Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 209 sonuç

Konu: Berkin Elvan Ölümsüzdür

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ya hala ağaç deniyor ya gerçekten çok garip.

Ek olarak Gezi'de insanların nasıl sokağa döktürüldüğündü hatırlıyoruz. Yok tomanın altında kalanlar, yok katliam yapıyorlar, gerçek mermi sıkıyorlar... Yalanlarla millet sokağa döküldü.

Polis müdahaleyi yaparken bir şey yapmayan çekilsin diyecek dimi?

Garip laf sokma durumlarınız gerçekten komik duruyor.
    Polis neden müdahale yapıyor onu açıkla önce onu. Saatlerce yüründü bişey yok ne zaman cenaze defnedildi direk müdahele başladı hemde sert bi şekilde. Ama sorsan provakatör olan direnen insanlar dimi pardon özür dilerim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006

Ya hala ağaç deniyor ya gerçekten çok garip.

Ek olarak Gezi'de insanların nasıl sokağa döktürüldüğündü hatırlıyoruz. Yok tomanın altında kalanlar, yok katliam yapıyorlar, gerçek mermi sıkıyorlar... Yalanlarla millet sokağa döküldü.

Polis müdahaleyi yaparken bir şey yapmayan çekilsin diyecek dimi?

Garip laf sokma durumlarınız gerçekten komik duruyor.
    Şuan Avrupa'da tamamen yasak olan silahlar kullanılıyor. Tabii biz camiide bira içtiğimiz için, kabataşda başörtülü arkadaşımızı dövdüğümüz için hayal görüyoruzdur; ama şuan Fox'da canlı gösterdiler tabii bu da montajdır.

Neyse sen devam et böyle... Öldüğümüz zaman sorgu meleklerine evet bunlar tünel yaptı, baraj kurdu, kaldırım taşı yaptı deriz.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Polis neden müdahale yapıyor onu açıkla önce onu. Saatlerce yüründü bişey yok ne zaman cenaze defnedildi direk müdahele başladı hemde sert bi şekilde. Ama sorsan provakatör olan direnen insanlar dimi pardon özür dilerim.
    Eğer o grup cenazeden sonra dağılsa, taksime çıkmaya çalışmasa müdahale olur muydu?

Nesil
    2006

Eğer o grup cenazeden sonra dağılsa, taksime çıkmaya çalışmasa müdahale olur muydu?
    Niye çıkmayacak? Camii ile taksim ne kadar yakın bir yer biliyor musun? Eylem yapılmasa bile gidenlerin büyük bölümü taksimden araca binerek evine gitcek.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Niye çıkmayacak? Camii ile taksim ne kadar yakın bir yer biliyor musun? Eylem yapılmasa bile gidenlerin büyük bölümü taksimden araca binerek evine gitcek.
    Her önüne gelen eylem amacıyla Taksim'e mi çıkacak. Bildiğim kadarıyla buna izin vermiyorlar. Ha eğer gerçekten dediğin gibiyse, taksime geçip arabayı binip eve gideceksen ve izin vermemişlerse, evet haklısın sıkıntıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sakary Ali suya yazı yazıyosun dostum yorma kendini

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ali,başından beri kabul etmedin ne senin fikrin değişecek ne bizim fikrimiz değişecek.Niye tartışıyorsun ? Birazcık adamsanız en azından ölüye saygınız olsun veya biraz Allah korkunuz varsa ? Doğru ya Mısır'daki kardeşiniz Berkin Elvan teröristti değil mi ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Neden dağılsın ? Neden çıkmasın ? Taşkınlık mı çıkmış saldırı mı olmuş. Müdahale etmesine ne gerek vardı ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kaç sene oldu? ‏@seneoldu 3 sa.
    Başbakan Erdoğan Siirt'te yaptığı konuşmada "Ne yaptım adam mı öldürdüm? Bir şeyler mi çaldım? Ne yaptım?" diyeli sadece birkaç saat oldu.

Bizim başbakan baya komik ya

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Buna da bir kılıf bulunur ya, neyse! Fotoşop olduğunu anlamak için her şey bir kenara göbek kısmına bile bakmak yeterli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yönetici arkadaşlar siyaset konuşacak mıyız konuşmayacak mıyız tam kararı verilsin ona göre yazacağım

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Orada olan her insanın kendine göre bir amacı var. Kimisi gerçekten ağacı savunmak için gidiyor, kimisi AKP düşmanı, kimisi diğer parti taraftarı, kimisi ateist, kimisi içki yasağına eylem yapıyor, kimisi sigaraya, kimisi başka birşeye. Herkesin kendine göre bir amacı var fakat hepsi Gezi Eylemcisi çatısı altında toplanması garip oluyor. Böyle toplu amacı bulunupta tek çatı altında toplanılan bir eyleme katılmadım, katılmakta istemem. Ben kendi kararımı seçim sandığında vereceğim.

Böyle bir durumda olan masum insanlara oluyor ya. İşte o zaman hiçbirşeyin öneminin olmadığını anlıyor insan. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

sakary Ali Misafir

Polis müdahelesine kadar hakikaten olaysızmış.

https://www.facebook.com/photo.php?v=742477462453785

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Polis müdahelesine kadar hakikaten olaysızmış.

https://www.facebook.com/photo.php?v=742477462453785

bazilari diyor itfaiye araçi insanlarin uzerine surdu diye tabi ne derece dogru bilmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Üç değil beş değil yüz değil... Türkiye'de milyonlarca VATANDAŞ sokakta hükümeti protesto ediyor. Sıradan bir demokrasi olan çağdaş bir ülkede yaşasaydık şimdiye kadar bir çok bakan hatta başbakan istifa eder en kötü geri adım atar vatandaşlarını sakinleştirmeye çalışırdı. Ancak işte bu canice zihniyete sahip insanlar halkı, polisi nefret tohumlarıyla galeyana getirip olayların sürmesini devam etmesini istiyorlar. Çünkü kendine daha çok yandaş topluyor azalan oy potansiyelini bu şekilde masum bir kedi yavrusuymuşçasına çoğaltmaya uğraşıyor. AKP şakşakçılığı yapmayan ve başbakanın yaptığı bir işi eleştirenlerin öteki vatandaş sınıfına sokulduğu bir memleketteyiz. Tayyip böyle yaparak bir çözüme gidemez. Bu halk bu muamele ile daha çok isyana teşvik ediliyor. Devletin polisi birilerinin korumalığını yapıyor resmen. Devletin imkanları birilerinin çıkarları uğruna kullanılıyor. Bunun sonu iç isyandır. Halk sürekli gaz bombası kapsül suya maruz kala kala sonunda silahlanacak (umarım olmaz) ve polisle çatışacak. Yani olaylar oraya gidiyor. Sen karşı görüşteki VATANDAŞLARINA bu muameleyi reva göremezsin. Olmaz olamaz. Çiftçisi gelir ananı da al git, öteki gelir terörist ne yapalım yani illa her şeye alkış mı çekelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Üç değil beş değil yüz değil... Türkiye'de milyonlarca VATANDAŞ sokakta hükümeti protesto ediyor. Sıradan bir demokrasi olan çağdaş bir ülkede yaşasaydık şimdiye kadar bir çok bakan hatta başbakan istifa eder en kötü geri adım atar vatandaşlarını sakinleştirmeye çalışırdı.
    Almanya merkel hala görevde
    almanyadaki olayları araştır polis nasıl müdahale ediyor git araştır
    TRTnin yayınını kapattı senin çağdaş diye ifade ettiğin almanya
    türkiyede hamburg olaylarının onda biri kadar müdahale etmedi türk polisi

ukrayna söylemeye gerek var mı kırım ellerinden gitti

Türkiye: ülkeyi karıştırmaya çalışıyolar
    kimse kusura bakmasın "yedirmeyeceğiz"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Üç değil beş değil yüz değil... Türkiye'de milyonlarca VATANDAŞ sokakta hükümeti protesto ediyor. Sıradan bir demokrasi olan çağdaş bir ülkede yaşasaydık şimdiye kadar bir çok bakan hatta başbakan istifa eder en kötü geri adım atar vatandaşlarını sakinleştirmeye çalışırdı. Ancak işte bu canice zihniyete sahip insanlar halkı, polisi nefret tohumlarıyla galeyana getirip olayların sürmesini devam etmesini istiyorlar. Çünkü kendine daha çok yandaş topluyor azalan oy potansiyelini bu şekilde masum bir kedi yavrusuymuşçasına çoğaltmaya uğraşıyor. AKP şakşakçılığı yapmayan ve başbakanın yaptığı bir işi eleştirenlerin öteki vatandaş sınıfına sokulduğu bir memleketteyiz. Tayyip böyle yaparak bir çözüme gidemez. Bu halk bu muamele ile daha çok isyana teşvik ediliyor. Devletin polisi birilerinin korumalığını yapıyor resmen. Devletin imkanları birilerinin çıkarları uğruna kullanılıyor. Bunun sonu iç isyandır. Halk sürekli gaz bombası kapsül suya maruz kala kala sonunda silahlanacak (umarım olmaz) ve polisle çatışacak. Yani olaylar oraya gidiyor. Sen karşı görüşteki VATANDAŞLARINA bu muameleyi reva göremezsin. Olmaz olamaz. Çiftçisi gelir ananı da al git, öteki gelir terörist ne yapalım yani illa her şeye alkış mı çekelim.
    boyle davranarak o seytanlastirdigi esad'tan ne farki kaliyor ki rte'nin? bunu bile goremiyorlar mi acaba yandaslari, ayrimciligi yapan kendisi ama uzerinde ne kadar suc varsa hepsini kendisi kullaniyor baskalari icin. bazan onu dinliyorum sadece, kendi vasiflarini sayiyor cok defa. ilginc tespitler yapiyor karakteri hakkinda. bunlar hirsiz diyor, ayrimci diyor, ar damari catlamis diyor, diyor da diyor. guluyorum, ama sinirden.

Konuyu amacından saptırmayın lütfen.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu olayı kullanıp orda taşkınlık yapanlar elbette var.Ama siz ısrarla ölen bir çocuğun arkasından bir haklılık payı çıkartmaya çalışıyorsunuz bu kadarda düşmeyin.Özellikle sosyal medyada takip ettiğim hükümet sempatizanı kişilerin hepsi 'Çocuk ölmüş Allah rahmet eylesin ama..' diye cümleler kuruyor.O 'ama' dan önce söylediğinz hiçbirşeyin değeri kalmıyor maalesef.Bakın özellikle tekrardan söylüyorum bu olayı kullanıp milleti galeyana getirmek isteyen,çevreye zarar veren insanlar elbette var.Lütfen bunları ayırın artık.Orda 2 kişi gülmüş demek ki bu çocuk ölmeyi hakketti mi demeliyiz?Bu onların ayıbı tamamen.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sonuç olarak masum bir çocuk öldü, tek suçu bakkaldan ekmek alıp evine götürmek istemesiydi. Bununda tek suçlusu bunu o çocuğa yapan kişidir. Forumda siyaset konuşulmasının yasak olduğunu düşünmüyorum. Biz siyaset konuşamadığımız için ve konu tartışmanın dışına çıktığı için yasaktır. Biz birbirimizin düşüncelerine ve savunduğu şeylere saygı göstermedikçe bu tür konuları konuşamayacağız. Yeri geldiğinde futbol bile konuşamıyoruz, sinirler geriliyor, herkes kendi tarafından bakıyor olaylara.

Siyasi içerikli mesajlar silinecektir. Siyasi içerikli mesajlar yazmayınız, gezi olaylarıyla AKP'yle ilgili CHP'yle ilgili Kanuniyle ilgili, Adnan Menderesle ilgili İsmet İnönüyle ilgili vs. mesaj yazmak yasaktır. Çocuğun ölümüne tepki olarak açılmış bir konudur bunun dışında mesaj yazmak yasaktır. Tomayla gelecem artık bende ha.
    Burak

Nesil
    2006

Son söz olarak; ölü sevicisi olduğumuz için Berkin Ölümsüzdür dersem sanırsam psikopat bir hasta oluyorum...

Her ekmek gördüğümde aklıma Berkin gelecek.

İki gündür gözü yaşlı evde oturuyorum sanırsam ülkemi sevmeyen bir manyak olduğum için.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Tabikide küçük bir çocuğun bu şekilde ölmesi hüzün verici ama Okmeydanın dan kalkıpta Taksime ekmek almaya gitmek nasıl bir saçmalıktır.

İSTANBUL OKMEYDANI ile TAKSIM GEZI PARKI arası 6 km'dir.

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Tabikide küçük bir çocuğun bu şekilde ölmesi hüzün verici ama Okmeydanın dan kalkıpta Taksime ekmek almaya gitmek nasıl bir saçmalıktır.

Olayın okmeydanında gerçekleştiği söyleniyor.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Berkin Okmeydanı'nda vuruldu. Araştırın bazı şeyleri, her söylenene inanmayın.

Taksim'de olsa ne farkeder ki, sorun çocuğun polis müdahalesiyle ölmesi değil mi ?
    Burak

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Taksim'de olsa ne farkeder ki, sorun çocuğun polis müdahalesiyle ölmesi değil mi ?
    Benim için farkeder baktım Taksim'de değilmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Okmeydanın'da vuruldu Berkin. Araştır gel. Kaldı ki ekmek olayı uydurma olsun Berkin vurulduğu zaman senin yaşındaydı ve eğer öyleyse senin gösteremediğin cesareti gösterip hakkını arıyorken vurulmuş. Ortada saçmalık varsa o da hala bu olayı köküne kadar savunanların olmasıdır.

Benim için farkeder baktım Taksim'de değilmiş.
    Taksimde vurulsa iyi olmuş diyecektin yani öyle mi ?
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tartışmayın beyler,zaman kaybı.
    Ne oluyor yahu sana? her başlıkta yazıyorsun bunu. Sana da yakışmıyor(tartışmalardan kaçacak, cevapsız kalacak biri olmadığını aksine haklı olduğunu bildiğin bir konuda sonuna kadar giden biri olarak görüyorum seni) ayrıca, tartışmak iyidir kavgaya dönüşmediği sürece.

Polismiş peh. Ulan bu polisler yolsuzluk yapanları tutuklamaya karşı çıkıyor, savcının verdiği yakalama emirlerini yerine getirmiyor ama padişah hazretlerinin tek emriyle çoluk çocuk demeden vuruyor. Ben şimdi bunlara karşı susayım mı?

Serap'a üzülmediniz diyorlar. Biz üzüldük, hem de çok üzüldük fakat onun katili onu korumakla yükümlü devlet değil, bir kaç şerefsiz terörist idi. O yüzden hemen cezalarını aldılar. Fakat bu polisler cezalarını aldı mı? Burada sözkonusu olan bir çocuğun ölümü ve bu ölümün yapanların yanına kar kalması.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri