Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Chelsea Kazanır

21 48.84%
  • Berabere Biter

10 23.26%
  • Galatasaray Kazanır

12 27.91%
1 ile 30 arası toplam 194 sonuç

Konu: Chelsea - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Playoff Turu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mancini'yi anlamak gercekten cok guc.

Selcuk mac boyu ara paslari denedi, genelikle rakip takimin taraftarlarina gitti. Oyunun rahatlatmasi gerektigi yerde bu sefer rakibe verdi topu, suanki performansi Mustafa Sarpi hatirlatiyor bana. Bukadar dusunun sebebi ne ?

Ibrahimin dedigi gibi butun yuk Melo uzerine, ikinci yari bide Mancini sacmaladi Melo gibi adami defansa cekti bu sefer topta tutamadi GS. Boyle bir formasyon uygulayacaksan cikar Selcuku koy Ceyhunu o defansin ortasina gomulsun. Melo senin orta sahadaki tek direncin, tek pas atanin ve insiyatif almaktan korkmayan nadir isimlerinden. Gs taraftari olmadigim halde Selcukun kulaklarini baya cinlattim, bu takimin kaptaniysan az biraz gayret edeceksin.

Burak Yilmazda benden nasibini aldi, ozelikle yaptigi kosular. Sneijder pas atacak, ilerde solunda Drogba var, sag tarafinda Burak. Simdi geriden destek gelse Burakin sola Drogbaya dogru kosununu anlarim. Azpi'yi o kanada dogru pesinden surukleyip Eboue'ye yer acardi ama kimse geldigi yok. Niye Drogba onune kosu yapiyorsun ? Sag tarafa dogru kosu yap belki Sneijder dahada ileri cikabilir, bir ihtimal sut acisida bulur.

Alper Potuk transferini yapamayan Galatasaray kafasini daha cok duvarlara vuracak. Bu Selcuk'la daha fazla devam edilmez, heleki Mancini sisteminde hic devam edilmez.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Mancini'yi anlamak gercekten cok guc.

Selcuk mac boyu ara paslari denedi, genelikle rakip takimin taraftarlarina gitti. Oyunun rahatlatmasi gerektigi yerde bu sefer rakibe verdi topu, suanki performansi Mustafa Sarpi hatirlatiyor bana. Bukadar dusunun sebebi ne ?
    Mustafa Sarp top sürebiliyodu arada sırada

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Galatasaray tek şut çekmedi maçta.
    Drogbanın uzaya yolladığı topu unutmuşsun sanırım

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    bende son dakikaları farklı bi şekilde izlemedim hatta hazard tan böyle dribling li fifa işi bi gol bekliyodum olmadı bu yetenek,zeka fakiri futbolcular malesef insanı çileden çıkarıyo

Mesaj Yetkileri