Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Tebrikler güzel sezon geçirmişin.Bu gruptan lider çıkarsın.Hatta namağlup çıkabilirsin.
AL grubu gibi çerez grup gelmiş![]()
Muhteşem bir sezon geçirmişsinTebrik ederim
![]()
Hocam tebrikler süper bir kariyer oluyor . Gaslatasaray ile yapılabilecek çoğu işi yapmışşın. Bir milli takım mı denesen acaba ?Birde Mandzukic'i hangi rolde oynattın da bu kadar vahşileşti
![]()
Ocampos fenaTebrikler
![]()
Akhisar böyle süprizler yapabiliyor sonuncuda olsa tehlikeli bir takımşampiyonlar ligi ölüm grubu olmuş bate süpriz yapmazsa 3.lük garanti ama hedef illk 2
Yaratıcı forvet oynatıyorum kardeşim.. deneyebilirim aslında.. ama büyük bir takım denemek istiyorum daha önce..
tşk ederim gercekten gördügüm en iyi kanat oyuncularından biri bencerexpo1994 Ocampos fenaTebrikler
![]()
bence kariyeri tam net takip etmiyosun kardeşim.yakar350 Akhisar böyle süprizler yapabiliyor sonuncuda olsa tehlikeli bir takımşampiyonlar ligi ölüm grubu olmuş bate süpriz yapmazsa 3.lük garanti ama hedef illk 2
![]()
lige güzel başlamısınn şl süper olmuş süper kupada göstermiş kendini adamım ocampos
Taktiğini paylaşabilir misin?
3. sezon başında takımdan gönderdiğin hiç oyuncu olmadı mı?
öncelikle kariyerinde başarılar dilerim. Milan maçları çok iyi geçmiş sevindim açıkçası Galatasaraylı olarak... Ayrıca dikkatimi çeken iki unsur var bunlardan biri takımın 3 maçta bir eksik kalması. Bence önlem alınması lazım. İkincisi ise Aydın Yılmaz...açıkçası şaşırtıyor beni ve oynadığı her maçta etkili olmuş hemen hemen. Golleri de cabası
Bence daha fazla şansı hakediyor
![]()
hocam nicuşor stanciu nerde oynatıyosun ben orta saha oyun kurucu oynattım hiç verim alamıyorum sen nerde hangi rolde oynatıyosun birde profilini atarmısın rica etsem
insan olamaz bu adam ya![]()
http://www.dosya.tc/server25/25PQKm/...ang__.rar.htmlugrtmzyrk Taktiğini paylaşabilir misin?
Buyur kardeşim.
Giden gelenler koymayı unutmusum kardeşim.Oghuse 3. sezon başında takımdan gönderdiğin hiç oyuncu olmadı mı?![]()
Aydın yılmazı gönderdim kardeşim. sürekliligi olan bir oyuncu degil ya.. sert kollektif oynamaya calısıyoruz kardeşim.samasti öncelikle kariyerinde başarılar dilerim. Milan maçları çok iyi geçmiş sevindim açıkçası Galatasaraylı olarak... Ayrıca dikkatimi çeken iki unsur var bunlardan biri takımın 3 maçta bir eksik kalması. Bence önlem alınması lazım. İkincisi ise Aydın Yılmaz...açıkçası şaşırtıyor beni ve oynadığı her maçta etkili olmuş hemen hemen. Golleri de cabası
Bence daha fazla şansı hakediyor
![]()
sorun bu sadece
android14 hocam nicuşor stanciu nerde oynatıyosun ben orta saha oyun kurucu oynattım hiç verim alamıyorum sen nerde hangi rolde oynatıyosun birde profilini atarmısın rica etsem
Amc Pozisyonunda serbest oyuncu olarak oynatıyorum kardeşim.
şov yapıyorsun kardeş maçların çok güzel
son üç maçta 15 gol atmışsınmaç başına 5 gol işte görmek istediğimiz galatasaray
![]()
Hayırdır Mersin'de Ne İşin Vardı ?
Stanciu'yu Sende mi Aldın Yav Herkes Alıyor Bu Seride Bir Ben Almadım Galiba![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
OHA Ortalık Toz Duman Neler Yapıyorsun Sen Öyle Hocam Aman Tanrım 9-1 Nedir Yaaa![]()
![]()
![]()
Yok artık diyorum 3 evetle uğurluyoruz seni![]()