1 ile 30 arası toplam 955 sonuç

Konu: İsviçre'nin Çekirgeleri Avrupa'nın Zirvesinde | Grasshoppers | 8. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Galatasaray da bir sonraki sezon kullanmayı planlıyorum.Peki faul ve kart olayı sık yaşıyormusun?

Benim kendi taktiğim de defansif anlamda iyiyim ama son zamanlarda yine faul sayım arttı. Hücum da ise şut sayım azaldı ama çoğunu kaleciler kurtarıyor az gollü geçiyor yediğim golleri bazen çıkaramıyorum. Bu yüzden eğer sözleşme yenilerlerse deneyeceğim. Zaten ligin bitimine 4 hafta kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Galatasaray da bir sonraki sezon kullanmayı planlıyorum.Peki faul ve kart olayı sık yaşıyormusun?

Benim kendi taktiğim de defansif anlamda iyiyim ama son zamanlarda yine faul sayım arttı. Hücum da ise şut sayım azaldı ama çoğunu kaleciler kurtarıyor az gollü geçiyor yediğim golleri bazen çıkaramıyorum. Bu yüzden eğer sözleşme yenilerlerse deneyeceğim. Zaten ligin bitimine 4 hafta kaldı.

Rakibi rahatsız et + Kontrollü oyun anlayışı olduğundan normalin biraz üstü faul ve kartlarda artış görebilirsin. Ama bu benim açıkçası çok canımı sıkan bir durum olmadı yani. Sıkıcı boyutta değildi.

Arkadaşlar kariyerime devam etmedim henüz .Haziran başında duruyorum. Fakat güncelleyeceğim de öncelikle şu kariyer başlığımın değişmesini istiyorum sayın yetkili arkadaşlarım
    İstekte bulundum bekliyorum,hala yarı final yazıyor yahu

Edit: Düzeltildi başlık. Teşekkürler Özgür

Mesaj Yetkileri