Bir insanın yeni doğan bebeğini böyle bir şeye alet etmesi bence pek mümkün değil.
Bir insanın yeni doğan bebeğini böyle bir şeye alet etmesi bence pek mümkün değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ersun Yanal için söylenenler aslında çok mantıklı değil. Olay çıkmış adam içeri kaçmış, sonuçta yabancı cisimler atılıyor sürekli, önce kaçmış sonra kaçmış ne farkeder? Zaten koridorda herkesi bekledim diyor.
Muhammet, yeni doğan bebeğe bir küfür değilde eşine, anasına edilen bir küfür olsa dahamı azımsanması gereken birşey olacak ki ne darkeder. Adama saatlerce küfredildi, saatlerce birşeyler fırlatıldı, Volkan'ın provakasyon yada artık ne diyorsanız herhangi bir hatası olduğunu düşünmüyorum.
Hiçbir mazeret olayların üzerini örtemez, Hacıosmanoğlu'da bunu kabul ediyor(mazeret üretmekten de geri kalmıyor orası ayrı)
Dilerim ki Kadıköy'de benzer şeyler yaşanmasın.
Burak
Hayır ben isin doğru yada yalan bölümünde değilim artık küfürleri geçtik anaya mı bacıya mı onu tartışıyoruz bu bence cok kotu bir durum.Varsayalım yalan söylemiş olsun Volkan diger aile fertlerine küfür edildi sonuçta kim olduğu pek önemli degil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hangi başlığa baksam bir tartışma. (Kendimi de bu söyleyeceğime dahil ederek) Aklımız yok fikrimiz var, Orta noktası yok kutup noktası çok : )
Sonu iyi değil.
...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tartışma yok yahuyani en azından benim açımdan yok. Gayet sakin bir şekilde, konu hakkında neler düşündüğümüzü yazıyoruz. Forumun amacı da bu değil midir zaten.
Muhammet'le bu kadar zamandır çok zıt düşünceleri tartışırız, hep belirli bir seviyede kalmıştır o kadar zıt düşünmemize rağmen.
Aynı şeyleri yüzyüze konuşuyor olsak kimse birbirine bu kadar kızmaz aksine keyifli bir ortam olur ancak burada yazınca bazen alakası olmamasına rağmen sanki karşıdaki asabi bir tonda yazıyormuş ya da başka şeyler ima ediyormuş gibi geliyor. Tartışmalar da bu yüzden oluyor zaten.
Tartışma istiyor olsam malum konuya yazarım, zor tutuyorum kendimi
ekleme: bak yeni farkettim, şerif de gider yapmış bana![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Aynen abi, seninle tartışmayı seviyorum ben de
----
Bu arada Semih Ergül'ün neden yedek kulübesinde olmadığı hakkında bir şey geldi aklıma. Sonuçta bu adamı oyuna almayı düşünmüyor hoca ve bu adam her hafta 1 maç yapıyor. Oynatmayacağı adamı kampa falan alarak yormak istemiyordur. A2 ligi olmasa bence alırdı![]()
Bence cocuga sorsan orada oturmak istiyordur sahsen ben isterdim o bile bir tecrübe.Birde neden oynatmak istemiyor o da ilginc o aralar forvetimiz yoktu Kuyt tek forvet oynuyordu ondan yararlı olurdu demiyim izlemedik cünkü ama en azından istatistiklerine bakınca yararlı olma ihtimali cok daha fazlaydı.
Antrenmanda izleyen hoca. Bence ondan daha iyi bilemeyiz. Daha Salih zar zor girerken Semih çok zor.
Salih geçen sene en son oynadığında hatırlıyorum da, yerden yere vuruldu takımdan gönderilsin dedi medyada vs. şimdi Salih'in oynatılması demek yine medyanın önüne atılması demek. Öncelikle Salih'in tam olarak hem fiziken hem oyun yapısıyla oturması gerek, buda biraz kendisinde bitiyor. Genç oyuncuları erkenden oynatmaya çalışmak biraz da onlara zarar veriyor sanki.
Burak
Berkin Elvan'ın vefatı sonrası Galatasaray ve Beşiktaş resmi sitelerinde ana sayfadan başsağlığı mesajları yayınlandı. Fenerbahçe resmi sitesinde ise tek satır yer almadı, sadece twitter üzerinden "mekanın cennet olsun" şeklinde soğuk kısa bir mesaj geçildi (aynı hükümetin yaptığı gibi). Resmi sitede ise ameliyat olan Ümit Özat için koca bir geçmiş olsun mesajı vardı bunun yerine.
Olabilir dedim, diğer bazı kulüplerin resmi sitelerinde de Berkin için başsağlığı mesajı yoktu sonuçta. Fakat bugün Fenerbahçe resmi sitesine girdiğimde kocaman BAŞIMIZ SAĞOLSUN başlığı altında şunları görünce midem bulandı:
Bunun dışında vefat eden bir Fenerbahçe kulübü üyesinin babası için de bir başsağlığı mesajı yer alıyor.Dün, Tunceli'de şehit olan polis memuru Ahmet Küçükdağ'a ve Okmeydanı'nda yaşanan olaylarda hayatını kaybeden 22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu'na Allah'tan rahmet;
Aileleri ve yakınları başta olmak üzere tüm ülkemize başsağlığı dileriz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Başkan ile Başbakanın son dönemlerdeki yakınlaşması malum.
Eğer bu ayrım sırf Aziz Yıldırım'ın menfaatleri üzerine yapıldıysa yazıklar olsun. Cumhuriyet diye haykırıp krallıkla yönetilmek bu olsa gerek...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Abi resmi sitede açıklama olmaması eksiklik. Ama ben dediğin gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çünkü; yöneticiler twitterdan çok tepkiliydiler Berkin Elvan'ın ölümü için. Bir de FB TV cenazeyi yayınladı. Böyle bir düşünceleri olsaydı hiç böyle şeyler yapmazlardı.
Fenerbahçeli arkadaşlarım için müjdeli haber geldi
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/c...en_152884.html
Niye bekliyorlar arkadaş şu saçma politikamızdan nefret ediyorum son ana kadar bekleme politikasından adam 22 maçta 2 gol atıp 12 asist yapmıs bas işte hemen kontratı hem morali artsın hemde elinden kaçırma riskini alma Caner giderse 10 sene sol bek ararız yine.
Turkiyede veya Avrupada kimse Caner'e 3 - 3.5 m € vermez de kalburüstü takımlara gidebilir ancak bu savunma anlayışıyla onu pek oynatan olmaz en fazla bir Andre Santos performansı gösterip ülkesine geri döner. 12 değil 112 asist yapsa nafile. Savunma oyuncusu için öncelik savunmadır. Öndeki adamlar kendi görevini yapar. Kısaca görev dağılımı daha keskin. Fenerbahçe de devşirme kanatlar olduğundan onlar da bir kanat görevi gorduğunden dolayı Canerin performansı öne çıkıyor. Caner giderse Sowu sol bekte kullanırız artık (:
...
Caner'in önünde iki seçeneği var. Birincisi para diyorsa burda kalacak, ancak kariyerim diyorsa fedakarlık yapıp İngiltere'ye falan gidecek.
Caner yeni sözleşmeye imza attığı gün bana göre yatışa geçtiği gün olacak. Çok fazla oynamak istese zaten şuan İngiltere'den bir takıma imzayı çoktan atmış olurdu.
1 yıl uzatsak ya sözleşmesini yatışa geçme şansı olmasa.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İyi misiniz canlarım? Caner isterse 112 asist yapsın, yıllık 3/3.5m€'luk bir sözleşme alamaz Fenerbahçe'de.
1m€'dan az fiyata oynuyor şu an, en fazla alacağı 1.5m€'dur.
Sözleşme imzalar, Ersun hoca da giderse Caner eski Caner olur. Ersun hoca kalırsa Caner daha iyi olur.
Ben performansını tamamen Ersun hocaya bağlıyorum. Sözleşmesinin son senesi ya da daha fazla para için değil.
Caner zaten kötü oyuncu değildi ki. Gecen sene de takıma katkısı çoktu, özellikle avrupada. Sol bekte savunma zaafiyeti öne çıktığı için bek olarak kullanılmıyordu. Ersun hoca buna katkı yaptı. Caner 2-2.5 milyona imzalar. Ersun hoca kalırsa daha iyi bir Caner izleriz. Giderse Caner yine böyle oynar. Gelen hoca da Caner'i savunmaya hapsetmez, sık sık hücuma çıkmasını ister. Caner de skora katkısını yapar yine.
Ziegler'den Hasan Ali'den sonra nasıl Caner kötüleniyor anlam veremiyorum şu durumda 2 mn'de istese verilmeli yerine kimi alacagız ? Piyasada Caner'den iyi Türk sol bek yok suan gerçi o da sol bek degil ama gayet iyi uyum sagladı yabancı getirsek seneye yabancı sınırı düsüyor yine ayrıca alacagımız yabancı da 2-2.5 milyondan az almayacak üstüne bir dolu bonservis bedeli verecegiz.Elimizde iyi oynayan adamı tutmamız lazım.
avrupada haklısın kimse 3-3.5 vermez canere tak diye de türkiyede aziz yıldırım eğer elnden kaçırmak istemezse verir ki mehmet topuz lara verdiği para belli yani caner çok daha fazlasını hakediyo şu performansıyla 1.5 falan denmiş umarım 1.5 falan verirsinizde elinizden kaçar![]()
3-3,5 olayı bence yanlış anlaşılmış. Caner en fazla GG sözleşmesi alır, ona yakını parayı Avrupa'da kazanması için de en azından 3,5 alması lazım. Bizim takımda şu an 3,5 alan kimse yok ve Caner de alamaz. Bence 2 civarı bir sözleşme gayet iyi olur seneye yabancı sayısı düşecek Caner gibi yerli yok. Kaldec de büyük ihtimalle gönderilir yabancı adama 4-5 milyon bonservis artı 2 milyon civarı sözleşme parası verene kadar Caner'i tutmak daha mantıklı.
Ayrıca Caner bu savunma anlayışı ile Avrupa'da tutunamaz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Burası çiftlik değil. Biraz performansı yükseldi diye 3.5 milyon eurolara falan kontrat yapmamalıyız. O paraya Brezilya'dan çok iyi sol bekler getirebiliriz. Yıllardır şu zihniyetten vazgeçemedik arkadaş.
Bende arkadaşlara katılıyorum. 3, 3-5 gibi paralar çok fazla. Tamam şuan Caner Türkiye'nin en formda Türk oyuncusu olabilir. Fakat bu kadar paralar alması da mali açıdan çok mantıklı bir hamle değil. En fazla Gökhan Gönül'ün sözleşmesiyle eş değer bir sözleşme yapılır.