02.1992
    Doğduğu İl: Den Haag
    Boyut: 1,80
    Uyruk: Türkiye - Hollanda
    Pozisyon: Forvet - Santrafor
    Ayak: Sağ ayak
    Piyasa Değeri: 500.000 €
    1.200.000 TL

" İkinci transferinide olumlu sonuçlandıran Galatasaray transfere hızlı başladı. Hollanda da doğan Türk oyuncu Nadir Çiftçiyi 5 yıllığına renklerine bağladı. ALTUN'un oyuncuyu gelecek sezon yabancı sınırlaması yüzünden transfer ettiği ve kadrodaki yaş sınırını indirgemeyi planladığı için istediği öğrenildi..."

Varan 3 > Aykut Özer

Ufuk Ceylan ile sözleşmeyi feshetme kararı alan Galatasaray yönetimi aradığını yine gurbetten buldu. Onur ALTUN'un listesinde yer alan Aykut Özer transfer edilerek Ufuk Ceylan'ın boşluğu dolduruldu.

~ KAYSERİYİ HEYECAN SARDI ~

11 Ağustosta oynanacak olan Süper Kupa finali öncesi Kayseriyi heyecan sardı. Futbolculara özel ilgi gösteren Kayseri halkı havalimanında oyuncuları coşkuyla karşıladılar. Emniyet güçleri maçta olay çıkmaması için 6.000 polis görevlendirdi. Bir tatsızlık yaşanmaması için maç öncesi stada giren taraftarların detaylı aranması kararı verildi...

~ ÜNLÜLERDEN KUPAYA SKOR YORUMU ~

Acun Ilıcalı; 3-1 Fenerbahçe kazanır.

Şahan Gökbakar; 1-0 Galatasaray.

Hıncal Uluç; 0-0 maçı Fenerbahçe penaltılarda alır.

Emrah Kayalıoğlu; Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi Galatasaray'ın 2-0 lehine sonuçlanır. Çünkü Galatasaray çok farklı. Bu maçta da benzer bir grafiği yakalayacağını düşünüyorum. İlk golün erken gelmesi durumunda Galatasaray bana göre farka gider.

Kenan Işık; Galatasaray'ın bu karşılaşmayı 3-1 yeneceğini düşünüyorum. Yenilen takım kupa iddiasını kaybeder ve lige moralsiz başlar. Galatasaray iyi bir takım oynu ile Fenerbahçe'yi yener.

Hakan Dilek; 2-1 Galatasaray kazanır.

Ebru Şallı; 2-1 Galatasaray alır.

Tamer Karadağlı; 2-1 Fenerbahçe kazanır.

İbrahim Tatlıses; 1-0 Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.

Rasim Öztekin; 3-1 maçı Galatasaray alacaktır.

~ MAÇ ÖNCESİ ~

Not: Tekrar aranızda olmak çok güzel bir duygu gerçekten konuya önem gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Sağolun arkadaşlar aranızda olmaktan çok keyif alıyorum. Evet maç tahminlerinizi bekliyorum...
    Last edited by CwC0deR : 09.Mart.2014 at 02:36

~ GÜNCELLEME GELDİ ~

~ GALATASARAY 2 - 1 FENERBAHÇE ~

~ Maçın İstatistikleri ~

~ Maç Sonu Açıklama ~

Teknik direktör Onur ALTUN ilk deneyimin de Süper Kupayı kazanarak kendisi hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. ALTUN'un yaptığı açıklama şu şekilde; " Burada olmaktan öncelikle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bugün kazandıysak takım olarak kazandık. Ekstra hiç bir faktör yoktur. Ben burda kimsenin kölesi değilim, torpilli işçisi değilim... Sevdiğim gönül verdiğim renklere bağlılığım için buradayım. Beni eleştirenleri pek kaale almıyorum. Yaptıkları işe saygım sonsuz fakat lig sonunda söyledikleri lafları yemek zorunda kalacaklar. Hedeflerim var bu doğrultuda ilerlersek istediklerimizi başarabiliriz. Maç için söylenecek pek bişe yok ortada geçen bir mücadele ve yapmış olduğumuz genç transferimizin çıkıp uzatmalarda bize kupayı getirdiği bir maç tabiki onun adına ve alınan bu galibiyete çok mutluyum. İnşallah kendisi bizim en iyi oyuncumuz olacaktır. İleriye yönelik transferlerimiz devam edecektir. Tüm takımımızı gönülden kutluyorum." diyerek noktaladı. ALTUN'un sinirli tavırla Ridvan Dilmen'i eleştirmesi ise gündeme oturdu. Acaba yeni bir kriz ortamımı oluşacak ?

Süper Kupa maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen maç sonu Onur ALTUN'un açıklamalarına tepkisini dile getirdi. Ridvan Dilmen maç hakkındaki görüşlerinde ise Galatasaray'ın genç transferi Kerem Bülbül'ü nokta transfer olarak değerlendirip gelecek için uygun bir oyuncu olduğunun altını çizdi...

~ TRANSFER HABERİ ~

~ NE ZAMAN İSTERSEN GERİ DÖNEBİLİRSİN ~

Onur ALTUN oyuncusuyla yaptığı kısa bir görüşmede Emre Çolak'a şunları aktardı; " Ne zaman olursa kapımız sana açık dönebilirsin. Fakat oynaman kendini geliştirmen için gitmen gerekiyor. Senin için hayirli olmasını diliyorum. Bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim "

~ SÜPER LİG BAŞLIYOR ~

Heyecanla beklediğimiz dolu dolu futbola yeni sezon transferleriyle doyacağımız müthiş bir sezon başlıyor. Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Umarım hedeflerimiz doğrultusunda şampiyon olabiliriz...

~ İLK MAÇ AKİGO İLE DEPLASMANDA ~
    Akhisar Belediye - Galatasaray

Sezon açılışını deplasman da gerçekleştirecek sarı kırmızılı ekipte Onur Altun ligdeki ilk mücadelesine çıkıyor. Deplasman fobisi acaba sezon başında yeniden Galatasaray'in korkulu rüyası olacak mı ?

~ GALATASARAY UZATMALARDA GÜLDÜ ~

~ Maç Sonu İstatistikleri ~

~ TRANSFER HABERİ ~

" SERDAR GÜRLER GALATASARAY'DA "

Gürler ile 3 yilliğina anlaşan sarı kırmızılı yönetim transferi özellikle Onur ALTUN'un bitirin çağrısıyla gerçekleştirdikleri ve oyuncuya güvenin tam olduğu söylendi. Fiyat konusunda sıkıntı olmadığını söyleyen Galatasaray yöneticisi ( ? ) verdiği demeçte; " Serdar Gürler genç bir futbolcu bugün 10 milyon'a aldıysak yarın ikiye katlar değerlendirebiliriz. Serdar'a güvenimiz tam bize güzel futbol izlettirecektir. " diyerek sözlerini noktaladı.

~ STSL 2. HAFTA; GALATASARAY - ELAZIĞSPOR ~

~ MAÇ ÖNCESİ ~

~ Maç Sonucu İstatistikler ve Açıklamalar ~

Bir Sonraki Güncelleme;
    - Şampiyonlar Ligi grup kuraları
    - Rakipleri tanıyalım
    - STSL 3.HAFTA Kayseri Erciyes maçımız
    - Lige verilen milli aradaki 2 hazırlık maçımız sizlerle oucak...

Takip Eden Herkese Teşekkür Ederim
    Onur ALTUN

Mesaj Yetkileri