Benim anlamadığım olay şu kendisinden iyi oyuncular takıma geldi diye futbola mı küsecek her oyuncu ? Saçmalık. Eğer kaldıramıyorsan bunu git küçük takımında oynamaya devam et. Sen hoca sana ne görev verirse onu yapmakla yükümlüsün ve de elinden gelenin en iyisini yaparak. Yatıp, oynamayarak keza Selçuk'ta oynayamayarak olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten pas atmaktan aciz, 16 yaşındaki çocuğun yapacağı hataları yapıyor sahada. Koşuyor, basıyor ee ? Rakipler iki pasta Selçuk'un bu kontrolsüz presiyle boşa çıkarttığı alana doğru oynuyorlar ve pozisyon buluyorlar. Benim kimseyi günah keçisi ilan ettiğim yok. Selçuk bitmiş gerisi yok.

Ayrıca dribbling yapmasından kastım Melo'nun açı bulmak için yaptığı dikine pas atmak alan aradığı o dribbling'ten bahsediyorum. İleriye doğru azcık top sürmekten bahsediyorum. Mümkünse bir tane de adamın yanından geçsin öyle atsın pasını. Chedjou bile, Ceyhun bile bu dikine pasları atarken Selçuk al gülüm ver gülüm geriye oynuyorsa suçlu orada Selçuk'tur.

Mancini gibi bir teknik direktörle çalışmak için profesyonel, işine saygı duyan oyunculara ihtiyaç vardır ne yazık ki ülkemizdeki oyuncular bu tiplemeden çok uzakta kalıyorlar.