Bence konuşmanıza dikkat edin, yoksa ben de saçmalamayın diye konuşabilirim.
Ben cinayet işleyen mi var dedim. O ortamda olmayacak şey değil dedim. Olursa müdahale edilebilir diyorum. Orada keskin nişancı olması gayet normal o ortamda.
Ortam o kadar normal ki bizim takım daha stattan çıkamadı.
Ek: Allahalla haberlerde söyleneni söylüyorum. Yalancı oluyoruzOrada bir kişi denseydi , bir kişi derdim. Hani 3 temmuzda şike konusunu doldurduğunuz yalan haberler kadar önemli olmayan bir konu. Keşke o zaman da bu kadar hassas olsaydınız.
Keskin nişancı işi de basit bir iş demedim. Önlem alınması bu kadar anormal değil diyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Sizin düşünceniz bu işte! Bazı yerleri hep kendinize göre yorumlayıp analiz ediyorsunuz bu konuda birazcık gelişmeniz lazım!
Kadıköy'de daha fazla taraftarın önünde beklediler ve neredeyse 3-4 saat bekleyişin ardından zırhlı bir araç gelmedi, böyle polis ordusu gelmedi, keskin nişancılar yerleşmedi!
Söylenen kapı dediğin taraftarların olmadığı kapı mı ? Söylediğine sen bile inanıyorsan söyleyebilecek bir sözüm yok sana![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho