Neye gore olmayacagini en az 1000 kere soylemisimdir. Tamamen fizik kondusyon calismalari ve oyuncularla iliskilerinin sıfır olmasi. Bu interde de boyleydi city'de de. Bu adamin calistirdigi takimlar sampiyon da olsa hep potansiyelinin altinda futbol oynamistir. Mancini ve ekibinin tarzi budur. Bizim icin rijkaard'dan tek farki ise daha yetenekli oyunculara sahip olmasidir. Surekli kagitlara birseyler yazmaları taktik idmanlara verdigi degeri futbolculari psikolojik olarak hazirlamaya vermez. Su zamana kadar kendisini seven sayan bir tane futbolcu cikmamistir. Gol atınca kendisine kosan futbolcu 1 ya da 2 kere olmuştur. Sadece gs donemi icin değil inter ve cityde de boyleydi. Mesajlara dikkat etmis olsaydiniz ayni seyleri surekli tekrar ettigimi gorurdunuz. Nedense bu sabredelim olayi da mancini'de cikti. Elinde gs tarihinin en pahalı kadrosu var ve takimin sahada oynadigi sıfır. Ve hala yok kendi takimi degil yok sabredelim diyorsunuz. Herhangi bir baska teknik adam bu sekilde olsaydi coktan bi yerine teneke bağlanmıştı. Fatih terim nefreti unal aysal sevgisi insanlari mancini destekleyicisi haline getirdi. Yoksa baska bir durumda ohoo.
Bu arada Akhisar a 6 atarken de soyledim acip mac yazisinda bakabilirsin. Ben simdi konusmuyorum.
Ayrica terim ve mancini sanki dunyadaki yegane hocalar. Ben terim dedim mi? Terim olsaydi da demedim ama iste sıkıntı burada mancini ELESTIRILEMIYOR. Neden cunku terimsporlu oluyoruz. Halbuki alakası yok.

Alıntılı Yanıtla