Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 22.58%
  • Berabere

9 29.03%
  • Fenerbahçe

15 48.39%
1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Adamın elindeki bıcagı normal karsılıyorsun benle dalga gecmeye calısıyorsun sonra neden keskin nisancı var diyorsun.Bu yüzden keskin nisancı var sizin bunları normal karsılamanız yüzünden keskin nisancı var.O adam ne amacla getirmis o bıcagı hiç düsündün mü ?
    Trabzonda kimsenin cebinden bicak eksik olmazki, sen bicagin adam bicaklamak icinmi geldigini saniyorsun ?

Bakin ben normal karsilamiyorum olaylari, olanlari en cok elestirenlerden biriyim ama bunlari kimse engeleyemez. En saygi duyulan adam Senol Gunes engelliyemedi ! Haci nasil engelesin Onur nasil engelesin.

ama bunlar Trabzonu Trabzonspor taraftarini terrorist etmez, terrorist muammelesi gormesini hakli duruma getirmez. Trabzonun yerinde baskasi olsaydi ayni seyleri yapardi belki daha fazlasini yapardi.

Bunlar tek maclik sebeplerden dolayi yasanan olaylar, Trabzonspor icin bakin Trabzonspor icin diyorum halen soru isareti olan koskoca bir 2010-2011 sezonu var. Bu bosluk dolmadikca, sudur soyledir denmedigi surece. Aziz Yildirim aklanmadigi/Trabzonsporun hakki verilmedigi surece bu olaylar durmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    ama bunlar Trabzonu Trabzonspor taraftarini terrorist etmez, terrorist muammelesi gormesini hakli duruma getirmez. Trabzonun yerinde baskasi olsaydi ayni seyleri yapardi belki daha fazlasini yapardi.
    Valla abi eğer ki maç ertelenmese daha fazlası kısmını da muhtemelen görürdük Trabzonsporlu bir kısım taraftardan.

Ben buraya ilk mesajımda da yapanları eleştirdim. Sahada oturup düzgünce sitemini edecek olan ve aynı zamanda maçını izleyecek olan taraftar yok muydu?

Elbette ki vardı. Benim lafım bu işin içinde olanlara ki buradaki herkesin lafı bu kişilere. İnsanların kafalarının almadığı bir nokta da bunları yapınca adalet sağlandığı düşüncesi.

Bunu yaptınız şimdi ne oldu? Büyük ihtimal Fenerbahçe 3 puanını alacak. Fenerbahçe'nin kaybettiği hiç bir şey yok yani ortada.

Trabzonspor ise hem kulüp bazında, hem de taraftar bazında büyük bir güven zedelenmesi yaşadı. Taraftar yine kendi kulübüne yaptı anlayacağın kötülüğü.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Valla abi eğer ki maç ertelenmese daha fazlası kısmını da muhtemelen görürdük Trabzonsporlu bir kısım taraftardan.

Ben buraya ilk mesajımda da yapanları eleştirdim. Sahada oturup düzgünce sitemini edecek olan ve aynı zamanda maçını izleyecek olan taraftar yok muydu?

Elbette ki vardı. Benim lafım bu işin içinde olanlara ki buradaki herkesin lafı bu kişilere. İnsanların kafalarının almadığı bir nokta da bunları yapınca adalet sağlandığı düşüncesi.

Bunu yaptınız şimdi ne oldu? Büyük ihtimal Fenerbahçe 3 puanını alacak. Fenerbahçe'nin kaybettiği hiç bir şey yok yani ortada.

Trabzonspor ise hem kulüp bazında, hem de taraftar bazında büyük bir güven zedelenmesi yaşadı. Taraftar yine kendi kulübüne yaptı anlayacağın kötülüğü.
    Tabiki arada olay cikmasini istemeyen var, mesela ben ama biz sadece o taraftarin 20%ni olusturuyoruz.

Benim her sezon sabirsizlikla bekledigim tek mac Fener macidir, nedeni ise ne zaman yarisir bir takim olsak hep Fenerle yaristik. Besiktas ve Galatasaray ile hic yarismadik.

Geri kalan 80% taraftarin dusuncesi ise bu mac zaten oynanmamaliydi, onlarin bu dusuncesini kiracak kararlarda verilmedi.

Dun spor yorumculari 'ne ekersen onu bicersin' dedi. Iste bicme kismina daha yeni baslandi, tek biz degil kimse memnun degil Turkiyede futbolun geldigi halden. Bastaki adam sana bana deger vermiyorki, senin canini benim canimi yakan hakemi egitecegine hakemini savunuyor.

Seneyede ayni olaylar olmiyacakmi ? Bak arkadas yazmis bunun Kadikoyude var. Bu olaylar cig gibi buyiyecek. Demirorende bunu cozecek kafa olsa suan halen BJK baskani olurdu. Adamlar zar zor kurtuldu, bizlerde Turkiye futbolunu emanet ettik.

Mesaj Yetkileri