1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    her maglubiyet sonrasi hasan sas aciklama yapcaksa isimiz var

http://www.panenkaspor.com/galatasar...l1kLHc.twitter
    Attilio Lombardo gibi Fausto Salsano gibi şimdiki antrenör grubuna bakıp bir de Terim dönemindeki işte Hasan Şaş gibi Ümit Davala gibi antrenör grubunu karşılaştırınca böyle yorumlar yapması bana çok da abes gelmiyor. Kendisi bir mürütten fazlası olamadığı için bir kıskançlık var şimdiki teknik ekibe karşı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu arada şöyle bir bilgi aktarayım arkadaşlar. Paylaşıldı mı bilmiyorum ama bugün Arsenal'i yıkan dünyanın yeni genç yeteneği Chelsea'nin yeni yıldızı Oscar , Ceyhun Gülselam ile aynı maaşı alıyor.

Yaşasın yabancı sınırlaması

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bana göre çözüm belli. Ünal Aysal başkan kalmalı ama en başta dediği gibi başarı hedefi doğrultusunda para işlerine bakmalı, futboldan anlamamaya devam etmeli. Yönetim değişmeli. Ali Dürüst geri gelmeli.

Mancini'nin şiraze kaymaya başladı. Bugün maç sonu açıklamaları onu gösteriyor. ŞL'de gruptan çıkardım dediği takım bugün ben kurmadım ki olamaz. Evet belki sen kurmadın ama nasıl ki Avrupa için sahipleniyorsan hele bir de devre arası 9 adam aldırıyorsan, bugün bu açıklama yapılmaz. Zaten Mancini'yi gönderecekler bence, suçu birine yıkmanın en kolay yolu.

Teknik adam yabancı olacak ve Kalli, Lucescu tarzı olmayacaksa Hakan Şükür şart. Florya'da olmalı muhakkak. Türk olacaksa da ben isterim ki Şenol Güneş gelsin veya Hamza Hamzaoğlu.

Teknik direktör net olduktan sonra da takıma el atılmalı. Kurallar neyse ona göre masraftan kaçınmadan harekat edilmeli.

Son olarak bugün taraftarın yaptığı ayıptır. Nasıl ki Fenerbahçe stadında dalga geçmek için İmparator diye bağrıldı, bugün de benim için farkı yok. Türkiye'ye dönünce ilk iş kulüp üyesi olarak nickimi değiştireceğim, uA olmaktan utanıyorum artık. Çok başka bir yöne gidiyorlar.

Mesaj Yetkileri