1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    adam bizi tehdit ediyormuş. yeni uyandığımdan ötürü bunu 2. okuyuşumda idrak edebildim.

seni bu siteden şutlarken aldığım keyfi, sen de elinden geleni ardına koymazken alırsan süper olur.

öptüm seni.
    ben de mesajdan sonra senin cevabı okuyunca "neden bu kadar yumuşak bir mesaj yazmış acep aydın" diye düşünüyordum

Kralcılar da türemeye başladı... allah sonumuzu hayır etsin...

Trafikteki gönüllülere dönecek bu iş.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben de mesajdan sonra senin cevabı okuyunca "neden bu kadar yumuşak bir mesaj yazmış acep aydın" diye düşünüyordum

Kralcılar da türemeye başladı... allah sonumuzu hayır etsin...

Trafikteki gönüllülere dönecek bu iş.
    Abi normalde siteden adam uzaklaştırmaktan zerre hoşlanmam. Hatta "süresiz uzaklaştırma" geyiği var bizim kurallarda. O cezayı alan adamlar bile birkaç ay sonra hatasını anladığında "geri dönsün" derim. Ama ultra saçmalayanların yazarlığını almakta veya siteden uzaklaştırmakta başbakan gibi davranmaktan çekinmem. Sustururum hemen. Aslında başbakanın niye bu kadar gazeteciyi içeri attırdığını şimdi anladım. Valla güzel bir his veriyor.

Gerçi pardon, paraleller içeri atmıştı gazetecileri ve komutanları

O kadar acizleşti ki artık taktikleri, akpli troller bile "bunlar sokağa çıksın, gündem değişsin" diye neler yapıyor bak:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler partizanlara, menfaatçilere bir şey anlatmaya çalışmayın.onlar gözüyle de görseler yahu adamlar yol yaptı az bir şey yese ne olacak diyebilecek tıynette insanlar.yani burada gözümle görmeden inanmam diyen (yuh adam halka açık rusvet alacak herhalde) insanlar görseler de tepkileri farklı olmayacak.

Reislerinin bu ulkeden gideceği gunu bekliyorum sabırsızlıkla.gerçi kendi başına a demeye korkan insanlar kendilerine yeni bir reis bulurlar.

Not:Bundan once malum partiye oy vermiş ama kamuoyunda konuşulanlardan sonra vicdanının sesini dinleyerek tepkilerini gosteren arkadaşları ayrı tutuyorum.Yukarıda dediğim gibi hedefim malum partiye daha once oy vermiş arkadaşlar değil reisçi ve menfaatçi tayfa.

Mesaj Yetkileri