Dilersen teker teker cevap veriyim maddeler halinde soru sormuşsun baksana:Originally Posted by il phenomeno
1)Futbolu küçüklüğümden beri hobi olarak yapmış ve amatör olarak klüplerde oynamış biri olarak yorum yapıyorum bu forumda ve yeni ilgilenen biri olsam zaten böyle bir durumda fatih hakkında yorum yapamam. Eleştirirken biraz soruştursaydın keşke..
2)Benim de bir itirazım yok. Adam Rus liginde bile haydi haydi oynuyor.Avrupada çok güzel oynar.. Bunu niye yazdın anlayamadım??
3)Harcanacağını söyledim çünkü bu oyuncu istemediği bi şekilde bu klübün oyuncusu olacaktı.. İstemeyen adamı iple bağlasan durmaz. Bu adam gelse Anelkayla aynı akibete uğrayacaktı. Gazetelerde çıkan haberlere bakarsan hülle olacaktı Fatih gelecekti hani?!?
Dediğim şeyin arkasındayım. Fatih iyi ki Fener'e gelmedi.. Ne fener için ne de Faith için doğru bi adım olmayacaktı. Bi gün geri dönerse Türk ligine adım gibi eminim Trabzonunu da asla bırakmayacak. Bu ülkede Trabzon forması dışında bir forma da giymeyecek buna da eminim...
Saygılar.

Alıntılı Yanıtla