Oradaki polislerin bir çoğu suçlu bulundu, ceza aldılar. Birkaç hafta önce açıklandı.
Oradaki polislerin bir çoğu suçlu bulundu, ceza aldılar. Birkaç hafta önce açıklandı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Özel yetkili mahkemeler suçlu bulmadı. Error!
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Pek karışmayım dedim bu muhabbete ama.Fenerbahçe'nin ezilenin haklının yanında olma olayı sadece kendisine yapılınca geçerli.Eğer Fenerbahçe lehine bir karar alınıyorsa doğrudur eğer aleyhine bir karar alınıyorsa yalandır,uydurmadır,yanlıştır.Siz demediniz mi bu ülkede adalet yoktur diye - ki yok da- Şimdi geçen hafta alınan kararı konuşuyorsunuz ne polis ne hakim ne mahkemeler hiç biri benim için doğruyu göstermez.Kendi görüşüm de bugün Trabzonspor taraftarı haksızdır Fenerbahçe mağdur olmuştur.Trabzonspor taraftarı da bir bakımdan haklıdır çünkü kendilerine terörist muamelesi yapılmıştır.Son sözüm,keşke hepinizi Burak Yılmaz'ın yüzüne atılan maddeden sonra Burak Yılmaz'a emek hırsızı derken düşündüklerinizi kendi oyuncularınız kendi takımınız hakkında düşenebilseniz ?!
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fatih Portakal'ın sunduğu haber programında söylemişlerdi. Aratırsan bulabilirsin heralde.
Programda bir çok polis dendi, onların yalancısıyım. Kısa süreli cezalarda zaten genelde erteleme veriliyor.
Tüm dünya size karşıymış gibi yapmayın her takıma hakem hatası yapılıyor size yapıldığı an parlıyorsunuz.Herkes size oyunlar oynuyor tüm takımlar size karşı vs vs.Yahu haksısız tamam iyi hoş ta bordo61mavinin paylaştığı resimler ve eksik olan birkaç olay daha geçen tapeler(sahte olduğu söyleniyo fakat hamsi tapesi savunuluyo) ya hiçmi günahınız hatanız yok sadece 80 milyonluk türkiyede 20 milyonluk camiamı haklı 60 milyonun fikirleri değersizmi.Hep sizemi kötülük yapılır.Hep bizmi hatalıyız
Polis ceza haberi de çürütüldü bence daha fazla devam etme Muhammed.Tepedeki nişancıyla müdahale öyle ağzından çıktığı kadar kolay çıkmıyor.Bizim oynadığımız oyunlardaki gibi değil yani.Orada birisi vurursa nasıl karışır orası veya o anda hareket eden başka birisine gelse bunun vebalini nasıl ödersin ? Trabzonlu değilim ama siz bugün bu takımın taraftarına mal muamelesi yapıyorsunuz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bence konuşmanıza dikkat edin, yoksa ben de saçmalamayın diye konuşabilirim.
Ben cinayet işleyen mi var dedim. O ortamda olmayacak şey değil dedim. Olursa müdahale edilebilir diyorum. Orada keskin nişancı olması gayet normal o ortamda.
Ortam o kadar normal ki bizim takım daha stattan çıkamadı.
Ek: Allahalla haberlerde söyleneni söylüyorum. Yalancı oluyoruzOrada bir kişi denseydi , bir kişi derdim. Hani 3 temmuzda şike konusunu doldurduğunuz yalan haberler kadar önemli olmayan bir konu. Keşke o zaman da bu kadar hassas olsaydınız.
Keskin nişancı işi de basit bir iş demedim. Önlem alınması bu kadar anormal değil diyorum.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
O taş ve tehlikeli maddeleri sahalara atan kişilerin kimliklerini tespit edip ömür boyu sahadan men cezası verilmesi lazım. Bence bunun çözümü artık katı kuraldan geçiyor. Taraftar niyetine gelip olaylar çıkartan, futbolcuları yaralayan futbol katillerine ağır cezalar verilmesi gerek. TFF'nin bu konuda çok daha duyarlı bir şekilde hareket etmesini umuyorum.
Sizin düşünceniz bu işte! Bazı yerleri hep kendinize göre yorumlayıp analiz ediyorsunuz bu konuda birazcık gelişmeniz lazım!
Kadıköy'de daha fazla taraftarın önünde beklediler ve neredeyse 3-4 saat bekleyişin ardından zırhlı bir araç gelmedi, böyle polis ordusu gelmedi, keskin nişancılar yerleşmedi!
Söylenen kapı dediğin taraftarların olmadığı kapı mı ? Söylediğine sen bile inanıyorsan söyleyebilecek bir sözüm yok sana![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Maçtan öncede yöneticileri stada götüren otobüs taşlanmış. Bilmiyorum deplasmanda hiç otobüsün içinde sıkışıp camlardan uzak durun taş gelebilir korkusu yaşadınız mı ama çok pis bir duygu. Ben yaşadım. Yani şu yaşananlarda da provakasyon var denir mi acaba. Fikri neyse zikride odur işte. Baştan amaç belli.
![]()
Kusura bakma da bu olaylar böyle bitmez. Şikeyi görmezden gelerek insanların akıllarıyla dalga geçersen o sahadan men edilen kişiler bitmez yenisi türer men ede men ede izleyecek taraftar bulamazsın. Şu ülkenin haline bak. Sonra da futbolun güzelliklerinden konuşalım diyoruz. Marca'nın haberini göreniniz var mı? Bu bi utanç tablosu. Şikeyi görmezden gelmek bazı kurumların rant sağlaması için TFF şike var ama sahaya yansımamış demesi... Bugün Trabzon taraftarının yaptıkları bunların yanında devede kulak kalır. Kimse Trabzon taraftarını suçlamasın kardeşim.
Yahu renktaslarim adamlar şu olaylarda bile tahrikti zirtti zorttu bahane arıyor uğraşmaya değmez. Gelip sizde yaptınıza bağlıyor. Gsliler raki sisesi atıyordu bunlar kaldırım taşı atıyor alıştık. 45dk az oynayarak kazanılan 3 puana sevinelim deplasmandan kayıpsız döndük uzun süre sonra![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sanırım bana ve diğer arkadaşlara cevap olarak attınız fakat kimse yaşananları savunmuyo orada onu yapanları savunan insanlarında savunulacak tarafı olamaz.Amaç baştan belli doğrudur ama twitter takip ediyorsanız duyurular çok yapıldı taraftar olmayan çok insan vardı maçta(Fenerbahçeli demiyorum yanlıs anlasılmasın) Beşiktaş tribünlerinde yapılanın bir benzeri gibi geliyor bana ama doğrusunu Allah bilir.
Hangi konuda gelişeceğime yorum yapacak durumda değilsin.
O günkü olayları tam hatırlamıyorum ama 3-4 saat bekleme falan yoktu diyebiliyorum. Çıkarken de eminim polisler vardır.
Evet taraftarın olmadığı kapı. Genellikle arabaların çıktığı kapı. Bugüne kadar taraftarın arasına çıkmayı başaran tek rakip kulübü başkanı.
Neyse bu kadar tartışma yeter bana. 3 puanı aldık, bir de sağ salim varsınlar İstanbul'a. Gerisi önemsiz.
Su provoke etmis, bu soyle yapmis bos laf artik.
Adaletin olmadigi yerde anarsi olur demisti Senol Gunes.
En aciklayici olani da bu zaten.
3-4 saat mi ? Güldüm sadece. Gidip saat 22.00 da çıktı doğal olarak zaten çıkış saatleri gösteriş yapıcam diyen başkandan beklemez misin , bunu sen. Çakma mafya adamı kırarım ederim havasında olan bi adam ki şayet onun yerinde gösteriş meraklısı olsam bende yapardım aynısı.
Edit : Biraz araştırırsan bulursun çıkış saatini.
Kimin gelişip gelişemeyeceğine tabi ki karışamam. Çocuk veya yetişkin geliştirme uzmanı değilim.
Bu tartışma dediğin gibi amacına ulaştı ama son bir sözle geceyi tamamlamak istiyorum. Size doğru gelen doğru yanlış gelen yanlıştır! Sizin sevgili külübünüz bu ülkenin polisi, savcısını vb tanımıyorken bu durumda sizi koruyanlara bi bakın derim. Malum atıp tutmak ile bu devran dönmüyor. Bu sözüm bu tanımama olayında destek veren kişilere gelsin![]()
Jose Mourinho