Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 22.58%
  • Berabere

9 29.03%
  • Fenerbahçe

15 48.39%
Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 355 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Baştan falan oynanmaz. Gittik oynamaya oynamadılar, biz ne yapalım. Canları isteyince mi oynayacağız.

Beşiktaş-Galatasaray maçı da baştan oynansaydı o halde.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bu durumda yapılacak en iyi çözüm, tarafsız ve müsait olan bir sahada maçın kaldığı yerden tekrar oynanması. Taraftar yüzünden kulüplerin başı yanıyor.
    Şanlıurfada yapılan maç hafızam beni yanıltmıyosa güzel bir atmosfer oluşturmuştu.Neden olmasın ufak çok ufak bir ihtimal ama hükmen olmasını istemiyorum samimi konusmak gerekirse senede 2 fener maçı var ve ben normal geçen maçları seyretmekten büyük keyif alıyorum kazanmak kaybetmek önemli değil hırs oluyo amaç oluyo derler ya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Şike olayına vurgu yapmadığım halde kendin söylüyorsun. Kaşınıyorsanız kaşıyacak biri bulunmalı oda genellikle bizim taraftar oluyor olaylar vb.
    Bence işinize gelince vurgu yapıyorsunuz gelmeyincede futbol 17 takımla güzel falan. Neyse kişisel tartışmamız uzadı. Benle tartışma yaptığın için sağol.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Trabzonspor'un emeğini çalanlara, onlara gerekli cezaları vermeyen kollayanların cezası Türkiye dışından gelecek."

Ahmet Çakar: "3 Temmuz'u görmeyip, futbolun güzelliklerinden bahsedelim diye futbol kurtulmaz. Al getirdiğiniz hal ortada..."

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bence işinize gelince vurgu yapıyorsunuz gelmeyincede futbol 17 takımla güzel falan. Neyse kişisel tartışmamız uzadı. Benle tartışma yaptığın için sağol.
    Kişisel olarak algılama genel olarak öyle düşünülüyor yani kardeş takımlarınız hariç

ne demek bu tür tartışmalara her zaman açığım mantıklı olduğu sürece
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence herkesi sinirlendiren tek şey şu olaylarda ''adamlar hakkını arıyor'' anlayısıdır.Yoksa biz bunların olacagını biliyorduk sasıran oldugunu sanmıyorum.Bu tür yazılar yazılmasa ben deginmeyecektim taraftar konusuna.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

90+2'de maç nasıl kaldığı yerden devam edecek ki? Maçın ilk yarısı bitmiş, koskoca 45+ uzatma dakikaları var. Oynamaya gittik oynamadılar demek pek doğru bir yorum değil, sonuçta oynatmayan taraftarlar, futbolcular sahada oynamıyor muydu?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ortaligi biraz sakinlestirelim araliksiz 4 dakikadir bakiyorum ben boyle oyunculuk gormedim hollywood"a tas cikartir yeminlen

[YOUTUBE="PU5d7qF4qAo"]emenike[/YOUTUBE]

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by benbenim View Post

Baştan falan oynanmaz. Gittik oynamaya oynamadılar, biz ne yapalım. Canları isteyince mi oynayacağız.

yanlız biz oynuyorduk hakem oynatmadı bu bir sanırım agresif bir tonla yazdın bu kadar sinirli olma nezih bir şekilde yazdım bana kalırsa ayıp olur bu üslup bu iki ve son olarak Canları isteyince falan biraz abartı olmadımı Tff de olmayan gücümüzle birde maçımı tekrar ettireceğiz zaten çok ufak bir ihtimal.
    Ve son olarak bu güzel fotoğraf zırhlı aracı saymazsak günün en güzel fotoğrafı

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ortaligi biraz sakinlestirelim araliksiz 4 dakikadir bakiyorum ben boyle oyunculuk gormedim hollywood"a tas cikartir yeminlen

[YOUTUBE="PU5d7qF4qAo"]emenike[/YOUTUBE]
    Bunu Fenerbahçeli arkadaşlara söyleyince haksız oluyoruz! Taş çok büyük ve elini kırmış gülmemek gerekiyor.
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Sana katılıyorum. Canımız istediğinde oynamaya varız ama hakem oynatmadı yapacak birşey yok.

Beşiktaş - Galatasaray maçına nasıl bir giriş yaptın öyle böyle geçmişe bakarsak kaç maç tekrar oynanmalı
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla Emenike'den daha iyi oyunculuk yapanlarda var ligde

Bu arada bu futbolcular ömürlerinde bir daha bir maç çıkışında zırhlı araçla götürülecekler midir, bence iç savaş olan ülkelerde falan belki yaşarlar bu olayı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zırhlı araç içindeki selfie fotoğrafı benim bile hoşuma gitti
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bunu izleyipte hala eline geliyor diyorlar bir tekrar bakın adamın göğsüne geliyor orda ama sanırsın bacağı kırıldı biz diyoruz ya adamın kafa çalışmıyor diye acıyı bile geç hissediyor adam

bu arada biri olcanın kendini yere attuğı videoyu bulup koyabilirmi.kuyt çok güzel yemledi orda olcanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sinirli bir tonla yazmadım yahu. Biz oynamak istedik Trabzon istemedi. En azından taraftarı istemedi. Bu durumda taraftarı ve kulübü mü ayıracağız ? Ee peki bizim takımın yaşadıkları ne olacak ? Çektikleri o kadar şey öylece kalacak mı ? Taraftar bunları yapıyorsa sonuçlarına katlanacak.

Maçın tekrar oynanabileceğini de ilk kez burada gördüm. Beşiktaş-Galatasaray maçı en iyi örnek. O maç da tekrarlanabilirdi o halde ama hükmen kaybetti Beşiktaş.

Bir de maçta 1-0 öndeydik yahu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Valla Emenike'den daha iyi oyunculuk yapanlarda var ligde
    oyuncu çok tabiki ama emenike kadar hollywood seviyesinde degill =))

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İçeriye ilk kaçanın ya da bir başka deyişle gemiyi ilk terk edenin Ersun Yanal olması günün bir diğer bombası. Bununla ilgili caps'ler falan çıkmış hemen.

https://vine.co/v/MqQiJYprYeW
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Sinirli bir tonla yazmadım yahu. Biz oynamak istedik Trabzon istemedi. En azından taraftarı istemedi. Bu durumda taraftarı ve kulübü mü ayıracağız ? Ee peki bizim takımın yaşadıkları ne olacak ? Çektikleri o kadar şey öylece kalacak mı ? Taraftar bunları yapıyorsa sonuçlarına katlanacak.

Maçın tekrar oynanabileceğini de ilk kez burada gördüm. Beşiktaş-Galatasaray maçı en iyi örnek. O maç da tekrarlanabilirdi o halde ama hükmen kaybetti Beşiktaş.

1-0 öndeydiniz fakat koskaca 45+ vardı buda demek oluyor ki heran herşey olabilirdi. Taraftar taşkınlık çıkardı ve hakem bu maçı bitirmek yerine serbest vuruş kullandırır ilk yarıyı bitirirdi. Gerekli uyarıları yapar devre arası taraftar ile konuşulurdu ama hakem kolayı seçti ve maçı tatil etti haliyle bu durumda biz oynamak istedik siz istemediniz oluyor.
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

adamlar yemiyor içmiyor anında üretiyor

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hocam biz burada tekrar oynansın demedik ki, kaldığı yerden devam etsin dedik. Beşiktaş - Galatasaray maçındaki olaylar maçın bitimine 1-2 dakika kala çıkmıştı yani 1-2 dakika için mi devam edecekti? Geriye kalan 45 dakika ve uzatmalar var, az bir zaman değil bu. Ama TFF'den hükmen mağlup kararı çıkması da büyük bir ihtimal.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eminim o taraftar sakinleşirdi ! Maçın 10.dakikasında maç ertelenmeliydi zaten. Bizden kaynaklanan hiçbir şey yok. Gelmişiz maçımızı yapmaya, yaptırmıyorlarsa sonuçlarına katlanacaklar.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    adamlar yemiyor içmiyor anında üretiyor

Hahaha Gemisini ilk terkeden adam Ersun YANAL!
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

O zaman yanlıs anladım özür dilerim.Fakat hükmenin kesin olması gereken olaylar medyadan anladığım kadarıyla futbolcuların birbirine girmesi taraftarın sahaya inmesi vs.Taraftar taşları attı bu hükmenin en büyük gücü birde sahaya girselerdi o zaman tekrar olma ihtimali daha kalmıyodu fakat dediğim gibi %1 bile etmeyecek bir ihtimal sadece paylaşmak istedim olurda piyango vurursa bu konuyu gösterebileyim diye.
    Maçta 1-0 önde olarak 45 dakika maç oynanır aynı oyuncular aynı şekil sadece taraftarsız

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Eminim o taraftar sakinleşirdi ! Maçın 10.dakikasında maç ertelenmeliydi zaten. Bizden kaynaklanan hiçbir şey yok. Gelmişiz maçımızı yapmaya, yaptırmıyorlarsa sonuçlarına katlanacaklar.
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...26326161_n.jpg
    son mesajım artık yatmak zorundayım fakat bunda maç tatil edilmedi.Bundada edilmemeliydi demiyorum ama aynı hakem farklı duruş sanırım hatasından ders çıkardı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yav arkadaşlar yeni yeni tartışma konuları nasıl bulmayı beceriyorsunuz cidden gülüyorum ya Tam içimden diyorum ki "Oh tartışma bitti. Herkes sakinleşti galiba" sonra hoop yeni bir şey daha çıkıyor.

Fenerbahçe maçı hükmen kazanır. Trabzonspor taraftarı da kendi bakış açılarından iyi, fakat klüpleri için kötü bir şey yapmıştır. Bunun olacağını çoğumuz biliyorduk. Hatta şimdiden seneye de olacağını çoğumuz tahmin edebiliyoruz.

Olan oldu, Fener şampiyonluk yolunda basit bir 3 puan aldı. Fenerli arkadaşlardan son ricam keyiflerine baksınlar. Rahat bir 3 puan, kimseye de zarar gelmedi. Diğer takım taraftarları da biraz daha sakin olsunlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Benim adalet görüşümde maç kaldığı yerden tekrar oynanır. Trabzonspor taraftarının yapmış olduğu hareketlerden ötürü onlara verilebilecek en iyi ceza, tarafsız bir sahada ve taraftarsız bir şekilde maçın kaldığı yerden devam etmesi olur. Bu durumda Fenerbahçe için değişen bir şey olmayacak. Fakat hem kendi evinde hemde taraftarı olmadan oynayacak olan Trabzonspor, avantajlı konumdan dezavantajlı konuma düşecek. Tabii bu benim adalet anlayışım, TFF'de ki yetkililerden farklı bir karar çıkabilir.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yav arkadaşlar yeni yeni tartışma konuları nasıl bulmayı beceriyorsunuz cidden gülüyorum ya Tam içimden diyorum ki "Oh tartışma bitti. Herkes sakinleşti galiba" sonra hoop yeni bir şey daha çıkıyor.

Fenerbahçe maçı hükmen kazanır. Trabzonspor taraftarı da kendi bakış açılarından iyi, fakat klüpleri için kötü bir şey yapmıştır. Bunun olacağını çoğumuz biliyorduk. Hatta şimdiden seneye de olacağını çoğumuz tahmin edebiliyoruz.

Olan oldu, Fener şampiyonluk yolunda basit bir 3 puan aldı. Fenerli arkadaşlardan son ricam keyiflerine baksınlar. Rahat bir 3 puan, kimseye de zarar gelmedi. Diğer takım taraftarları da biraz daha sakin olsunlar.
    Kesinlikle katılıyorum.Tüm Arkadaşlara iyi geceler.Kimi mesajları saymazsak son derece kaliteli bir tartışma olduğunu düşünüyorum.Olurda kırdığım üzdüğüm yada yanlış anlaşıldığım durumlar varsa affola.İnşallah beraber kolkola maç seyredeceğimiz günleride görürüz.Tek ricam geçmişede bakıp olayları inceleyin
    Not:Bugün taraftarımız sonuna kadar haksızdır.Volkan dışındaki diğer fenerbahçeli oyuncularında hareketlerinde en ufak bir olaylara teşfik görmüyorum.Volkanında o atmosferin gazıyla yaptığını düşünüyorum.
    Herkese iyi geceler.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Futbol Müsabaka Talimatı'nın "GÜVENLİK NEDENİYLE MÜSABAKALARIN TAMAMLANAMAMASI" başlıklı 19. maddesine göre hakem soyunma odasına girdi. Talimatta şu ifadeler yer alıyor:

(1) Müsabaka hakemi;

b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya müdahaleleri sonucunda müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması halinde müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu hallerde TFF Yönetim Kurulu, ihlali gerçekleştiren takımlardan birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına karar verebilir. Ayrıca disiplin kurulları eylemlerin ağırlığına göre galibiyet halinde verilen puan kadar puan tenziline karar verebilirler.

(4) TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmede, müsabakanın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın tekrarlanmasına veya yarıda kaldığı andaki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir.
    Burada yazılanlara göre maçın tekrar edileceğine ihtimal vermiyorum. Tekrar edilmesi için TFF tarafından hakemin tatil kararının yanlış bulunması gerekiyor ki burada öyle bir ihtimal yok gibi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sayfanın başlarını bakayım dedim de bazı galatasaraylı arkadaşlar '' Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar '' cümlesini kullanmışlar. Komik arkadaşlar sizi. Keşke bu cümleyi her zaman kullanabilirsenizde inandırıcı gelse.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yazık vallahi, Şenol Güneş'in uyarı maksadıyla söylediği sözü taraflarlarımız benimsedi ve yapmaları gerekenin bu olduğunu düşünmeye başladı. Her olaydan sonra da bu sözü paylaşarak kendilerini haklı çıkartma çabası içine giriyorlar. Keşke taraftarlarımız değilde; yöneticilerimiz, teknik direktörümüz, oyuncularımız saha içinde oynadıkları futbol ile bir anarşi başlatabilseler.

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri