1 ile 30 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Güneş Doğudan Yükselir Fırtına Karadenizden Doğar./8.Sezon

Hybrid View

Bende fenerle kariyer yapıyorum 4. sezondayım taktikler çok tutarsız A.Madridi 6-0 yendim gittim liverpool'a elendim.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by bonuce123 View Post
    Bende fenerle kariyer yapıyorum 4. sezondayım taktikler çok tutarsız A.Madridi 6-0 yendim gittim liverpool'a elendim.
    Aynen katılıyorum, her taktiğin antisi var onu bulmak yapmak lazım.Bir de eski serilerde mesela fm13 de her diziliş için ayrı bir taktiğim vardı ve genellikle kazanıyordum kazanıyordum şimdi bir 4-5-1 kullanan takımı yendiğim taktikle yine 4-5-1 kullanan başka bir takıma yenilebiliyorum artık sadece diziliş önemli değil gibi çok incelemek gerekiyor sakatlık çıkmaması için bende sporting i hafife aldım ve yenildik maalesef

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Spoiler: Ankaralı Müjdat 

Spoiler: Alkmaarlı Rezan 

Spoiler: Giresunlu Korcan 

Spoiler: Alamancı Kenan 

Spoiler: Sinoplu Candan 

Spoiler: İzmirli Ramazan 

Spoiler: Balıkesirli Yekta 

Spoiler: Amiensli Ömer 

Spoiler: Trabzonlu Fevzi 

Spoiler: İstanbullu Yunus 

Spoiler: Ordulu Fahri 

Spoiler: Bochumlu Serkan 

Spoiler: Adanalı Ergün 

Spoiler: Balıkesirli Emre 

Spoiler: Bursalı Cenk 

Spoiler: Trabzonlu Adem 

Yabancı regenler çok daha iyi yabancı sınırı olduğundan dolayı yabancılarda daha seçiciyim.Kalede Valenciadan Marc gelecek muhteşem bir kaleci diğer 3 Türk kaleci de süper ligi rahat götürür.Maalesef Sağbek bulamadık Türk,yabancı regen de bulamadık buraya artık ne çıkarsa koyuyoruz,stoper e çok iyi Brezilyalı gelecek yanınada Kenan çok iyi gelişir,solbekde candan var,defansif ortasaha ya fransadan gelecek olan ömer ilk tercih ve şuan da yedeğim olan gelişmiş yekta var tabi bunlar ortasaha orta da oynar zaten ben savaşçı ve iki yönlü kullandığımdan defansif oyuncular daha iş yapar,sağkanat ta kaptırmassak yunus üzülmez,sol kanatta şimdilik yok ama ben bir sürü forvet olduğundan dolayı bazılarını kanat a çekebilirim,ofansif ortasaha 15lik fevzide,forvette zaten adem var ama peşindekiler artmaya devam ediyor yeni regenlerden Ergün en iyi forvet olarak adem i geçebilir.

Mesaj Yetkileri