Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 22.58%
  • Berabere

9 29.03%
  • Fenerbahçe

15 48.39%
1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ülkenin söylediğiniz gibi büyük bölümü de Fenerbahçe'yi şikeci olarak görmüyor. Herkes ülkede son 3-4 aydır olanlar sayesinde Özel yetkili mahkemeleri sorgular oldu. Abarttığınız gibi bir Fenerbahçe düşmanlığı falan yok.
    Nerden biliyon? Anket mi yaptın? Sokakta insanlara mı sordun? Yoksa kafadan mı atıyosun. İnsanların büyük bi bölümünün şikeci görmediğine dair? Senn çevrendeki insanlar görmüyordur. Ama benim çevremdeki insanlar Fenerbahçe'li dahil şike vardır diyor. İnsanların büyük bölümü neye inanırsa o mu doğrudur? Bu ne sığ bi bakış açısı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Nerden biliyon? Anket mi yaptın? Sokakta insanlara mı sordun? Yoksa kafadan mı atıyosun. İnsanların büyük bi bölümünün şikeci görmediğine dair? Senn çevrendeki insanlar görmüyordur. Ama benim çevremdeki insanlar Fenerbahçe'li dahil şike vardır diyor. İnsanların büyük bölümü neye inanırsa o mu doğrudur? Bu ne sığ bi bakış açısı.
    Ohoo yine olayları nerelere çektiniz.

Ben insanların büyük bölümü neye inanırsa o doğrudur mu dedim. Arkadaşınız Türkiye Fenerbahçe'yi şikeci olarak görüyor dedi, ben de görmüyor dedim. Bunun neresinde insanların büyük bir bölümünün düşündüğünün doğru olduğu yazıyor. Bence insanları bir şeyle itham ederken arada yukarıda kalınlaştırdığım yere de bak.

Ve çevrenizde Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanan Fenerbahçeliler varsa Türkiye için genelleme yapabilmek o çevrede mümkün değil. Çünkü Fenerbahçelilerin genel düşüncesi biliniyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ohoo yine olayları nerelere çektiniz.

Ben insanların büyük bölümü neye inanırsa o doğrudur mu dedim. Arkadaşınız Türkiye Fenerbahçe'yi şikeci olarak görüyor dedi, ben de görmüyor dedim. Bunun neresinde insanların büyük bir bölümünün düşündüğünün doğru olduğu yazıyor. Bence insanları bir şeyle itham ederken arada yukarıda kalınlaştırdığım yere de bak.

Ve çevrenizde Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanan Fenerbahçeliler varsa Türkiye için genelleme yapabilmek o çevrede mümkün değil. Çünkü Fenerbahçelilerin genel düşüncesi biliniyor.
    Kardeşim sen burda dün polislerin çoğu dedin araştırdım yok.
    Bugünde Türkiyenin çoğu diyosun. Bende sana nerden biliyosun diyorum. Anket mi yaptın? Yapılan anket mi var?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Kardeşim sen burda dün polislerin çoğu dedin araştırdım yok.
    Bugünde Türkiyenin çoğu diyosun. Bende sana nerden biliyosun diyorum. Anket mi yaptın? Yapılan anket mi var?
    Ben senin kardeşin değilim önce bunda bir anlaşalım.

Polislerin çoğu meselesinde de haberde söyleneni söyledim. buna çok takıldın bence.

Ben halk özel yetkili mahkemeleri sorgular oldu, kararlara artık o kadar inandırıcı değil. Bu yüzden Türkiye'de Fenerbahçe söylenildiği gibi şikeci olarak görülmüyor dedim.

Eğer Türkiyede Fenerbahçe şikeci olarak görülüyor, nefret ediliyor vs bunu iddia eden arkadaş önce o iddiasını ispatlasın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Polislerin çoğu meselesinde de haberde söyleneni söyledim. buna çok takıldın bence.

Ben halk özel yetkili mahkemeleri sorgular oldu, kararlara artık o kadar inandırıcı değil. Bu yüzden Türkiye'de Fenerbahçe söylenildiği gibi şikeci olarak görülmüyor dedim.

Eğer Türkiyede Fenerbahçe şikeci olarak görülüyor, nefret ediliyor vs bunu iddia eden arkadaş önce o iddiasını ispatlasın.
    eğer bana diyorsan ben şikeci olarak görülüyor demedim. büyük bir fenerbahce nefreti var dedim. sen de abartıyorsun yok dedin. ayrıca ben sana söylememiştim üstlendin cevap yazdın.
    milleti galeyana getiriyorsun burada. olaylar ortada işte fenerbahce nefreti var mı yok mu düşün sen. senin düşünceni merak etmiyorum açıkcası. aboo'ya sormuştum zaten ben.
    şu forumda herkes iyi kötü tartışıp tatlıya bağlıyor ama sen çok başkasın farklı bir dünyada yaşıyorsun. benden sana forumdaş tavsiyesi bu kadar insanların sinirleriyle oynama lütfen.

he ayrıca bu yukarıda verdiğin anket sadece fb için geçerli değil ki. ben de yargıya güvenmiyorum ama fenerbahce şike yaptı diye düşünüyorum. hangi kategoriye girecek o zaman benim gibi düşünenler ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mahkemeye güvenilmemek şike olmadığını göstermez. Ayrıca bu ankete katılanların kaçı şike davasını düşnerek cevaplamış ki? Bunu da bilmiyon.
    Mahkemede ispatlanmış davalar var. Sen rahat ol. Kimsenin şike var diye ispatlamasına gerek yok. Kaç tane mahkeme hem de. Siz böle yaşamaya devam edin birader. Size acıyorum.

Tamam birader sen haklısın. Kendi dünyanda haklsın sen.

Mesaj Yetkileri