Sayfa 489 / 578 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539 ... SonSon
14,641 ile 14,670 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

İngiliz basınında bugün çıkan haberlere göre Everton Selçuk'u istiyormuş.Haberde Turkish Xavi diye isimlendirdikleri Selçuğun Türkiye'nin en üretken oyuncularından biri olduğunu söylüyorlar.Haklılar ama, son 1 yıldır siz Türkiye Ligi izliyor musunuz aga

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport...verton-6849583

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Ben artik su takimda Selcuk gibi yavas oyunculari görmek istemiyorum belini 10 dakikada döndürüyo topu alinca dönüp ileri oynamak yerine ya geri pas veriyor yada faul almaya calisiyor. Huy oldu artik bu bizim ligde dokunsalar düsüyor Selcuk hakemler de faul caliyor ama Avrupa'da yemiyor hakemler.

Ve top kontrolü 0 pas atamayan dribling yapamayan forvetlerimizden de gina geldi. Bülent Tulun'a kiziyoruz falan ama keske Burak'i Lazio'ya satsaymis. Burak'in da Selcuk'un da su an GS'de oynamasi Türkiyenin siyasi yapisina benziyor "alternatifi yok" yalani. Ikisi de degerli oyuncular ama böyle oynayacaklarsa simdiden ugurlar olsun ikisine. Nasil futbolda dün yok bugün var diyerek Elmander'i gönderdiysek ve kimse ses etmediyse bu ikiliyle de tez zamanda yollari ayirmak gerek eger böyle devam edeceklerse.

Chelsea'ye bakiyosun zamanin forvet arkasi oyunculari kanatlarda 90 dakika bek kovaliyor. Hem hücumda cabuklar hem savunmada. Lampard'a bakiyosun sanki o 29 yasinda da Selcuk 36 yasinda. Takimin hem kanatta hem de orta sahada atletik hizli cabuk düsünen Sneijder'e Melo'ya ayak uydurabilecek oyunculara ihtiyaci var. Su yabanci siniri falan kalkarsa Selcuk Burak'i avrupaya göndermek gerek biz de yerlerine onlardan 10 kat daha iyisini bulur geliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasaraydaki dususu yabanci yerli uyumunun yok olmasina bagliyorum ben, bas aktorler de kurulu duzeni bozan yonetim gibi duruyor. yonetim zoruyla takima getirilen kalbur ustu oyuncular hakimiyeti tamamen ele gecirmis durumda takimda, bastaci edilmis durumdalar. boyle bir durumda selcuktan hangi performansi bekliyorsunuz ki anlamis degilim. bu adam degil mi ilk sezonunda 10 kusur gol ve asist yapan. burak da drogba gelene kadar en golcu isimdi. biraz bunu dusunmek lazim gibi. bence asil kriz teknik yonetimin degismesi degil baskan ve yonetimi marifetiyle bir sekilde kurulmus olan takim ahenginin bozulmus olmasidir. selcuktan cok sneijder ve drogbayi konusmak lazim asil, ne yapiyorlar da bu kadar elestriden uzaklar. ama selcuk var, yuklen. haksizlik yapiliyor bence. arkadas gecen burda yazmisti, chelsea forumunda en cok konusulan isim selcukmus istanbuldaki mac sonrasi, ki eski selcukun %50sini gorduler sadece bir de. ancak belli ki baskan kendi istedigi sablonu yaratacak, o yuzden terim doneminden kalan artiklar da ufak ufak temizlenir. bol cilekli piril piril bir takim olur. belki basari da gelir sonucunda ama bu degisimin kurbanlaridir selcuk da burak da. ciddi haksizlik var bu iste bu isimler icin. aslinda cok uzun bir konu ama mumkun oldugunca ozet yapmak istedim.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Drogba zaman zaman iyi zamam zaman kötü herkes elestiriyor ama en azindan ilerde top tutuyor Melo'ya Sneijder'e duvar oluyor hücumda pas verebilen tek forvet. Sneijder ne alaka onu anlamadim son maclarda hatta bu sezonun en formda 2-3 isminden biri.

Burak'a bakiyosun her topu kendisine istiyor. Drogba gol atti niye birakmadin bana der gibi ellerini basinin arasina falan götürdü trip atti. Evet yabancilar burada Türk düsmanligi yapiyor haklisin. Özellikle Selcuk bos durumda Sneijder'e falan pas vermek yerine hep Burak'a atiyor toplari. Yukarida da maddelerce neden selcuk'u elestirdigimi yazdim. Sen de bana Sneijder ve Drogbayi neden elestirdigini ve Burak ve Selcuk'un neden elestirilemeyecegini elindeki argümanlarini söyle.

Klasik düz mantik bu yabancilar yatmaya gelmis yea ne yapiyolar olan Türk futbolculara oluyo demek 13-14 yasindaki cocugun da söyleyebilecegi birsey.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray'ın yerli oyuncuları bana göre yetersiz. Hoş kaç tane yerli oyuncu yeterli ki? derseniz buna verilecek cevabın da içi boş kalır ama mevcut durum bu. Ayrıca böbürlenmekte üzerimize yok. Selçuk 2 frikik atar Manchester izliyor, Caner 3 asist yapar Liverpool kıskacında. Kendi hayal dünyamızda yaşıyoruz.

Koray Günter iyi bir hamleydi. Bunun gibi futbol temel alt yapısını yurt dışında almış potansiyeli yüksek genç gurbetçi oyuncular bulmak gerekiyor. Türkiye içinde genç oyunculara pek musahama göstermediğimiz için 24-25 yaşında hala futbolun temel kurallarını öğrenen futbolcularla karşılaşıyoruz. Arada denk gelirse işte (son dönemlerde) Tugay, Hakan, Emre, Nihat, Arda gibi oyuncuları Dünya Futboluna sunabiliyoruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

disardan gorduklerimi yazdim ben, sneijder ve drogba gelene kadar isleyen bir duzen vardi. galatasaray yenilmez bir armadaya donusmustu. ne olduysa bu transferlerden sonra oldu. o gunden beri takim ruhu kalmadi bana gore. ic sahada bursaya akhisara 6 atarken sahneye cikmak kolaydir. bahsettigin sneijder ve drogba performansi bunlarsa hikaye. selcuk ve arkadaslari zor olani basardilar. takimi cukurdan cikarip ustuste sampiyon oldular. sonra ne oldu, mukafat olarak onlar kenariya itildi. butun flaslar mega starlara yoneldi. yonetim bile hergun cikip yabanci siniri kalksin pesinde kosarak yerlilere karsi olan guvensizligi pekistirdiler. bu kosullarda ben selcuktan fazlasini beklemem. sadece burakla selcuku al besiktasa koy, fenerin rakibi gs degil bjk olurdu bu sene. gerci hala bjk de rakibimiz sayilir ama daha ciddi tehdit ederlerdi eminim.

ayrica yabancilarin yatmaya geldiklerinden bahsetmedim ben, selcuk icin yapilanlarin haksizligindan bahsettim. selcuktaki ve haliyle bozulan takim yapisiyla birlikte galatasaraydaki dususu belirttim. sneijder ve drogba performanslari apayri baska bir konu.

@GicaHagi

bi de hocam, ben senin yazina cevap vermedim. gundemle alakali yazdim. sana cevapmis gibi algilama onceki mesajimi. tamamen bagimsiz yani.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

@TeNaciOUS MidFieLdeR
    Ben öyle anladim ama olsun sonucta herkes fikrini yaziyor sorun yok

balde_mir_07'in dedigi gibi yerli kalitesi cok kötü takimin. Devre arasinda parada anlassa TS'ye imza atacak Yekta ile Chelsea macina ciktik varin siz düsünün artik.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@balde_mir_07

nasil buyuk bir celiski degil mi? turk futbolu deyince aklina gelen isimlerin hepsi nihat disinda galatasaray altyapisi ve bu takimin yerli kalitesi iyi degil yorumu yapiliyor. esas dusunulmesi gereken konu bu sanirim. unal aysal esas hedefimiz kendi altyapimizla kupa kaldirmak gibi birseyler demisti gecenlerde, umarim dogru bir haberdir. yoksa sneijder drogba gibi isimleri getirmekle real ve benzeri takimlarla asik atman imkansiz, yetisemezsin. onlardan kalan artiklarla mucadele etmek bizim ligimizde buyuk takimlardan beslenen anadolu takimlarinin yaptigini yapmak olur. ne zamanki ardalar emreler cogalir takimlarimizda, o zaman gercek basariyi yakalariz bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@TeNaciOUS MidFieLdeR
    yanlışın var geçen sene burak ve selçuk özellikle ikinci yarıda performans anlamında iyilerdi selçuk ilk yarıyı vasat geçirmişti schalke maçları dışında şampiyonlar liginde neredeyse hiç bi katkı yapmamıştı ikinci yarı kendini biraz daha toparlamıştı senin söylediğinin aksine buraka gelirsek tamam urak şlde ilk yarıda iyiydi ama özellikle ligde drogba geldikten sonra drogba ile yakaladığı uyumla çılgın atmıştı

http://www.transfermarkt.de/en/burak...4987_2012.html

sneijder ın ilk oynadığı 21. haftadaki antalya maçına kadar 20 haftada 9 golü var sonraki 14 haftada 15 gol 4 asistle oynuyo ki o zaman cidden kaçırmıyodu çok başkaydı şl de de 3 maçta 2 gol atmıştı yine ki ikiside çok beceri golüydü ne olduysa sezon bittikten sonra oldu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben onlardaki dususu kendileri uzerine insa edilen yapidan vazgecilmesine bagliyorum. ilk yilda[gecen sezon ortasi] etkisi az olabilir ama bu sezona yansimasi kotu oldu. ozellikle terimin de ayrilmasi onlar icin bir sonun habercisiydi. sezon sonu kalacaklarini da sanmiyorum ikisinin de.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogba,Burak,Selcuk,Chedjou,Eboue,Ceyhun,Umut

bunlarla vedalasma vakti geldi... 3 tane adam akilli transfer yapalim yeter devre arasindaki oyuncularida oynatalim ben onumuzdeki sezonda sampiyonluk istemiyorum yeterki su eldeki aldiklarimizi monte etsin mancini kosan basan mucadele eden bi takim olalim yeter.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ben onlardaki dususu kendileri uzerine insa edilen yapidan vazgecilmesine bagliyorum. ilk yilda[gecen sezon ortasi] etkisi az olabilir ama bu sezona yansimasi kotu oldu. ozellikle terimin de ayrilmasi onlar icin bir sonun habercisiydi. sezon sonu kalacaklarini da sanmiyorum ikisinin de.
    etkisi az diyosun işte yanılıyosun geçen sene drogbalı sistemle burakın verimi 2 kat artmıştı bu sene başında o kadar gol kaçırmasa morali üst düzey olsa hala o şekil devam ederdi ama malesef çok duygusal bi futbolcu olduğundan dolayı kendine güvenini çok çabuk kaybetti selçuk un ki ise tamamen fiziksel bi düşüş yanındaki adama pas atıcak hali yok ben çalışmadığı için bu halde olduğunu düşünüyorum görevlerle alakası yok elmander baros varken selçuk ileri çıkıp gol atıyodu burak umut varken çıkamıyodu zaten bu adamlar duvar olamıyolardı o yüzden sorun drogba sneijder değil

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

burak promosyondu abisi, benim dikkat cektigim konu selcuktu. niye zirt pirt buraki sokuyorsun isin icine

benim dusuncem bu sekilde, kurulan yeni duzende kendileri de biliyor ki yerleri yok. iyi olmamasi da calismamasi da bundandir diye dusunuyorum. kurtariciyken takimin kamburu pozisyonuna itildiler. burdaki goruslerden de bu cok net ortada. bu motivasyonla ne kadar devam edebilirler. ligimizin en cok gol atan turk oyuncularindan biri iki gol kacirinca aninda drogbanin golgesine itiliverdi. beceriksiz golcu oldu, sonrasi da asiri ozguvensizlik cukuru, bir daha da cikamadi o cukurdan burak. terimin gonderilmesi de takimdaki catirdamalar da dogrudan bu transferlere bagli diyorum. o ikisinin performansindan bagimsiz, isterse 35 gol atsinlar birlikte. takim sampiyon olamadiysa, avrupada kisiliksiz oynandiysa napayim ben o golleri.

tabi dogumlar sancili olur, orasi ayri. ama dogum olacaksa, yoksa bosuna yikilmis olacak bunca yapilan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasaraydaki dususu yabanci yerli uyumunun yok olmasina bagliyorum ben, bas aktorler de kurulu duzeni bozan yonetim gibi duruyor. yonetim zoruyla takima getirilen kalbur ustu oyuncular hakimiyeti tamamen ele gecirmis durumda takimda, bastaci edilmis durumdalar. boyle bir durumda selcuktan hangi performansi bekliyorsunuz ki anlamis degilim. bu adam degil mi ilk sezonunda 10 kusur gol ve asist yapan. burak da drogba gelene kadar en golcu isimdi. biraz bunu dusunmek lazim gibi. bence asil kriz teknik yonetimin degismesi degil baskan ve yonetimi marifetiyle bir sekilde kurulmus olan takim ahenginin bozulmus olmasidir. selcuktan cok sneijder ve drogbayi konusmak lazim asil, ne yapiyorlar da bu kadar elestriden uzaklar. ama selcuk var, yuklen. haksizlik yapiliyor bence. arkadas gecen burda yazmisti, chelsea forumunda en cok konusulan isim selcukmus istanbuldaki mac sonrasi, ki eski selcukun %50sini gorduler sadece bir de. ancak belli ki baskan kendi istedigi sablonu yaratacak, o yuzden terim doneminden kalan artiklar da ufak ufak temizlenir. bol cilekli piril piril bir takim olur. belki basari da gelir sonucunda ama bu degisimin kurbanlaridir selcuk da burak da. ciddi haksizlik var bu iste bu isimler icin. aslinda cok uzun bir konu ama mumkun oldugunca ozet yapmak istedim.
    Ezberden konuşmuşsun. Haksızlık falan yapıldığı yok. Halı sahaya koysan top oynayamayacak derecede şu an Selçuk. Hani rezalet ötesi, inanılmaz kötü bir top oynuyor. Yemin ederim 10 hatta 9 kişi oynatıyor takımı öyle zararlı oynuyor. Turkish Xavi'ymiş. Yesinler onu. Son yılların en overrated futbolcusu. Futbolcu demeye dilim varmıyor. 1 yıldır o kadar kötü top oynuyor ki kelimeler yetmez anlatmaya.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak'ı kullanmasını bilirseniz güçlü silah. Sağ açığa koyup farklı şeyler yapmasını beklerseniz, olmaz.

Selçuk istiyor ki demişsiniz, Burak araya kaçsın pas atayım istiyor Anadolu takımı mı bu? diye. Koca Real Madrid, Ronaldo üzerinden oynuyor. Siz cin olmadan adam çarpmak istiyorsunuz

Geçen sene gruptan çıkarken Selçuk yolladı Burak attı. Schalke zaferinde ne Drogba'nın emeği var ne Sneijder'in.

Fakat o tren geçti. Belirlenen bi' yol varsa üzerinden gitmek en mantıklısı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@Nocna Mora

yanlis anliyorsunuz, anlatamadim galiba hey allahim

ben selcuk super sezon geciriyor mu diyorum sanki, neden boyle olduguna dair fikir yurutuyorum. ilk sezonundaki seyleri basaran bir adam neden boyle dip yapmis olabiliri masaya yatiriyorum. sezonbasi inanin bu iki adam besiktasla baslasa o takima +5,6 puan katkisi olurdu simdi.

@nerazzuri

cok guzel soylemissin.

burakin gorevini drogba, selcukun gorevini sneijder aldi. aciklamasi gayet basit aslinda. burda bir sorun varsa gorevi devralanlar eksik demektir.

ayrica chelsea macinda en cok kosan adam selcuk. bu derece didinen bir adam birakin da 85. dakikada pas atamasin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Nocna Mora

yanlis anliyorsunuz, anlatamadim galiba hey allahim

ben selcuk super sezon geciriyor mu diyorum sanki, neden boyle olduguna dair fikir yurutuyorum. ilk sezonundaki seyleri basaran bir adam neden boyle dip yapmis olabiliri masaya yatiriyorum. sezonbasi inanin bu iki adam besiktasla baslasa o takima +5,6 puan katkisi olurdu simdi.
    Nedeni çok basit. Mental problemleri var sorumluluktan kaçıyor. Bir tane dribbling ile adam eksiltip dikine oynadığını ben görmedim. Bunu yapmaktan korkuyor onun yerine al gülüm ver gülüm yapıyor. Ayrıca onu bunu bilmem ama daha pas atamıyor yahu adam her şey geçtim pas atamıyor, ayakta duramıyor. Eğer kafa olarak kendini futbola veremeyeceksen ve ya artık yetersizsen bir durup diyeceksin ben ne yapıyorum, ne yapmalıyım diye.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@nerazzuri

cok guzel soylemissin.

burakin gorevini drogba, selcukun gorevini sneijder aldi. aciklamasi gayet basit aslinda. burda bir sorun varsa gorevi devralanlar eksik demektir.

ayrica chelsea macinda en cok kosan adam selcuk. bu derece didinen bir adam birakin da 85. dakikada pas atamasin.
    Abi iyi güzel anlatıyorsun da sende şunu kabul etmiyorsun.Evet haklısınız eskiden daha güzeldi bu takım yerini devralanlar da yetersiz.Ama hala Selçuk 85.dakikaya kadar koştu pas veremedi diyorsun yahu en son top kaybından orta sahadan geriye koşmadığını gördüm çok ciğeri sağlam olan adamlar var koy koysunlar 10-12 km Selçuk Şahin,Cristian demek ki her şey koşmak 85'den sonra düşmek değil düşmeyeceksin.Selçuk İnan'ı beğenmiyorum belki sizin dediğiniz nedenlerden ama beğenmiyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

madem bunlar takima yuk diyorsunuz, birakin adamlari da mundar olmasinlar bari. su ligde hangi takima gitseler o takimi sampiyonluk yarisina sokarlar. bence ikisi de bu ligin en iyi oyuncularindan, sadece takim icindeki misyonlarini tamamladilar. yerlerine daha iyileri getirildi, iskartaya ciktilar. takimda tutup baska roller vererek oynatmak hem onlara hem de size eziyet oluyor.

@Nocna Mora

dikkatli okumamistim cevabini, uslubun kirici olmus. ezberden falan degil, kendi gorusumu belirttim. istatistikler ortada. ilk sezonu ve bu sezonunu ortaya koydum, anlattim. xavi diyen de kendi taraftariydi zaten. sahsen bir xavidir diyemem. sadece turkiyede yetismis en iyi ortasahalardan biridir diyebilirim. mustafa sarp ya da selcuk sahin benzetmelerini hic haketmiyor, burdan baslamistim aslinda konuya.

Nesil
    2007

Adamlardan yapamayacak şeyleri beklerseniz tabii ki beğenmezsiniz. Selçuk ne zaman top sürüp adam geçti de şimdi geçsin? Aynı şekilde Burak da, adamı kanata koyup bir şeyler bekliyoruz. Ya da Sneijder'i kanata koyuyoruz falan. Drogba'dan nasıl hızıyla adam geçmesini beklemiyorsam Selçuk'dan da beklemiyorum. Hızlı oyuncular lazım bize derseniz orasına katılırım, takımda tek bir tane adam eksilten oyuncu yok. O yok bu yok, olan adamları da yanlış oynat; kısaca olmayacak duaya amin diyoruz.

Yabancı sınırı varken Burak, Selçuk gibi adamları yollamak çok saçma olur; en azından yerlerini doldurmadan. Muslera, Melo, Telles, Sneijder'in garanti kalacağını varsayarsak, bir tane de hızlı adam eksilten bir oyuncu alsak 5 yabancı zaten. Gerisini Türklerle doldurmak gerekir ki bu da hadi Selçuk neyse de Burak'ı paha biçilemez yapıyor. Artık sağ bekte hangi Türk'ü oynatırız, Semih'in yanına kimi koyarız, Selçuk'un yerine kimi buluruz, ya da çift kanatlı sisteme geçersek Türk olan kanat kim olur bilemem. Milli takımın da hali ortada, alıp gelelim dediğimiz kaç oyuncu var? Doluya koysan almıyor, boşa koysan dolmuyor. Hedef sırf lig olsa kolay kadro kurulur da ŞL'de yine gruplardan çıkmaksa hedef kadro biraz zor. Ya da ben çıkamadım işin içinden, başkaları çıkar.

Goruyorumki fenerliler bizden daha iyi biliyorlar daha iyi analiz etmisler. Oncelikle tebrik ederim. Belki disaridan bir goz oldugu icin daha az duygusal bakabildiklerindendir.
    Bizimkilere bakiyorum gunah keçisi selcuk. Braco mancini muhtesem super selcuk berbat. Ya koskoca sneijder yanindaki adama pas atamiyor. Motivasyon olarak çökmüş fizik olarak sifir. Tipki selcuk gibi burak gibi ama hatalı yerliler di mi. Hele selcuk hep onun yuzunden. Takim rakip cezasahasina giremiyor suçlu selcuk. Mancini super niye çünkü kadroyu o kurmadi. Hele bir arguman geçmiş yukarida kadro lesmis. Buna yorum bile yapmayacagim. Bir hocanin kendi oyun anlayisini oturtmasi icin komple takimi mi degistirmek gerekiyor? Manciniden sonra intere gelen mourinho kac transfer yapti. Aykut'dan sonra gelen yanal kac transfer yapti? Ama takimlar 180 derece değişti. Daha ilk geldiginde soylemistim. Umarim tazminatını aysal cebinden verir. Takimin bu oyununun sorumlusu net mancini'dir. Asıl sorumlu ise sezon ortadinda hoca kovup oyun karakteri bambaska bir hoca getiren aysal'dir. He mancini berbat hocadir demiyorum. Ama bizim oyun tarzimiza uygun biri degildi. Mancini de başarılı olur eger tum takim degisirse. Ama dunyada sportif direktor boyle zamanlar icin var takimin kimyasina oturan bir hoca bulabilsin diye.
    Yani kisaca takim kotu oynuyor bunda hemfikiriz saniyorum ki. Bunun da 1.sorumlusu yonetim 2. Sorumlusu mancini 3. Sorumlusu topculardir.
    Bu arada umarım selcuk fenere gider o zaman görürüm sizleri burada.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@davidvilla

sonunda beni anlayan biri cikti forumda, sorumlularin siralanmasi hususunda hemfikiriz
    gelsin hocam selcuk fenere, problem degil. 9 MC var, o da 10.su olur

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

burak promosyondu abisi, benim dikkat cektigim konu selcuktu. niye zirt pirt buraki sokuyorsun isin icine

benim dusuncem bu sekilde, kurulan yeni duzende kendileri de biliyor ki yerleri yok. iyi olmamasi da calismamasi da bundandir diye dusunuyorum. kurtariciyken takimin kamburu pozisyonuna itildiler. burdaki goruslerden de bu cok net ortada. bu motivasyonla ne kadar devam edebilirler. ligimizin en cok gol atan turk oyuncularindan biri iki gol kacirinca aninda drogbanin golgesine itiliverdi. beceriksiz golcu oldu, sonrasi da asiri ozguvensizlik cukuru, bir daha da cikamadi o cukurdan burak. terimin gonderilmesi de takimdaki catirdamalar da dogrudan bu transferlere bagli diyorum. o ikisinin performansindan bagimsiz, isterse 35 gol atsinlar birlikte. takim sampiyon olamadiysa, avrupada kisiliksiz oynandiysa napayim ben o golleri.

tabi dogumlar sancili olur, orasi ayri. ama dogum olacaksa, yoksa bosuna yikilmis olacak bunca yapilan.
    tamam selçuka gelelim selçuk zaten geçen sene başında da düşüşteydi ki daha çok sorumluluk alıyodu belki ama yine o kadar iyi değildi önündeki oyuncular top tutan elmander - baros - necati gibi olmadığı için ki zaten selçukla sneijder ın görevlerini kıyaslaştırmak çok saçma biri dmc - mc öbürü amc yani bu adam trabzondayken colmanın gerisinde oynuyodu yani 4-2-3-1 in 2 lisinde daha defansif görevler üstleniyodu ve gayet iyidi biz selçuktan çıkıp şut çeksin dribling yapsın diye beklemiyoruz ki selçuk o tarz bi oyuncuda değil hiç bi zaman olmadı işte 14 gol attı (5i frikikten 1-2 tane de penaltı var) diye basının abartmasına geldi yok yeni hagi Galatasaray 10 numarasını buldu falan oysaki aynı sene melo da 10+ gol atmıştı (3-4 penaltıdan) melo da mı yeni hagi ? bu adamlar ortasaha merkezde oynayan adamlar sneijder ın görevleriyle ne alakası var bu adamlarla eğer gerçekten bu şekilde bi tribe girmişse o onun mental eksikliğinden kaynaklanmıştır ben lampard ın ballack , oscar , willian( ve o bölgede oynayan diğer oyuncular) geldi diye tribe girip kendini saldığını hatırlamıyorum ki lampard selçuktan daha ofansif bi oyuncu gençken daha ofansifti hala daha ofansif chelsea tarihinin en çok gol atan oyuncusundan bahsediyoruz ama bu adam gayet şuan kendisine verilen görevleri yapıyor

Yahu adam gorev demiyor ki takim ici rol diyor. Bu takimin kralligi selcuk ve buraktaydi. Başbakan ve cumhurbaskani onlardi. Sen onlari milletvekili ve belediye baskani yaptin yerlerine yeni reisi cumhur ve vasbakan getirdin

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@Facx

al iste bak, sneijderi da yanlis okumussun. tamam, sneijder 4231 in 2si degil ama MC gorevlerini de yapan bir 10 numara. ne oscar diyebilirsin ne de lampard onun mevkisi icin. geriden top cikarma ozelligi olan bir oyun kurucu sneijder. o da cok topla dribling yapan, adam gecen biri degil. pas oyuncusu, gordugunde de cok temiz sut ceker. yani temelde top dagitma gorevini icra ediyor. selcuk da 442 nin MC si olarak meloyla bu isi donusumlu yapiyordu. haliyle hucuma top tasima gorevi selcuktan sneijdere verilmis oldu.

edit: arkadas yukarda da aciklamis, roller el degistirdi yani. kimse zaten selcuk 10 numara demiyor. ama sneijderin aldigi rol selcugu geri plana itti. bunu herkes goruyor, sen neden kabul etmiyorsun, anlamadim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

al iste bak, sneijderi da yanlis okumussun. tamam, sneijder 4231 in 2si degil ama MC gorevlerini de yapan bir 10 numara. ne oscar diyebilirsin ne de lampard onun mevkisi icin. geriden top cikarma ozelligi olan bir oyun kurucu sneijder. o da cok topla dribling yapan, adam gecen biri degil. pas oyuncusu, gordugunde de cok temiz sut ceker. yani temelde top dagitma gorevini icra ediyor. selcuk da 442 nin MC si olarak meloyla bu isi donusumlu yapiyordu. haliyle hucuma top tasima gorevi selcuktan sneijdere verilmis oldu.

edit: arkadas yukarda da aciklamis, roller el degistirdi yani. kimse zaten selcuk 10 numara demiyor. ama sneijderin aldigi rol selcugu geri plana itti. bunu herkes goruyor, sen neden kabul etmiyorsun, anlamadim.
    oscarda dribling yapan adam geçen biri değil pek nadir yapar ,takım için rol konusunda da drogba evet krallığını ilan etti dersin hak veririm frikikler bunun en büyük örneğidir ama aynı şey sneijder için geçerli değil bu adam şuana kadar taş çatlasa 2-3 kere şutluk bi yerde frikiğin başına geçmiştir ki ceyhunun bile frikik kullandığını gördüm şu sürede , demek istediğim sneijder gelipte burası benim krallığım diyip rol çalmadı kimseden medyada daha çok öne çıkmış olabilir haklısın o konuda selçuk bundan alınmışta olabilir - ki şuan ki durum alınmış olduğunu gösteriyo - ama eğer alınmışsa işte burda selçukun mental olarak çok zayıf bi oyuncu olduğunu gösterir yani mesela bence burak ın drogba - sneijder la bu tip bi problemi olduğunu düşünmüyorum ki geçen sene özellikle her golden sonra drogbaya koşuyodu ama selçukta olabilir özellikle sol korner direğini orda bi taç pozisyonu olmuştu sneijder a pas vermedi topu kaptırdı kontra atak yedik yani eğer bu hani kasıtlıysa kesinlikle selçuk suçludur ne yani selçuk üzülmesin diye oyuncu mu transfer etmicez ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Oscar mı dribbling yapan bir oyuncu değil ? Sadece başını okuyup gerisini okumadım da.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Oscar mı dribbling yapan bir oyuncu değil ? Sadece başını okuyup gerisini okumadım da.
    evet haklısın oscar topu alıp kaka gibi hazard gibi willian gibi bale gibi yara yara gidiyo o yüzden kanatta oynadığı zamanlar hep silik kalıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    evet haklısın oscar topu alıp kaka gibi hazard gibi willian gibi bale gibi yara yara gidiyo o yüzden kanatta oynadığı zamanlar hep silik kalıyo
    Oscar'ın kanatta oynadığını ne zaman gördün ki sen? Oscar tipik ofansif orta saha oyuncusu, Chelsea'de de öyle oynuyor. Topla dribbling yapan Kaka tipi bir futbolcu. Doğru Oscar'dan mı bahsediyoruz?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Şimdi en iyi dribbling yapan oyuncuları sayınca Oscar dribbling yapmıyor mu oldu ilginç ironi

Mesaj Yetkileri