Şuan Avrupa'da tamamen yasak olan silahlar kullanılıyor. Tabii biz camiide bira içtiğimiz için, kabataşda başörtülü arkadaşımızı dövdüğümüz için hayal görüyoruzdur; ama şuan Fox'da canlı gösterdiler tabii bu da montajdır.
Neyse sen devam et böyle... Öldüğümüz zaman sorgu meleklerine evet bunlar tünel yaptı, baraj kurdu, kaldırım taşı yaptı deriz.
Ali,başından beri kabul etmedin ne senin fikrin değişecek ne bizim fikrimiz değişecek.Niye tartışıyorsun ? Birazcık adamsanız en azından ölüye saygınız olsun veya biraz Allah korkunuz varsa ? Doğru ya Mısır'daki kardeşiniz Berkin Elvan teröristti değil mi ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kaç sene oldu? @seneoldu 3 sa.
Başbakan Erdoğan Siirt'te yaptığı konuşmada "Ne yaptım adam mı öldürdüm? Bir şeyler mi çaldım? Ne yaptım?" diyeli sadece birkaç saat oldu.
Bizim başbakan baya komik ya![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Buna da bir kılıf bulunur ya, neyse! Fotoşop olduğunu anlamak için her şey bir kenara göbek kısmına bile bakmak yeterli.
![]()
yönetici arkadaşlar siyaset konuşacak mıyız konuşmayacak mıyız tam kararı verilsin ona göre yazacağım
Orada olan her insanın kendine göre bir amacı var. Kimisi gerçekten ağacı savunmak için gidiyor, kimisi AKP düşmanı, kimisi diğer parti taraftarı, kimisi ateist, kimisi içki yasağına eylem yapıyor, kimisi sigaraya, kimisi başka birşeye. Herkesin kendine göre bir amacı var fakat hepsi Gezi Eylemcisi çatısı altında toplanması garip oluyor. Böyle toplu amacı bulunupta tek çatı altında toplanılan bir eyleme katılmadım, katılmakta istemem. Ben kendi kararımı seçim sandığında vereceğim.
Böyle bir durumda olan masum insanlara oluyor ya. İşte o zaman hiçbirşeyin öneminin olmadığını anlıyor insan. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Polis müdahelesine kadar hakikaten olaysızmış.
https://www.facebook.com/photo.php?v=742477462453785
Üç değil beş değil yüz değil... Türkiye'de milyonlarca VATANDAŞ sokakta hükümeti protesto ediyor. Sıradan bir demokrasi olan çağdaş bir ülkede yaşasaydık şimdiye kadar bir çok bakan hatta başbakan istifa eder en kötü geri adım atar vatandaşlarını sakinleştirmeye çalışırdı. Ancak işte bu canice zihniyete sahip insanlar halkı, polisi nefret tohumlarıyla galeyana getirip olayların sürmesini devam etmesini istiyorlar. Çünkü kendine daha çok yandaş topluyor azalan oy potansiyelini bu şekilde masum bir kedi yavrusuymuşçasına çoğaltmaya uğraşıyor. AKP şakşakçılığı yapmayan ve başbakanın yaptığı bir işi eleştirenlerin öteki vatandaş sınıfına sokulduğu bir memleketteyiz. Tayyip böyle yaparak bir çözüme gidemez. Bu halk bu muamele ile daha çok isyana teşvik ediliyor. Devletin polisi birilerinin korumalığını yapıyor resmen. Devletin imkanları birilerinin çıkarları uğruna kullanılıyor. Bunun sonu iç isyandır. Halk sürekli gaz bombası kapsül suya maruz kala kala sonunda silahlanacak (umarım olmaz) ve polisle çatışacak. Yani olaylar oraya gidiyor. Sen karşı görüşteki VATANDAŞLARINA bu muameleyi reva göremezsin. Olmaz olamaz. Çiftçisi gelir ananı da al git, öteki gelir terörist ne yapalım yani illa her şeye alkış mı çekelim.
Almanya merkel hala görevde
almanyadaki olayları araştır polis nasıl müdahale ediyor git araştır
TRTnin yayınını kapattı senin çağdaş diye ifade ettiğin almanya
türkiyede hamburg olaylarının onda biri kadar müdahale etmedi türk polisi
ukrayna söylemeye gerek var mı kırım ellerinden gitti
Türkiye: ülkeyi karıştırmaya çalışıyolar
kimse kusura bakmasın "yedirmeyeceğiz"![]()
boyle davranarak o seytanlastirdigi esad'tan ne farki kaliyor ki rte'nin? bunu bile goremiyorlar mi acaba yandaslari, ayrimciligi yapan kendisi ama uzerinde ne kadar suc varsa hepsini kendisi kullaniyor baskalari icin. bazan onu dinliyorum sadece, kendi vasiflarini sayiyor cok defa. ilginc tespitler yapiyor karakteri hakkinda. bunlar hirsiz diyor, ayrimci diyor, ar damari catlamis diyor, diyor da diyor. guluyorum, ama sinirden.
Konuyu amacından saptırmayın lütfen.
Burak
Bu olayı kullanıp orda taşkınlık yapanlar elbette var.Ama siz ısrarla ölen bir çocuğun arkasından bir haklılık payı çıkartmaya çalışıyorsunuz bu kadarda düşmeyin.Özellikle sosyal medyada takip ettiğim hükümet sempatizanı kişilerin hepsi 'Çocuk ölmüş Allah rahmet eylesin ama..' diye cümleler kuruyor.O 'ama' dan önce söylediğinz hiçbirşeyin değeri kalmıyor maalesef.Bakın özellikle tekrardan söylüyorum bu olayı kullanıp milleti galeyana getirmek isteyen,çevreye zarar veren insanlar elbette var.Lütfen bunları ayırın artık.Orda 2 kişi gülmüş demek ki bu çocuk ölmeyi hakketti mi demeliyiz?Bu onların ayıbı tamamen.
Sonuç olarak masum bir çocuk öldü, tek suçu bakkaldan ekmek alıp evine götürmek istemesiydi. Bununda tek suçlusu bunu o çocuğa yapan kişidir. Forumda siyaset konuşulmasının yasak olduğunu düşünmüyorum. Biz siyaset konuşamadığımız için ve konu tartışmanın dışına çıktığı için yasaktır. Biz birbirimizin düşüncelerine ve savunduğu şeylere saygı göstermedikçe bu tür konuları konuşamayacağız. Yeri geldiğinde futbol bile konuşamıyoruz, sinirler geriliyor, herkes kendi tarafından bakıyor olaylara.
Siyasi içerikli mesajlar silinecektir. Siyasi içerikli mesajlar yazmayınız, gezi olaylarıyla AKP'yle ilgili CHP'yle ilgili Kanuniyle ilgili, Adnan Menderesle ilgili İsmet İnönüyle ilgili vs. mesaj yazmak yasaktır. Çocuğun ölümüne tepki olarak açılmış bir konudur bunun dışında mesaj yazmak yasaktır. Tomayla gelecem artık bende ha.
Burak
Son söz olarak; ölü sevicisi olduğumuz için Berkin Ölümsüzdür dersem sanırsam psikopat bir hasta oluyorum...
Her ekmek gördüğümde aklıma Berkin gelecek.
İki gündür gözü yaşlı evde oturuyorum sanırsam ülkemi sevmeyen bir manyak olduğum için.
Tabikide küçük bir çocuğun bu şekilde ölmesi hüzün verici ama Okmeydanın dan kalkıpta Taksime ekmek almaya gitmek nasıl bir saçmalıktır.
İSTANBUL OKMEYDANI ile TAKSIM GEZI PARKI arası 6 km'dir.
Taksim'de olsa ne farkeder ki, sorun çocuğun polis müdahalesiyle ölmesi değil mi ?
Burak
Okmeydanın'da vuruldu Berkin. Araştır gel. Kaldı ki ekmek olayı uydurma olsun Berkin vurulduğu zaman senin yaşındaydı ve eğer öyleyse senin gösteremediğin cesareti gösterip hakkını arıyorken vurulmuş. Ortada saçmalık varsa o da hala bu olayı köküne kadar savunanların olmasıdır.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ne oluyor yahu sana? her başlıkta yazıyorsun bunu. Sana da yakışmıyor(tartışmalardan kaçacak, cevapsız kalacak biri olmadığını aksine haklı olduğunu bildiğin bir konuda sonuna kadar giden biri olarak görüyorum seni) ayrıca, tartışmak iyidir kavgaya dönüşmediği sürece.
Polismiş peh. Ulan bu polisler yolsuzluk yapanları tutuklamaya karşı çıkıyor, savcının verdiği yakalama emirlerini yerine getirmiyor ama padişah hazretlerinin tek emriyle çoluk çocuk demeden vuruyor. Ben şimdi bunlara karşı susayım mı?
Serap'a üzülmediniz diyorlar. Biz üzüldük, hem de çok üzüldük fakat onun katili onu korumakla yükümlü devlet değil, bir kaç şerefsiz terörist idi. O yüzden hemen cezalarını aldılar. Fakat bu polisler cezalarını aldı mı? Burada sözkonusu olan bir çocuğun ölümü ve bu ölümün yapanların yanına kar kalması.