Şanlıurfada yapılan maç hafızam beni yanıltmıyosa güzel bir atmosfer oluşturmuştu.Neden olmasın ufak çok ufak bir ihtimal ama hükmen olmasını istemiyorum samimi konusmak gerekirse senede 2 fener maçı var ve ben normal geçen maçları seyretmekten büyük keyif alıyorum kazanmak kaybetmek önemli değil hırs oluyo amaç oluyo derler ya![]()
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Trabzonspor'un emeğini çalanlara, onlara gerekli cezaları vermeyen kollayanların cezası Türkiye dışından gelecek."
Ahmet Çakar: "3 Temmuz'u görmeyip, futbolun güzelliklerinden bahsedelim diye futbol kurtulmaz. Al getirdiğiniz hal ortada..."
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Bence herkesi sinirlendiren tek şey şu olaylarda ''adamlar hakkını arıyor'' anlayısıdır.Yoksa biz bunların olacagını biliyorduk sasıran oldugunu sanmıyorum.Bu tür yazılar yazılmasa ben deginmeyecektim taraftar konusuna.
90+2'de maç nasıl kaldığı yerden devam edecek ki? Maçın ilk yarısı bitmiş, koskoca 45+ uzatma dakikaları var. Oynamaya gittik oynamadılar demek pek doğru bir yorum değil, sonuçta oynatmayan taraftarlar, futbolcular sahada oynamıyor muydu?
ortaligi biraz sakinlestirelimaraliksiz 4 dakikadir bakiyorum ben boyle oyunculuk gormedim hollywood"a tas cikartir yeminlen
[YOUTUBE="PU5d7qF4qAo"]emenike[/YOUTUBE]
yanlız biz oynuyorduk hakem oynatmadı bu bir sanırım agresif bir tonla yazdın bu kadar sinirli olma nezih bir şekilde yazdım bana kalırsa ayıp olur bu üslup bu iki ve son olarak Canları isteyince falan biraz abartı olmadımı Tff de olmayan gücümüzle birde maçımı tekrar ettireceğiz zaten çok ufak bir ihtimal.
Ve son olarak bu güzel fotoğraf zırhlı aracı saymazsak günün en güzel fotoğrafı
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Jose Mourinho
Valla Emenike'den daha iyi oyunculuk yapanlarda var ligde
Bu arada bu futbolcular ömürlerinde bir daha bir maç çıkışında zırhlı araçla götürülecekler midir, bence iç savaş olan ülkelerde falan belki yaşarlar bu olayı![]()
Zırhlı araç içindeki selfie fotoğrafı benim bile hoşuma gitti![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bunu izleyipte hala eline geliyor diyorlar bir tekrar bakın adamın göğsüne geliyor orda ama sanırsın bacağı kırıldıbiz diyoruz ya adamın kafa çalışmıyor diye acıyı bile geç hissediyor adam
bu arada biri olcanın kendini yere attuğı videoyu bulup koyabilirmi.kuyt çok güzel yemledi orda olcanı![]()
Sinirli bir tonla yazmadım yahu. Biz oynamak istedik Trabzon istemedi. En azından taraftarı istemedi. Bu durumda taraftarı ve kulübü mü ayıracağız ? Ee peki bizim takımın yaşadıkları ne olacak ? Çektikleri o kadar şey öylece kalacak mı ? Taraftar bunları yapıyorsa sonuçlarına katlanacak.
Maçın tekrar oynanabileceğini de ilk kez burada gördüm. Beşiktaş-Galatasaray maçı en iyi örnek. O maç da tekrarlanabilirdi o halde ama hükmen kaybetti Beşiktaş.
Bir de maçta 1-0 öndeydik yahu![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İçeriye ilk kaçanın ya da bir başka deyişle gemiyi ilk terk edenin Ersun Yanal olması günün bir diğer bombası. Bununla ilgili caps'ler falan çıkmış hemen.
https://vine.co/v/MqQiJYprYeW
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
1-0 öndeydiniz fakat koskaca 45+ vardıbuda demek oluyor ki heran herşey olabilirdi. Taraftar taşkınlık çıkardı ve hakem bu maçı bitirmek yerine serbest vuruş kullandırır ilk yarıyı bitirirdi. Gerekli uyarıları yapar devre arası taraftar ile konuşulurdu ama hakem kolayı seçti ve maçı tatil etti haliyle bu durumda biz oynamak istedik siz istemediniz oluyor.
![]()
Jose Mourinho
adamlar yemiyor içmiyor anında üretiyor
![]()
Hocam biz burada tekrar oynansın demedik ki, kaldığı yerden devam etsin dedik. Beşiktaş - Galatasaray maçındaki olaylar maçın bitimine 1-2 dakika kala çıkmıştı yani 1-2 dakika için mi devam edecekti? Geriye kalan 45 dakika ve uzatmalar var, az bir zaman değil bu. Ama TFF'den hükmen mağlup kararı çıkması da büyük bir ihtimal.
Eminim o taraftar sakinleşirdi ! Maçın 10.dakikasında maç ertelenmeliydi zaten. Bizden kaynaklanan hiçbir şey yok. Gelmişiz maçımızı yapmaya, yaptırmıyorlarsa sonuçlarına katlanacaklar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
O zaman yanlıs anladım özür dilerim.Fakat hükmenin kesin olması gereken olaylar medyadan anladığım kadarıyla futbolcuların birbirine girmesi taraftarın sahaya inmesi vs.Taraftar taşları attı bu hükmenin en büyük gücü birde sahaya girselerdi o zaman tekrar olma ihtimali daha kalmıyodu fakat dediğim gibi %1 bile etmeyecek bir ihtimal sadece paylaşmak istedim olurda piyango vurursa bu konuyu gösterebileyim diye.
Maçta 1-0 önde olarak 45 dakika maç oynanır aynı oyuncular aynı şekil sadece taraftarsız![]()
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...26326161_n.jpg
son mesajım artık yatmak zorundayım fakat bunda maç tatil edilmedi.Bundada edilmemeliydi demiyorum ama aynı hakem farklı duruş sanırım hatasından ders çıkardı
Yav arkadaşlar yeni yeni tartışma konuları nasıl bulmayı beceriyorsunuz cidden gülüyorum yaTam içimden diyorum ki "Oh tartışma bitti. Herkes sakinleşti galiba" sonra hoop yeni bir şey daha çıkıyor.
Fenerbahçe maçı hükmen kazanır. Trabzonspor taraftarı da kendi bakış açılarından iyi, fakat klüpleri için kötü bir şey yapmıştır. Bunun olacağını çoğumuz biliyorduk. Hatta şimdiden seneye de olacağını çoğumuz tahmin edebiliyoruz.
Olan oldu, Fener şampiyonluk yolunda basit bir 3 puan aldı. Fenerli arkadaşlardan son ricam keyiflerine baksınlar. Rahat bir 3 puan, kimseye de zarar gelmedi. Diğer takım taraftarları da biraz daha sakin olsunlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benim adalet görüşümde maç kaldığı yerden tekrar oynanır. Trabzonspor taraftarının yapmış olduğu hareketlerden ötürü onlara verilebilecek en iyi ceza, tarafsız bir sahada ve taraftarsız bir şekilde maçın kaldığı yerden devam etmesi olur. Bu durumda Fenerbahçe için değişen bir şey olmayacak. Fakat hem kendi evinde hemde taraftarı olmadan oynayacak olan Trabzonspor, avantajlı konumdan dezavantajlı konuma düşecek. Tabii bu benim adalet anlayışım, TFF'de ki yetkililerden farklı bir karar çıkabilir.
Kesinlikle katılıyorum.Tüm Arkadaşlara iyi geceler.Kimi mesajları saymazsak son derece kaliteli bir tartışma olduğunu düşünüyorum.Olurda kırdığım üzdüğüm yada yanlış anlaşıldığım durumlar varsa affola.İnşallah beraber kolkola maç seyredeceğimiz günleride görürüz.Tek ricam geçmişede bakıp olayları inceleyin
Not:Bugün taraftarımız sonuna kadar haksızdır.Volkan dışındaki diğer fenerbahçeli oyuncularında hareketlerinde en ufak bir olaylara teşfik görmüyorum.Volkanında o atmosferin gazıyla yaptığını düşünüyorum.
Herkese iyi geceler.
Burada yazılanlara göre maçın tekrar edileceğine ihtimal vermiyorum. Tekrar edilmesi için TFF tarafından hakemin tatil kararının yanlış bulunması gerekiyor ki burada öyle bir ihtimal yok gibi.Futbol Müsabaka Talimatı'nın "GÜVENLİK NEDENİYLE MÜSABAKALARIN TAMAMLANAMAMASI" başlıklı 19. maddesine göre hakem soyunma odasına girdi. Talimatta şu ifadeler yer alıyor:
(1) Müsabaka hakemi;
b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya müdahaleleri sonucunda müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması halinde müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu hallerde TFF Yönetim Kurulu, ihlali gerçekleştiren takımlardan birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına karar verebilir. Ayrıca disiplin kurulları eylemlerin ağırlığına göre galibiyet halinde verilen puan kadar puan tenziline karar verebilirler.
(4) TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmede, müsabakanın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın tekrarlanmasına veya yarıda kaldığı andaki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir.
Sayfanın başlarını bakayım dedim de bazı galatasaraylı arkadaşlar '' Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar '' cümlesini kullanmışlar. Komik arkadaşlar sizi. Keşke bu cümleyi her zaman kullanabilirsenizde inandırıcı gelse.
Yazık vallahi, Şenol Güneş'in uyarı maksadıyla söylediği sözü taraflarlarımız benimsedi ve yapmaları gerekenin bu olduğunu düşünmeye başladı. Her olaydan sonra da bu sözü paylaşarak kendilerini haklı çıkartma çabası içine giriyorlar. Keşke taraftarlarımız değilde; yöneticilerimiz, teknik direktörümüz, oyuncularımız saha içinde oynadıkları futbol ile bir anarşi başlatabilseler.