-
Ertesi gün arkadaşımla yine çıktık sokaklara bu kez bi iki yerde restorantla görüştük arkadaşımda o sektörden olduğu için tanıdığı bazı adamlar varmış görüşmeleri
yaptık ve ikinci görüştüğümüz restorant sahibi olumlu cevap verdi ve artık bende arkadaşımla aynı sektöre atılmış bulundum. 4-5 ay bu şekilde işten eve evden işe izinli olduğumuz günlerde de maça sinemaya falan gittik. Daha sonra içten içten başka şeyler yapma isteği doğdu benim içimde. Arkadaşıma fazla da çaktırmadan arayış içerisine girdim ama restoranda çalışmaya devam ediyordum elbette.
...Şubat 2012.... Akşam mesai bitti ve restorantan çıktım durağa doğru yürüyorum. Yoğun geçmişti bugün ve bi an önce eve varıp uzanıp dinlenmek geçiyordu içimden.
Caddeyi döndükten sonra uzaktan durağı gördüm ve 2-3 tane adam bir reklam afişi asmaya çalışıyordu durağa. Ben yolun karşısına geldiğimde adamlar işini bitirdi ve gitti. Durağa geldim ve afişi merak edip afişe baktım. Afişte ''Antrenör Lisansı Kursları Başlıyor'' yazıyordu. O an bütün yorgunluğum gitmiş ve gözlerim parlamıştı adeta aradığım şeyi bulmuş gibi hissettim. Hemen telefonuma başvuru adresini ve tarihini kaydetip bi an önce eve varıp arkadaşıma konuyu açmak istedim. 1 saat sonra eve varmıştım. Ama arkadaşım evde yoktu. Aradım nerdesin diye yokda olduğunu ve gelmek üzere olduğunu söyledi. Yerimde oturamıyordum adeta evin içinde dört döyorum. 10-15 dk sonra kapıdan tıkırtı geldi ve hızla kapıya gittim arkadaşım gelmişti. Yorgun olduğu her halinden belliydi.
B-Hoşgeldin kardeşim geç içeri geç.
A-Hoşbulduk kardeşim çok yoruldum bugün ya geberiyorum yemeği yedikten sonra yatacam hemen
B-Yatarsın ya önce bi konuşalım hele gel
A-Ne konuşcaz hayırdır ağzın kulaklarında sen yorulmadın mı
B- Ya yoruldum yoruldum da işte sonra birşey oldu yorgunluğum geçti sanki
A- Kız mı?
B-Yok la ne kızı.
A-Eeee?
B- Bak bugün işten çıkınca ........ diyerek gördüklerimi anlattım ve bu kursa yazılmak istediğimi söyledim.
A-İyi güzelde oğlum bizim ülkede bu işler böyle yürümezki adamın olacak az çok biliyorsun bu işleri nasıl olacak sonrası
B-Sonrasını hiç düşünmedim kardeşim şimdilik bu beni çok heycanlandırdı ne diyorsun
A-Valla sen bilirsin ama iyi düşün sonra hayal kırıklığı olmasın bak
B-Dediğim gibi sonrasını henüz düşünmedim ama ilk etapta şu kursa bi el atmak istiyorum
A-İyi tamam o zaman haftaya izini birlikte ayarlarız gider yaparız birlikte...
Mesaj Yetkileri