Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 22.58%
  • Berabere

9 29.03%
  • Fenerbahçe

15 48.39%
Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 355 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    FB - GS maçında yardımcı hakemin kafası yarılmıştı ve dikiş atılıp devam edilmişti maça. Küfüre müdahale etmeden önce bu tarz olaylara el atmaları lazım ama Beşiktaş'ı bitiren adam ülke de futbolu yönetiyor, bu beklentilerimiz yersiz haliyle.
    Yanlış işte. Sırf burada ve bu olay üzerinden konuşmuyorum. İnsan hayatının hiçe sayıldığı her yer için geçerli. Bitir bakalım o an maçı. Bunları yapanlara ve en ağır cezaları bakalım yapan oluyor mu artık. Yüzlerce polis kamerası var orada. Çekmiyorlar mı sanki orada bunları yapanları ama işte caydırıcı hiç bir şey yok. Yapanın yanına kâr kalıyor sadece.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kapı kolu, kaldırım taşı, direk falan bu nedir arkadaş ya. Onu da geçtim bu FB düşmanlığı nedir bu kadar, iyice çığırından çıktı olaylar kan davasına döndü.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Karşılaşma tatil edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mac tatil edildi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tahrik ediyosa bile tahrik olmayacaksın
    beni tahrik edene istediğimi yapmam mübah mı şimdi
    aklımızı başımıza alalım beyler onlar her şeyden önce insan ayıptır ya hala savunanlar var

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Zamanında her türlü olaya rağmen maçı yarıda bitirip hükmen verdirmediğin için her sene daha kötüsü ve ağırı oluyor. Eğer bugün bu maç burada bitirilmezse seneye daha kötüsü olacak. Artık caydırıcı kararların alınması lazım. Sene olmuş 2014 rezilliğe bak. Şu maça yurt dışından bir hakem getir, 10 defa maç bitmişti.
    Eger sike davasi herhangi bir şekilde sonuclanmazsa seneye yine ayni seyler olacak. Istedigin kadar tatil et. Bu işin iyi veya kotu sonuclandirilmasi lazım. Fener taraftarlari haric tum spor kamuoyunun vicdani rahatsız bu dava yuzunden. Artik bir karar verilip kesin suretle uygulanması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

adalet olmayan yerde anarşi diyen arakadaşlar ne idüğü belirsiz ÖYM'lerden çıkan kararları mı savunuyorlar? Bu arada AKP'nin mitinglerinde boy gösterip kupa isteyen de mi adalet sağlayacak. Şike yapılmışsa bunu spor mahkemesi adil ve tarafsız şekilde yargılasın. Cezamız neyse çekeriz. Bu kadar basit...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Neyse havadan 3 puan zaten yenerdikte 45 dk az oynadik
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maç tatil edilmiş iyi de olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç tatil edildi hadi bakalım tükkanın önünü boşaltın. Hafta içindendir yaratılan ortam zaten mevcut durumun bu noktalara geleceğini gösteriyordu. Artık radikal kararların alınması gerekiyor çünkü iş çığrından çıktı.

Bu arada sizlerden ricam lütfen birbirinizi küçük düşürücü veya hakaret içeren mesajlardan uzak durmanız, aksi halde mesajlar silinmekle kalmayacak ceza almanıza sebep olacaktır, lütfen.
    ...

Telegol hangi kanalda beyler ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Beyaz Tv basit kanalın basit insanları çok seviyoruz milletin birbirini yemesini
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Saha dışında adalet yoksa bunlar sahalar da her zaman görebileceğimiz şeyler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@davidvilla

Spor mahkemesi olmadığı gibi tamamen bir kesimin çıkarları için kurduğu Özel Yetkili Mahkemelerin verdiği kararların teker teker yaprak dökümüne uğradığı bir yerde o mahkemelerin aldığı tüm kararlar benim için gayriresmidir. Alınan tüm hukuki kararların bir kesimin emri ve itaatine bağlıdır. Zaten mevcut siyasi durum boy gösterince alınan kararların ne denli hukuki olduğunu bugünlerde verilen kararlarla görüyoruz.

Aynı dava ve dosya Spor Mahkemesinde görülsün, aynı kararlar çıkıyorsa benim vicdanım Fenerbahçe'yi suçlu görmeyi kabul eder. Ama bir üst gücün kendi mahkemesi tarafından alınan her karar benim gözümde hukuk dışıdır. Eğer kamuoyunun bir vicdanı varsa önce buna bakmalı.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

En kolay deplasman yahu burası
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

6-7 maç ceza gelsin maçlar Trabzon'dan 1000 km uzakta oynansın.Çok fazla seyirci de olmaz o maçlarda bence.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Trabzon'a üzülüyorum. Bir sene seyircisiz oynasın daha fazla puan toplar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post
    Saha dışında adalet yoksa bunlar sahalar da her zaman görebileceğimiz şeyler.
    O zaman bizim taraftar herkesi asıp kessin şike diyenleri falan adalet sağlanmadı çünkü
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Trabzon top oynamaya çalışırsa en kötü berabere kalır dedim. Aksini seçtiler. Hayırlısı olsun. Trabzon'a da artık kaç maç ceza gelir bilemem. Süper zekalı TFF yetkilileri güzel bir paket ayarlarlar bunlara. Tebrik ederim Fenerbahçe'yi. Trabzon bu mağlubiyetten sonra ilk 5'i unutsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maç tatil edileceğine İstanbul'da ya da müsait olan bir stadda oynansa keşke. Taraftarların yapmış olduğu hareketler kulüplerin başını yakıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

fenerbahce taraftari bu sike olayi sonuclanmasin demiyorki muebbet alan cok buyuk suc işlemiş gibi gosterilip simdide serbest birakilanlari goruyoruz bastan beri diyoruz bu mahkemelerle bu savcilarla uydurma kanitciklarla bu suclamayi kabul etmiyoruz bizden baska sike yapan takimda ortalarda gorunmuyor zaten bu nasil bir fiyaskodur her olayı buna bagliyorsunuz

Nesil
    2006

Biz adalet istiyoruz diyip 450 bin kişi yürüdük kimse bize adalet bizim yüzümüzden yok demesin. Biz eşit ve adil mahkemelerde yargılanmak istiyoruz.

Kaldı ki 6-7 yıldır yatanlar bu gün teker teker çıkıyorsa daha da söylenecek söze gerek yok.

Çünkü; "şeytanla aynı yatağa girdiler, çarpılıp çıktılar."

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Maçın hakkı 3-0 Fenerbahçe lehinedir. Hacıosmanoğlu o kadar konuşacağına şu maçı güvenlik içerisinde oynattırmayı becermeliydi, sınıfta kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

iyi en azından sakat ve cazalı vermeden deplasmandan 3 puanla ayrıldık hem de takım kendini yormadı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Trabzonspor taraftarının yaptığı ne olursa olsun yanlış.

Bu takım ne malum sezonun kupasını geri alabilir, ne de intikam alabilir. Bu takım ve taraftar sadece 3 puan alabilir, fazlasını değil. Geri kalan tüm beklentilerini karşılamanın yolu başka.

Yapacakları tek şey desteklemek, bunun farkına varmaları lazım.

Herşeyi şikeye bağlamayalım tamam da bu olayların sebebi şike. Siz de 4 temmuz 2011'de doğmuş gibi davranmayın bence.

Ek olarak bu çok duyarlı arkadaşları ne hikmetse hakemlerin kafası kendi statlarında yarıldığında, futbolculara çakı atıldığında, Gerets'in, Hasan Şaş'ın kafası yarıldığında, polis arabaları devrildiğinde pek göremiyoruz. Keza aynı şekilde emek hırsızlığı, tahrik gibi konularda da. Gerçi oyun kuralları içerisinde yapılan bir eylem nasıl emek hırsızlığı oluyor o da başka bir konuya, neyse. Bence insanın bir çizgisi olması lazım, renge bakmadan yürüyebileceği.

Daha da uzatmayayım, Türkiye için bir utanç akşamı daha yaşadık.

Fenerbahçe'lilere tebrikler. Şampiyonluk şansları iyice arttı bugün.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @davidvilla

Spor mahkemesi olmadığı gibi tamamen bir kesimin çıkarları için kurduğu Özel Yetkili Mahkemelerin verdiği kararların teker teker yaprak dökümüne uğradığı bir yerde o mahkemelerin aldığı tüm kararlar benim için gayriresmidir. Alınan tüm hukuki kararların bir kesimin emri ve itaatine bağlıdır. Zaten mevcut siyasi durum boy gösterince alınan kararların ne denli hukuki olduğunu bugünlerde verilen kararlarla görüyoruz.

Aynı dava ve dosya Spor Mahkemesinde görülsün, aynı kararlar çıkıyorsa benim vicdanım Fenerbahçe'yi suçlu görmeyi kabul eder. Ama bir üst gücün kendi mahkemesi tarafından alınan her karar benim gözümde hukuk dışıdır. Eğer kamuoyunun bir vicdanı varsa önce buna bakmalı.
    Dogru soyluyorsun yuzde yuz katiliyorum. Ama iste sonucta boyle bir kamuoyu yaratildi artik bir sike davasi var ortada bunun bitmesi lazim oym ya da spor mahkemesi ya da isvicrede fln gorulsun ama bu is sonlanmadikca bu olaylar daha cok ve şiddetli olacak.

hacıosmanoğlu lafa değil icraata bakmaya devam etsin

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Trabzonspor taraftarının yaptığı ne olursa olsun yanlış.

Bu takım ne malum sezonun kupasını geri alabilir, ne de intikam alabilir. Bu takım ve taraftar sadece 3 puan alabilir, fazlasını değil. Geri kalan tüm beklentilerini karşılamanın yolu başka.

Yapacakları tek şey desteklemek, bunun farkına varmaları lazım.

Herşeyi şikeye bağlamayalım tamam da bu olayların sebebi şike. Siz de 4 temmuz 2011'de doğmuş gibi davranmayın bence.

Ek olarak bu çok duyarlı arkadaşları ne hikmetse hakemlerin kafası kendi statlarında yarıldığında, futbolculara çakı atıldığında, Gerets'in, Hasan Şaş'ın kafası yarıldığında, polis arabaları devrildiğinde pek göremiyoruz. Keza aynı şekilde emek hırsızlığı, tahrik gibi konularda da. Gerçi oyun kuralları içerisinde yapılan bir eylem nasıl emek hırsızlığı oluyor o da başka bir konuya, neyse. Bence insanın bir çizgisi olması lazım, renge bakmadan yürüyebileceği.

Daha da uzatmayayım, Türkiye için bir utanç akşamı daha yaşadık.

Fenerbahçe'lilere tebrikler. Şampiyonluk şansları iyice arttı bugün.
    Doğru söylüyorsun; ama şimdi bizim sahamızdan örnek verirsek şampiyon olduğunuz maçta ben o şiddeti canlı yaşadım ve astım krizinde locada baygın olarak yatıyordum.

Herşeyi geçtim ben şimdi çıkıp biz şampiyon olarak geldiğimiz maçta yaşananlardan mı bahsedeyim. Her taraftar kendi içinde aynı hiçbir fark yok. Sorun bu ülkenin iyi eğitim almaması ve sporun ne olduğunu bilmemesi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hacıosmanoğlu zaten iyi bir örnek olmuyor ki taraftara. Kulüp başkanları ve yetkilileri taraftara örnek olmak zorunda. Hele ki böyle bir durum da söyleyecekleri sözler çok önemli. Fakat onlarda taraftar dilinde konuşmaya devam ettikçe taraftarların yaptıkları bu eylemler çokta anormal olmayacaktır. En kısa zamanda Trabzonspor camiasına yakışır bir başkan gelir umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baskan Haci olmassa Hoca olsa yine aynisi olacak, taraftari bu haraketlere iten baskan degil

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri