Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 22.58%
  • Berabere

9 29.03%
  • Fenerbahçe

15 48.39%
Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 355 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2007

Maçı izlemedim az çok tahmin ettiğim için. Maç öncesi, maçta atıldığı söylenen taş vb. şeyler için birkaç kelam edelim.

Yıllardır aynı senaryo. Zaten maçtan önce Trabzonspor'un son haftalardaki formu ve Fenerbahçe'yi evinde taraftarı yüzünden bir türlü yenememesi gibi nedenlerden dolayı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyordum. Olay çıkmaz inşallah derken yine olay çıkmış. Sene sonuna kadar kapatsınlar sahalarını da görsünler. Taş nedir abi, bir kupa insan hayatından mı önemli? Kafasına gelse ne olacak? Volkan'dan da nefret ederim de o kadar da değil yani; yakında stada silah sokup vuracaklar ondan korkuyorum.

Fenerbahçe bu şike davasında çok şey kaybetti deniyor da Türk futbolu da çok şey kaybetti, Trabzonspor'da o kupada takılı kaldığı için çok şey kaybetti. Hala da süreç bitmedi. Seneye de muhtemelen aynı şeyler olacak. Nasıl çözülür bilmiyorum artık. Yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Doğru söylüyorsun; ama şimdi bizim sahamızdan örnek verirsek şampiyon olduğunuz maçta ben o şiddeti canlı yaşadım ve astım krizinde locada baygın olarak yatıyordum.

Herşeyi geçtim ben şimdi çıkıp biz şampiyon olarak geldiğimiz maçta yaşananlardan mı bahsedeyim. Her taraftar kendi içinde aynı hiçbir fark yok. Sorun bu ülkenin iyi eğitim almaması ve sporun ne olduğunu bilmemesi.
    Yanlış, hepsi yanlış. Polis arabalarının devrilmesi de yanlış, güvenlikçilere saldırılması yanlış, GS - FB maçının sulu derbi olarak anılmasını sağlayan şeyler yanlış, Arena'da viski şişesi atılması yanlış, sahada futbolcu kovalanması yanlış, alt yapı maçlarında gencecik çocuklara saldırılması yanlış, dinlenme tesisinde küçük kızlara saldırılması yanlış kere yanlış. Şiddetin her türlüsü yanlış. Aynı şekilde bu şiddeti körükleyen futbolcuların tavrı da yanlış. Bunun rengi, takımı yok.

Bunları savunmak mümkün değil, sadece balık hafızalı olmamak lazım diyorum. 3 Temmuz'dan önce Avni Aker'de ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç. Bazı arkadaşlar Trabzonspor taraftarı sebepsiz yere böyle yapıyormuş gibi davranıyor, ona takıldım o kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

o degilde lig tv den tek mac satin alanlarin magduriyeti ne olacak yarim mac için tam parasi ödediler

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Trabzonspor taraftarının yaptığı ne olursa olsun yanlış.

Bu takım ne malum sezonun kupasını geri alabilir, ne de intikam alabilir. Bu takım ve taraftar sadece 3 puan alabilir, fazlasını değil. Geri kalan tüm beklentilerini karşılamanın yolu başka.

Yapacakları tek şey desteklemek, bunun farkına varmaları lazım.

Herşeyi şikeye bağlamayalım tamam da bu olayların sebebi şike. Siz de 4 temmuz 2011'de doğmuş gibi davranmayın bence.

Ek olarak bu çok duyarlı arkadaşları ne hikmetse hakemlerin kafası kendi statlarında yarıldığında, futbolculara çakı atıldığında, Gerets'in, Hasan Şaş'ın kafası yarıldığında, polis arabaları devrildiğinde pek göremiyoruz. Keza aynı şekilde emek hırsızlığı, tahrik gibi konularda da. Gerçi oyun kuralları içerisinde yapılan bir eylem nasıl emek hırsızlığı oluyor o da başka bir konuya, neyse. Bence insanın bir çizgisi olması lazım, renge bakmadan yürüyebileceği.

Daha da uzatmayayım, Türkiye için bir utanç akşamı daha yaşadık.

Fenerbahçe'lilere tebrikler. Şampiyonluk şansları iyice arttı bugün.
    Bu emek hırsızlığı(!) konusunda bir daha böyle bir yakıştırmada bulunan olursa uzun bir yazı yazıcam. Artık gına geldi o konuda. Semih Kaya'da bu konuda yaptığı hareket ile bu emek hırsızlığı(!) diyenlerin ekmeğine bal sürdü aslında.

Maçta olaylar çıkacağı belliydi. Oyuncular ısınırken "Organize İşler" müziği çalındı. Taraftarı resmen gaza getirdi yönetim. Büyük bir ceza gelmesi lazım Trabzonspor'a.

Şike davası konusunda herkes adil yargılanma istiyor o konuda hiç sıkıntı yok. Aziz Yıldırım eğer mümkünse başvursun dosya tümden yeniden açılıp yeniden yargılanma başlasın. Ama benim fikrime göre eğer böyle bir şey olursa öncelikle başkanlıktan çekilmesi lazım. Eğer adil yargılanma istiyorsa. Diğer şike ile bağlantılı tüm takımlarda incelensin ve eğer gerekiyorsa ceza verilsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İddaa kuponları yalan oldu küçük çapta zengin olmayı kaçırdım trabzon taraftarı yüzünden.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Yanlış, hepsi yanlış. Polis arabalarının devrilmesi de yanlış, güvenlikçilere saldırılması yanlış, GS - FB maçının sulu derbi olarak anılmasını sağlayan şeyler yanlış, Arena'da viski şişesi atılması yanlış, sahada futbolcu kovalanması yanlış, alt yapı maçlarında gencecik çocuklara saldırılması yanlış, dinlenme tesisinde küçük kızlara saldırılması yanlış kere yanlış. Şiddetin her türlüsü yanlış. Aynı şekilde bu şiddeti körükleyen futbolcuların tavrı da yanlış. Bunun rengi, takımı yok.

Bunları savunmak mümkün değil, sadece balık hafızalı olmamak lazım diyorum. 3 Temmuz'dan önce Avni Aker'de ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç. Bazı arkadaşlar Trabzonspor taraftarı sebepsiz yere böyle yapıyormuş gibi davranıyor, ona takıldım o kadar.
    Neden yapıldığı belli şike süreci tamamen. Ama sırf bir kupa içinde bunlar yapılmamalı. Ben Fenerbahçe'nin temiz olduğunu ve bununla birlikte adil yargılanmadığını savunuyorum. Ne yapıyoruz Bağdat Caddesinde 450bin kişi toplu katliam mı yaptık? Hep birlikte yürüdük. Tabii ki GS Store'a saldıran beyinsizler var; ama yapacak bir şey yok. Trabzon başkanı çıkıp şu sözü söylemesi gerek taraftara sesleniyorum sakin olalım dostça oynayalım. Hakkımızı hukuk yolu ile arayalım. Biz gerekli yanıtı sahada futbolumuz ile verelim. Taraftarı sakinleştirecek kişiler o kulübün yöenticileri ve sporculardır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Downey Jr View Post
    Fotoğraf öyle bir gösterilmiş ki kurşun yarası gibi Amacım olayları küçük göstermek değil tabiki. Zaten sahaya atılanlar ortada Ama Fotodaki şey pek önemli birşey değil . Meşale yanığıdır. Benimde çok giysim yandı. Ele gelse bile çok yakmıyor. Sigara külünün elinize temas etmesini düşünün.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mac oncesi taraftari geren Vali'de cekip gitmeli bu sehirden.

"Gerekirse balkonlara bile polis yerlestiririz " demisti

Catilara kesin nisanci cikartmissin daha ne

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

o madde kafasına da gelebilirdi allah korumuş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Neden yapıldığı belli şike süreci tamamen. Ama sırf bir kupa içinde bunlar yapılmamalı. Ben Fenerbahçe'nin temiz olduğunu ve bununla birlikte adil yargılanmadığını savunuyorum. Ne yapıyoruz Bağdat Caddesinde 450bin kişi toplu katliam mı yaptık? Hep birlikte yürüdük. Tabii ki GS Store'a saldıran beyinsizler var; ama yapacak bir şey yok. Trabzon başkanı çıkıp şu sözü söylemesi gerek taraftara sesleniyorum sakin olalım dostça oynayalım. Hakkımızı hukuk yolu ile arayalım. Biz gerekli yanıtı sahada futbolumuz ile verelim. Taraftarı sakinleştirecek kişiler o kulübün yöenticileri ve sporculardır.
    Trabzonspor başkanı taraftarı üzerinde etkili değil, zaten önce yapılan yalan haberi yalanladı, sonra da bu konuda bizim camialar ile sorunumuz yok, olamaz, biz belirli kişiler için konuşuyoruz sadece dedi. Tabii bir işe yaramadı, çünkü Trabzonspor taraftarı aynı zamanda onu da sorguluyor kaldı ki başka biri daha olsa çok işe yaracağını sanmıyorum açıkçası.

Fenerbahçe de mağduruz, haklıyız diyor, Trabzonspor'da. Birisi ÖYM diyor, öteki UEFA. Kısacası bu süreç olabilecek en kötü şekilde yönetildi, onlarca çarpık şey var.

3 Temmuz'dan beri futbolseverler komplo teorisyeni oldu, artık kimse şampiyon olamıyor. Şampiyon yapılıyor, algı bu. Herkes mağdur ve haklı. Önce reset tuşuna basmalı, sonra da güven ortamını sağlamamız lazım. Yabancı sınırı, küfür gibi konulardan çok daha önemli şeyler var.

Ama bu olmayacak tabii ki, BJK - GS maçını haftalar sonra tescil eden, K. Paşa - BJK maçının akıbetini haftalar sonra belirleyebilen, ne yaptığı belirsiz olan, hiçbirşeyi doğru dürüst yapamayan bu TFF ile bu kaos, anarşi dolu ortam bitmez. Seneye çok daha kötüsünü göreceğiz, maalesef gerçek bu.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Fotoğraf öyle bir gösterilmiş ki kurşun yarası gibi Amacım olayları küçük göstermek değil tabiki. Zaten sahaya atılanlar ortada Ama Fotodaki şey pek önemli birşey değil . Meşale yanığıdır. Benimde çok giysim yandı. Ele gelse bile çok yakmıyor. Sigara külünün elinize temas etmesini düşünün.
    atılan ses bombaları yüzünden olduğunu yazmışlar olayları büyütmek gibi bir derdim yok galatasaraylıyım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Downey Jr View Post
    atılan ses bombaları yüzünden olduğunu yazmışlar olayları büyütmek gibi bir derdim yok galatasaraylıyım
    Doğrudur. Ses de olabilir sis de olabilir. Ben maçı izlemedim uyuyordum. Daha yeni uyandım. Telefondan bi baktım maç iptal edilmiş. Zaten belliydi olay çıkacağı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Trabzonspor başkanı taraftarı üzerinde etkili değil, zaten önce yapılan yalan haberi yalanladı, sonra da bu konuda bizim camialar ile sorunumuz yok, olamaz, biz belirli kişiler için konuşuyoruz sadece dedi. Tabii bir işe yaramadı, çünkü Trabzonspor taraftarı aynı zamanda onu da sorguluyor kaldı ki başka biri daha olsa çok işe yaracağını sanmıyorum açıkçası.

Fenerbahçe de mağduruz, haklıyız diyor, Trabzonspor'da. Birisi ÖYM diyor, öteki UEFA. Kısacası bu süreç olabilecek en kötü şekilde yönetildi, onlarca çarpık şey var.

3 Temmuz'dan beri futbolseverler komplo teorisyeni oldu, artık kimse şampiyon olamıyor. Şampiyon yapılıyor, algı bu. Herkes mağdur ve haklı. Önce reset tuşuna basmalı, sonra da güven ortamını sağlamamız lazım. Yabancı sınırı, küfür gibi konulardan çok daha önemli şeyler var.

Ama bu olmayacak tabii ki, BJK - GS maçını haftalar sonra tescil eden, K. Paşa - BJK maçının akıbetini haftalar sonra belirleyebilen, ne yaptığı belirsiz olan, hiçbirşeyi doğru dürüst yapamayan bu TFF ile bu kaos, anarşi dolu ortam bitmez. Seneye çok daha kötüsünü göreceğiz, maalesef gerçek bu.
    Bana göre TFF'nin resetlenmesi lazım. Kendi kulübünü batıran birisi şuan Türk futbolunun başında bu sonuçların olması zaten beklenen bir durumdu. Bana göre TFF tamamen değişip kurallarını baştan belirleyen bir federasyon olmalı. Çünkü meclis özerklik yetkisi verince çok değişik haller aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce gol oncesi 19 pas yapmis, hazirlanisi guzel bir gol oldu. emenikenin tek vurusu da olaganustuydu.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

başkanları cıkmış cezamız neyse cekeriz diyor allah akıl fikir versin

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Aslında Hacıosmanoğlu maçtan önce ortamı gerecek bir şey de demedi.Dostane bir şekilde geçmesini diliyorum, umarım en iyi şekilde ağırlarız vs vs..Zaten demesine gerekte yok, ortam zaten gergin... Benim en büyük korkum taraftarların alttan almadan birbiriyle inat etmesi.''Sen misin bize ses bombası atan, taşkınlık yapan, siz bizim sahaya gelin görürsünüz'' vb uzayıp giderse gerçekten kötü olacak.Orta bir yol bulunmalı..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    başkanları cıkmış cezamız neyse cekeriz diyor allah akıl fikir versin
    Ne diyecekti ?

ceza verirseler affetmeyizmi diyecekti ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Mac oncesi taraftari geren Vali'de cekip gitmeli bu sehirden.

"Gerekirse balkonlara bile polis yerlestiririz " demisti

Catilara kesin nisanci cikartmissin daha ne
    olaylara bakacak olursak vali az bile yapmış diyebiliriz
    valiyi önlem aldığı için suçlamak da ayrı bi komedi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    fenerbahce gol oncesi 19 pas yapmis, hazirlanisi guzel bir gol oldu. emenikenin tek vurusu da olaganustuydu.
    Ortamda gündemi farklı olan tek kişi Hocam seviyorum seni

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    olaylara bakacak olursak vali az bile yapmış diyebiliriz
    valiyi önlem aldığı için suçlamak da ayrı bi komedi
    Adammi vuracaklar ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Ne diyecekti ?

olayları kabullemesi size normal geliyorsa bir şey deyemem

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Adammi vuracaklar ?
    arkadaşım hala şu terörü savunuyosun lütfen aklını başına al ya ayıp ediyosun bu kadr tarafgirlik normal değil dostum yapma

Nesil
    2006

Ne diyecekti ?

Şunu diyecekti eğer bu olaylarda bizim bir suçumuz var ise kendi içimizde halledeceğiz ve ne yazık ki cezamızı kabul edeceğiz. Fenerbahçe'den özür diliyoruz.

Aynı olaylar geçmişte benim kulübümde yaşadı bizim başkanlarımız özür dilemedi. Keşke dileyebilseydi; ama bir kulüp başlamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    olayları kabullemesi size normal geliyorsa bir şey deyemem
    Ya siz okumuyormusunuz, dinlemiyormusunuz, GORMUYORMUSUNUZ ?

Adam ortami yatistirmak icin sezon basindan beri ugrasta. Tek takintisi Aziz Yildirim. Fenerbahce taraftarina kotu bir soz kullanmismi ? hatta bizim taraftarla ters dustu Fenerbahceyi camia olarak ovdugu icin.

1 haftadan beri biz agirlariz diyor Fenerbahceyi, Rizeye gitmelerine gerek yok. Bide kucakmi acsin ?

Dedigim gibi, bu tepkiler cig gibi buyiyecek. Gecen sezon Senol Gunes taraftar onune gectide ne oldu ? 5 dk sonra devam ettiler. Olaylarin sebebi ne Haci'dir ne Hoca'dir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    arkadaşım hala şu terörü savunuyosun lütfen aklını başına al ya ayıp ediyosun bu kadr tarafgirlik normal değil dostum yapma
    Soruya cevap ver ? Adammi vuracaklar o keskin nisancilarda oraya yerlestirilmisler.

Hala şurada bile trabzon taraftarının üzerine gidiyorsunuz biraz adamların penceresinden bakmayi deneseniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya siz okumuyormusunuz, dinlemiyormusunuz, GORMUYORMUSUNUZ ?

Adam ortami yatistirmak icin sezon basindan beri ugrasta. Tek takintisi Aziz Yildirim. Fenerbahce taraftarina kotu bir soz kullanmismi ? hatta bizim taraftarla ters dustu Fenerbahceyi camia olarak ovdugu icin.

1 haftadan beri biz agirlariz diyor Fenerbahceyi, Rizeye gitmelerine gerek yok. Bide kucakmi acsin ?

Dedigim gibi, bu tepkiler cig gibi buyiyecek. Gecen sezon Senol Gunes taraftar onune gectide ne oldu ? 5 dk sonra devam ettiler. Olaylarin sebebi ne Haci'dir ne Hoca'dir
    Sen Hacıosmanoglu'nu gercekten samimi buluyormusun ? Fenerbahce taraftarını hep övüyor ama bizim staddan cıkarken baskanınız gelsin ulan diyip ana bacı sövdü sonrada küfür filan etmedim cart curt diye gecistirmeye calıstı ama görüntüler cıkınca yalanı ortaya cıktı.Bugun ''cezamız neyse cekeriz'' demesi yani yaptıgımızdan pisman degiliz gelen cezayı cekeriz olur biter anlamındadır.Yapılanlardan dolayı üzgünüm cezamızı cekecegiz dese cok farklı birşey olurdu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Hala şurada bile trabzon taraftarının üzerine gidiyorsunuz biraz adamların penceresinden bakmayi deneseniz.
    Pardon çok haklısın. Kaldırım taşı , tuğla falan yetmez stadı yıksalardı direk keşke yada oyunculardan 1-2 tanesini sakat bırakmaları yada öldürmeleri lazımdı az yaptılar üzerlerine gitmemek gerekiyor arkadaşlar lütfen anlayışlı olalım.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri