Quote Originally Posted by Chivalry View Post
Kullandığın kelimeleri hitap ettiğin kişiler küçük düşürücü buluyorsa kendini bir sorgulamayı dene. Birisine hakaret etmenin tek yolu doğrudan hakaret etmek değildir üslubunla da bunu belli edebilirsin. Küçük bir tavsiye, şayet cidden iyi niyetliysen ve hakaret etmek değilse niyetin, yine de bir yazdıklarını tekrar okusan iyi olur çok iticisin ve evet bunu dikkate almak zorunda değilsin. Ayrıca küçük bir sosyal hayat bilgisi, "Koç, aslan, yeğen vb." seslenmeleri kullanabilmen için karşındaki kişinin bundan rahatsız olmayacağını bilmen gerekir.

"Özgürce düşünceni hakaret, alaycı ve küçük düşürücü olmadığı sürece söyleyebilirsin. > Evet ben de bundan bahsediyordum. Özgürlük zaten ancak başka özgürlüklerle/başkasının özgürlükleriyle kısıtlanabilir.

"Hatta buna sende dahilsin üste ki cümlen gibi" > Çok teşekkür ederim bana bu hakkı verdiğin için.
Şimdide itici mi oldum ? Muhabbeti fazla uzatmadan aynı lafları tekrarlamadan söyleyeyim eğer o tür haksızlık, hakaret, küçük düşürücü ve alaycı tavır sergilediysem şikayet edebilirsiniz. Eğer kurak ihlali yapmışsam cezamı çekerim