1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hangi başlığa baksam bir tartışma. (Kendimi de bu söyleyeceğime dahil ederek) Aklımız yok fikrimiz var, Orta noktası yok kutup noktası çok : )

Sonu iyi değil.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hangi başlığa baksam bir tartışma. (Kendimi de bu söyleyeceğime dahil ederek) Aklımız yok fikrimiz var, Orta noktası yok kutup noktası çok : )

Sonu iyi değil.
    Tartışma yok yahu yani en azından benim açımdan yok. Gayet sakin bir şekilde, konu hakkında neler düşündüğümüzü yazıyoruz. Forumun amacı da bu değil midir zaten.

Muhammet'le bu kadar zamandır çok zıt düşünceleri tartışırız, hep belirli bir seviyede kalmıştır o kadar zıt düşünmemize rağmen.

Aynı şeyleri yüzyüze konuşuyor olsak kimse birbirine bu kadar kızmaz aksine keyifli bir ortam olur ancak burada yazınca bazen alakası olmamasına rağmen sanki karşıdaki asabi bir tonda yazıyormuş ya da başka şeyler ima ediyormuş gibi geliyor. Tartışmalar da bu yüzden oluyor zaten.

Tartışma istiyor olsam malum konuya yazarım, zor tutuyorum kendimi

ekleme: bak yeni farkettim, şerif de gider yapmış bana
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Tartışma yok yahu yani en azından benim açımdan yok. Gayet sakin bir şekilde, konu hakkında neler düşündüğümüzü yazıyoruz. Forumun amacı da bu değil midir zaten.

Muhammet'le bu kadar zamandır çok zıt düşünceleri tartışırız, hep belirli bir seviyede kalmıştır o kadar zıt düşünmemize rağmen.

Aynı şeyleri yüzyüze konuşuyor olsak kimse birbirine bu kadar kızmaz aksine keyifli bir ortam olur ancak burada yazınca bazen alakası olmamasına rağmen sanki karşıdaki asabi bir tonda yazıyormuş ya da başka şeyler ima ediyormuş gibi geliyor. Tartışmalar da bu yüzden oluyor zaten.

Yok abi estafurullah Ben kendi tepkimi dile getirdim
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Aynen abi, seninle tartışmayı seviyorum ben de

----

Bu arada Semih Ergül'ün neden yedek kulübesinde olmadığı hakkında bir şey geldi aklıma. Sonuçta bu adamı oyuna almayı düşünmüyor hoca ve bu adam her hafta 1 maç yapıyor. Oynatmayacağı adamı kampa falan alarak yormak istemiyordur. A2 ligi olmasa bence alırdı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aynen abi, seninle tartışmayı seviyorum ben de

----

Bu arada Semih Ergül'ün neden yedek kulübesinde olmadığı hakkında bir şey geldi aklıma. Sonuçta bu adamı oyuna almayı düşünmüyor hoca ve bu adam her hafta 1 maç yapıyor. Oynatmayacağı adamı kampa falan alarak yormak istemiyordur. A2 ligi olmasa bence alırdı
    Bence cocuga sorsan orada oturmak istiyordur sahsen ben isterdim o bile bir tecrübe. Birde neden oynatmak istemiyor o da ilginc o aralar forvetimiz yoktu Kuyt tek forvet oynuyordu ondan yararlı olurdu demiyim izlemedik cünkü ama en azından istatistiklerine bakınca yararlı olma ihtimali cok daha fazlaydı.

Mesaj Yetkileri