Cinayet suçlaması yöneltmek bu kadar kolay yani. Twitter'da adamın biri 'başbakan adam öldürtmüş' yazdı diye buna inanıyorsanız niye sabah akşam koyun, hüloğ, biat diye bağırıyorsunuz?
Öyle muhalefete böyle iktidar. Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz demişler ya, yok aslında bir farkınız.
Cinayet suçlaması yöneltmek ne kadar kolaysa, suçun olmadığı zaman ispatlaman da o kadar kolay olur.
Sana verilen kol saatine rüşvet mi deniyor? Faturasını göster, ispatla, aklan.
Senin evine polisler baskın yaptığında evinden kasalar mı çıkıyor? Mal beyanı yayınla, kazancını ispatla, aklan.
Senin uygunsuz telefon görüşmelerin yaptığın mı söyleniyor? TİB elinin altında. Kriptolu olmayanların ispatını pekâla gösterebilirsin. Başbakansın sen. Dünya liderisin hani. Bunu ispatlayamayacak kadar aciz misin?
Çok değil, dün kaydettim şu görüntüleri:
[YOUTUBE="-YKi--5sFuo"]seçmen[/YOUTUBE]
Bunu buraya 30 kez yazmışımdır.Yine yazıyorum, bizim gibi düşünmeyin. Sadece "düşünün". Bunu istiyoruz.
Üstte yazdıklarına cevap gelmemis yazdıkların süper video ayrı süper.Sonra da halkı hakir görüyorlar diyorlar yahu adamlar hep bir agızdan ''iftira , yalan'' diye bagırıp duruyorlar ama sorsan neden yalan diye iclerinden biri cevap veremez yazık şu ülkenin durumuna bak ya.He birde Sarıgül beceremez filan diyor açıkça söyle işte ''Chp'ye oy vermeye elim gitmiyor Tayyip dindar oldugu icin seviyoruk başka da birşey bilmiyoruk'' saf durumuna düsme bari.
Ses kayıtları üzerinde yapılan incelemeler kayıtların montaj olup olmadığını anlamak için yeterli olabiliyor. Kayıtlar montaj olsaydı başbakan çıkıp "Bana ve kardeşlerime böyle iftira attılar, kanıtı da burada, şimdi iftirayı atanlar karşıma çıksın" demez miydi, oyu %70'e vurmaz mıydı?
4 aylık bir operasyon sürecinde tek bir belge bile açıklamayan bir bakanlar kurulu var, bu iddialar iftiradan ibaret olsa bunu tek bir politikacı bile bunu lehine kullanmaz mıydı? Mağdur edebiyatını bu ülkenin tüm politikacıları çok iyi bilir, sence bunu belgelerle desteklemezler miydi?
"Bizim gibi düşünme, sadece düşün" güzel lafmış, beğendim.
Not: İyi niyetinizden şüphem yok, her partinin tabanında parti liderlerine kendince sempati duyan kesimler vardır, ancak bu insanlar babanız, abiniz, kardeşiniz değil, onlar sadece onların nüfuzunun bulunduğu televizyonlardan izlediğiniz, diğer medya araçlarından okuduğunuz, güçlü insanlar. Ve bu güçlü insanlar güçlerini her zaman iyiye kullanmayabiliyor. Biraz daha objektif bakmanızı rica ediyorum.
O mesajda yazdıklarımı direkt olarak sana yazmamıştım ama sen de üstüne alınabilirsin istersen. Kafa olarak pek bir farkın yok gibi duruyor.
o iddiaları meclise getirecek olan savcılara neler olduğunu, meclise gelen fezlekelerin okunmaması için atılan taklaları biliyoruz.
Maval okuma.