1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: 14.3 sonrası...

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aynı sorun bende de var. Anlayamadığım şekilde kasmalar oluyor. Oyundaki sistem gereksinimlerinin bir nevi check edildiği yıldızlarda sistemim full yıldızlı olmasına karşın kasma sorunu yaşıyorum. Daha önce karşılaşmadığım bu sorun canımı sıkmaya başladı. Açıkçası format atmak işime gelmiyor.

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Aynı sorun bende de var. Anlayamadığım şekilde kasmalar oluyor. Oyundaki sistem gereksinimlerinin bir nevi check edildiği yıldızlarda sistemim full yıldızlı olmasına karşın kasma sorunu yaşıyorum. Daha önce karşılaşmadığım bu sorun canımı sıkmaya başladı. Açıkçası format atmak işime gelmiyor.
    benim sistem yarım yıldız yani 1 bile yok. fakat en ufak kasma yok oyunda çok ilginç.

Quote Originally Posted by samasti View Post

Ekran kartına güncelleme gelmiş olabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Ekran kartına güncelleme gelmiş olabilir mi?
    Hayır bu mümkün değil. Çünkü güncellemeleri sürekli kontrol ediyorum. FM dışında fifa ve call of duty gibi grafik isteyen oyunları da sıklıkla oynuyorum ve problem yaşamıyorum

Mesaj Yetkileri