Sayfa 401 / 447 İlkİlk ... 301351391399400401402403411 ... SonSon
12,001 ile 12,030 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006

Semih bu ligde yedekten gelip kral oldu. Kimse yedek kalmayı bahane yapmasın. Yusuf Şimsek bu takımda yedekken efsane oldu maç çevirişleriyle. Demek ki isteyince aldığın sürenin önemi yok. Salih'de çalışacak, formayı hak edecek. Kaldı ki son maç oyun olarak rahat oynadığımız pozisyona girdğimiz bir maçtı. Ve 30 dakika süre elde etti kendini göstermeliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Zaten Salih biraz daha oynamazsa ben yeteneklerinin köreleceğini düşünüyorum. Onunda sonu Mehmet Topuz gibi bir Süper Lig topçusu olacak...
    bu imkansiz iste bak, mehmet topuzun kapasitesi belliydi zaten. zirvesine ulasti ve durdu. salih cok farkli, o zekaya sahip olduktan sonra onu kesilmez hicbir sekilde. fizik olarak daha guclu oldugu anda yetenekleri de onplana cikacaktir. sadece yetenekle olmuyor iste, oynayarak elde edecegi tecrube cok farkli. bence bu yasina kadar oynadigi resmi mac sayisi yeterli ve fazla bile bu tecrube icin. su anda en ust duzeyde ve bunu karsilayabilecek kapasitede olmali artik. salihi chelsea deki oscara benzetiyorum ben, o da yeni yeni girmeye basladi 11e ama hala gelismesi gerek. o da kesik yiyor fizik eksikliginden.

benim de temennim su icsaha maclarinda en azindan topal yerine salihin forvet arkasinda yer almasi. kritik son paslariyla cok rahat goller bulabiliriz. su haliyle bile oynar diye dusunuyorum ben de esasen. ama MC olarak yetersiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bu imkansiz iste bak, mehmet topuzun kapasitesi belliydi zaten. zirvesine ulasti ve durdu. salih cok farkli, o zekaya sahip olduktan sonra onu kesilmez hicbir sekilde. fizik olarak daha guclu oldugu anda yetenekleri de onplana cikacaktir. sadece yetenekle olmuyor iste, oynayarak elde edecegi tecrube cok farkli. bence bu yasina kadar oynadigi resmi mac sayisi yeterli ve fazla bile bu tecrube icin. su anda en ust duzeyde ve bunu karsilayabilecek kapasitede olmali artik. salihi chelsea deki oscara benzetiyorum ben, o da yeni yeni girmeye basladi 11e ama hala gelismesi gerek. o da kesik yiyor fizik eksikliginden.

benim de temennim su icsaha maclarinda en azindan topal yerine salihin forvet arkasinda yer almasi. kritik son paslariyla cok rahat goller bulabiliriz. su haliyle bile oynar diye dusunuyorum ben de esasen. ama MC olarak yetersiz.
    Katılıyorum iç saha maçlarında Topal yerine oynayabilir ancak defansif olarak sıkıntılar yaşyabiliriz bana göre Topal takımın en kilit isimlerinden birisi.Oscar benzetmesi tam oturmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"Fenerbahçe nasıl bizim şampiyonluğumuzu elimizden aldıysa biz de onların şampiyonluğunu elinden alacağız. Şike olarak algılanmasın ancak Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elimizden geleni yapacağız."

İbrahim Hacıosmanoğlu - (Eurosport) —
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hacıosmanoğlu yaptığı bu açıklamayla ancak Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürer. Ortamı ne kadar gererse Fenerbahçe o kadar konsantrasyonu yüksek bir maçı çıkarır ve Trabzon'dan farklı bir galibiyetle ayrılır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Ts böyle kaybediyor iste. Maca tam konsantre olamiyorlar saha dışı olaylara cok takiliyorlar. Topcular üzerinde fazladan baskı oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Baslamıslar adalet bittiginde anarsi baslar bıdı bıdılarına heralde yine sahaya birşeyler atacaklar. Atsınlar bize yarıyor nasıl olsa.Onlar attıkca bizde atıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu açıklama doğru mu acaba ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer doğruysa Adnan Polat'ın 2011 yılında ''Galatasaray'da hedefler bitmez,şampiyonu biz belirleyeceğiz.'' açıklamasından daha vahim bir açıklama olmuş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yalanladı Trabzonspor başkanı bu haberi sert bir dille
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç konusu başka yerlere çekildiği için falan kapatılmış o yüzden buraya yazıyım dedim. Emenike ne gol attı be, mermi gibi vurdu Onur hareket bile edemedi.
    Last edited by eng1n : 11.Mart.2014 at 22:02

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Arkadaşlar sakın dalga olarak anlaşılmasın benim ailemin neredeyse tümü trabzonsporlu ama mizah çok komiğime gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Eurosport yalan haber yaptigi icin ozur diledi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

http://www.ntvspor.net/haber/diger-f...e-12-gollu-mac

A2 takimi elazigi 10-2 yenmis. A takimi bu skorlari ne zaman alacak acaba, tek kale de oynasak penaltilarla ancak kazaniyoruz. ozledik 5-6 gol birden attigimiz maclari...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    http://www.ntvspor.net/haber/diger-f...e-12-gollu-mac

A2 takimi elazigi 10-2 yenmis. A takimi bu skorlari ne zaman alacak acaba, tek kale de oynasak penaltilarla ancak kazaniyoruz. ozledik 5-6 gol birden attigimiz maclari...
    Orada ki çocuklardan kaçı bu formayı giyecek merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Orada ki çocuklardan kaçı bu formayı giyecek merak ediyorum.
    galiba bu giyicek gibi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin A2 takımında forma giyen Semih Ergül, Ersun Yanal'ı büyülemeye devam ediyor.

http://turkfutbol.com/ersun-yanalin-...yor-33115.html

18. Default

Quote Originally Posted by byariff View Post
    galiba bu giyicek gibi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin A2 takımında forma giyen Semih Ergül, Ersun Yanal'ı büyülemeye devam ediyor.

http://turkfutbol.com/ersun-yanalin-...yor-33115.html
    İnşallah giyer.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Büyülüyorda yedek kulubesini tamamlayamadıgı halde almıyor cocugu 17 kisiyle maca cıkacagına koy işte en azından kulubede otursun.Gerçi simdi sakatlar iyilesti ama Webo ve Emenike yokken yedekte forvet yoktu 6 kisi oturuyordu kulubede almıyordu kafileye.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben hiç inanmıyorum giyebileceğine, herkes Ersun Yanal'ın 1 yıllık sözleşmesini bahane olarak gösteriyor ama bakalım seneye nasıl olacak. Büyük ihtimalle şampiyon olacağız ve sözleşmesi uzayacak, şampiyon olmasak bile uzayacağına inanıyorum(ya da umut ediyorum) ama gençlerin yine de şans bulabileceğine inanmıyorum. Maalesef kulübün kültürü genç oyunculara göre değil, en azından Alper gibi kendini bir yerde ispatlamış olmaları lazım yoksa bu takıma girmek gerçekten zor.

Bu arada Ersun Yanal 6 yedekle ilgili sahaya sürmeyeceğim oyuncuyu boşuna yedek kulübesine almanın bir anlamı yok demişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben hiç inanmıyorum giyebileceğine, herkes Ersun Yanal'ın 1 yıllık sözleşmesini bahane olarak gösteriyor ama bakalım seneye nasıl olacak. Büyük ihtimalle şampiyon olacağız ve sözleşmesi uzayacak, şampiyon olmasak bile uzayacağına inanıyorum(ya da umut ediyorum) ama gençlerin yine de şans bulabileceğine inanmıyorum. Maalesef kulübün kültürü genç oyunculara göre değil, en azından Alper gibi kendini bir yerde ispatlamış olmaları lazım yoksa bu takıma girmek gerçekten zor.

Bu arada Ersun Yanal 6 yedekle ilgili sahaya sürmeyeceğim oyuncuyu boşuna yedek kulübesine almanın bir anlamı yok demişti.
    Ben senin gibi düşünmüyorum. Alper çalıştı ve formayı söke söke aldı. Tıpkı zamanın da Gökhan Gönül'ün yaptığı gibi.. Alperin sene başındaki durumu ile şimdi durumu aynı değil.

Bu durum Salih ve diğer genç oyunculara ders olmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

O değil de futbolcular kendilerinden önce soyunma odasına kaçan teknik direktörlerine karşı neler düşünecek acaba bundan sonra. Dışarıda durup tüm oyuncularının tek tek içeri girdiğinden emin olduktan sonra, en son içeri girmesi gereken kişi olarak yaptığı bu hareketi yorumcular da yadırgamış. Futbolcu psikolojisiyle düşündüğünüz zaman hayal kırıklığı yaşatan bir görüntü kesinlikle o an hocanızın sizden önce kendini güvene alma telaşına düştüğünü görmek.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu ne kadar abarttınız bu olayı. Sanki ufacık çocukları sahada bırakıp kaçmış gibi bahsediliyor. Adam bir tahrik olayı olmasın diye girdim, kapıda bekledim diyor. Hadi korkudan içeri kaçmış olsun, ne olacak ? Gereksiz takıntı yapılıyor. Ersun Yanal küçük düşürülmeye çalışılıyor medya tarafından.

He eğer tartışılacak bir şey varsa o da Volkan'ın bir aylık çocuğuna edilen küfürlerdir. Küfür abartı olmadığı zaman bence normaldir statta ama bu kadarı fazla çok fazla.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@benbenim

Peki konuyu saptıralım istediğin gibi olsun

Volkan'ın çocuğuna edilen küfürleri duydun mu yoksa sadece Volkan'ın ifadesine dayanarak mı bunu kesin olmuş bir şey olarak yazıyorsun burada? Volkan'ın Trabzon taraftarına küfür ettiği (gözlemcinin de bunu not ettiği), maç öncesi koridorlarda Trabzon başkanına "Git işine" diye bağırdığı da yazılıyor. Ama onlar da iddia... Kesinliği kanıtlanmış bir şey olmadan konuşmak ne kadar doğru. Doğru olduğu ortaya çıkar, o zaman Volkan'dan ne kadar nefret etsem de ağır konuşurum o insan bile sayılamayacaklarla ilgili. Gelgelelim;

Ne ekersen onu biçersin dendi ya Burak'la ilgili (ben de dedim), Volkan için de geçerli bu. İnsanların kendisine karşı bu nefretini yaratan kendisi (ne olursa olsun o tarz küfürler edilmesini haklı çıkartmaz, küfürler doğruysa. tartıştığım başka bir şey)

Volkan milli takım maçında bile tribünlerle kapışıyor...Kampta gazetecilerle kapışıyor... Her derbide rakip oyuncularla ve/veya yöneticilerle kapışıyor... Sürekli rakip taraftarları tahrik etmeye yönelik davranışları (topu poposuyla stop etmek gibi) oluyor... Bu insana tepki gösteren herkes haksız bir tek Volkan doğru öyle mi? Kusura bakma ama kulaklarımla duymadıkça, gözümle görmedikçe ben böyle art niyetli bir insanın tek bir sözüne inanmam.

Ekleme: Rakip taraftarlar FB düşmanı diyelim. Peki neden Gökhan'a, Mehmet Topal'a aynı tepkiyi aynı nefreti göstermiyorlar da sadece Volkan'a Emre'ye bu tarz bir yaklaşımları oluyor?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Benim Trabzonlu çok arkadaşım var. Bir tanesi tribündeydi, doğruladı. Tüm stat küfür etmiş.

Abi ben ne dedim, küfür tribünde çok doğal. Volkan, Emre, Melo gibi oyuncular rakip taraftarlarca asla sevilmez ama o derece kendi taraftarları sever. Ben Volkan'ı, Emre'yi çok severim. bence futboldaki rekabet bu tip adamlarla güzel. Aynı şekilde Melo'yu hiç sevmem ama Galatasaray taraftarının Melo'yu çok sevmesini normal karşılarım. Burada sıkıntı Volkan'a küfredilmesi değil daha yeni doğmuş bir bebeğin böyle bir şeye alet edilmesi.

Konuyu saptırmak değil de ben Ersun Yanal olayının bu kadar konuşulmasını saçma buluyorum yoksa küfür olayını konuşalım demedim. O konuşulacağını bu konuşulsun yani

Bu arada şunu da söyleyeyim. Volkan bence kendisinden hatta hiç kimseden beklenmeyecek bir olgunlukta davrandı maçta. Kimse katlanamazdı buna. Bir de mesela ben soyunma odasında bir kaç anı bırakmasını isterdim bizim takımın. Onu da es geçmişler
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lig TV'nin sesi maç boyunca kısık olduğu için edilen küfürlerin hangi futbolcumuza olduğunu ayırt edemedik... Ancak büyük bir kısmının Volkan'a edildiği de kuvvetle ihtimal.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu cidden komik bir muhabbet Volkan'a kızalım o zaman ''niye yalan söylüyorsun cocuguna degil karına küfretmisler terbiyesiz adam'' diye. Yapmayın Allah aşkına.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@benbenim

Anlaşamadığımız nokta şu; doğruysa tabi ki Ersun Yanal olayından daha tartışılması gereken bir konudur. O noktada haklısın ancak ben takip ettiğim yayın organlarında şu ana kadar Volkan'ın ifadesi dışında bu olayı teyit eden bir kaynak göremedim. Volkan'ın bunları söylediğini yazıyorlar. O kadar basın mensubu vardı statta. Volkan'ın çocuğuna küfür edildiğini duydum diye yazan varsa tamam.

Sen dersin stattaydım duydum sana inanırım ama Volkan'a inanmam. Yoktur, edilmemiştir diyemem. Tribünler öyle bir hale geldi ki bu tür bir şey olmaz diyemiyorum maalesef. Ama o insanlara tepki göstermeden önce bunun olduğundan emin olmam lazım. Çünkü bu tür bir şeye tepkim çok ağır kelimelerle olur ve haber doğru çıkmazsa bu kez kendimden utanırım.

Sevilen sevilmeyen futbolcu konusunda yazdıkların mantıklı, saygı duyarım. Ama ben kendi bakış açımda farklı düşünüyorum, mesela bize onca başarı kazandırsalar da Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş gibi saha içindeki tavırlarını sevmediğim oyuncularımız vardı. Benim için futbolcunun sadece üstündeki formanın rengi değil önemli olan, karakteri... Art niyetli olduğunu düşünüyorsam üstünde GS forması olsa da aynısını söylerim FB forması olsa da.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Lig TV'nin sesi maç boyunca kısık olduğu için edilen küfürlerin hangi futbolcumuza olduğunu ayırt edemedik... Ancak büyük bir kısmının Volkan'a edildiği de kuvvetle ihtimal.
    Edilmiştir, ben de öyle düşünüyorum ama 10 binlerce kişinin olduğu statta şu ana kadar Volkan dışında çocuğuna küfredildiğini söyleyen yok. O 10 binler arasında Fenerbahçe'li basın mensupları da olduğuna dikkat çekerim. Ama yine de edilmemiştir diyemiyorum ne yazık ki. Öyle insanlar var ki bu da mümkün.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yahu cidden komik bir muhabbet Volkan'a kızalım o zaman ''niye yalan söylüyorsun cocuguna degil karına küfretmisler terbiyesiz adam'' diye. Yapmayın Allah aşkına.
    Volkan maç sonrası rakip taraftarları tahrik eden ve olayları başlatan kişi olarak suçlandı (doğru veya yanlış orası ayrı). Kim olursa olsun böyle bir durumda kendini savunmaya geçer. Volkan'ın kendini haklı çıkarmak için böyle bir yalan uydurma ihtimali niye olmasın? O yüzden komik olduğunu düşünmüyorum Yiğit.

Diğer yandan Volkan yalan söylüyor da diyemem. Olayın özeti; o küfrü ettikleri kanıtlanmadan o kişilere, yalan söylediği kesinleşmeden de Volkan'a tepki gösteremem. Anlatmaya çalıştığım şey bu.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Kalbine yakın zamanda stent takılan bir adamın o kavga gürültü içersinde kalmasını uygun görüyorsanız ya kötü niyetli ya da düşüncesiz birisinizdir. En küçük solunum problemi en küçük panik kalp krizine neden olabilir bunları nasıl gözardı ediyorsunuz anlayamıyorum. Daha geçen ölürsem dahi şampiyon yaparım bu takımı dediği için eleştirdiğiniz adamı kalkıp kendisini neden tehlikeye atmadığını söylüyorsunuz. Burada futbolcu psikolojisinden çok bir insanın hayatı sözkonusu. Eminim futbolcular sizin gibi düşünmüyordur.

not: Galatasaray'lı bi kaç arkadaş Ersun Hoca'nın lafını eleştirmişti siz eleştirmemiş olabilirsiniz.

Mesaj Yetkileri