Sayfa 1112 / 1204 İlkİlk ... 1126121012106211021110111111121113111411221162 ... SonSon
33,331 ile 33,360 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Galatasaray'ın forvette Elmander gibi Kuyt gibi pres yapan , takım için oynayan bir forvete ihtiyacı var öncelikle. Orta sahada da Melo tarzı (örneğin Ramires, kendisi dünya üzerindeki en iyi 3-5 orta sahadan biridir bana göre, inanılmaz meziyetleri var) bir savaşçıya mutlaka ihtiyacı var. Stoper sorunumuzda zaten az çok herkes tarafından bilinen bir şey. Defanstan topu oyuna sokabilecek tarzda biri olması gerekli. Ve bu oyuncu kesinlikle Burdisso değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O değil de zaten Elmander sene sonu takıma dönüyor. Oynayacaktır, oynamalıdır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    O değil de zaten Elmander sene sonu takıma dönüyor. Oynayacaktır, oynamalıdır.
    Sözleşmesi bitiyor, önermezlerse dönmeden boşta olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

drogba out / villa in haberleri var. david villa gelir mi ki acep, arif ispanyadan bildirir bu gece bize

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gereksiz,kısa vadede yararlı bir heyecan daha olur.Gelirse,tabi ki gelsin ancak daha genç ve yetenekli bir adam bulmalıyız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Villa mi ooo

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

villa haberi turk basininda var ispanyol basininda hic gormedim... keza dogruysada yanlis transfer olur villa eski villa degil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Henry'den sonra en iyi sağ içe sahip adamdır Villa ancak İspanya'dan gelen futbolcuların genelde burada sıkıntı yaşadığını düşünürsek sıkıntılı bir transfer olabilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

villa gelsin, gorurum ben sizi. ne uyum sikintisi kalir ne de form dusuklugu
    bence turkiye sartlarinda super bir transfer olur, tabi maliyeti de onemli.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla ben 27 yaşındaki Soriano'yu almamızı istiyorum bizim ligde en az 15 gol atar Avrupada'da boş geçmez keşke alsak.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Benim hayalim hep Mario Gomez'i Galatasaray'da görmekti.Fiorentina'ya gittiğinde üzülmüştüm, ederinden çok daha az bir bonservisle ayrılmıştı.Drogba yollanacaksa ve dünya çapında bir forvet aranıyorsa kesinlikle bu isim Mario Gomez olmalı.Sene başında Fiorentina Burak'ı istemişti, belki Burak+bir miktar paraya halledilebilir diyeceğimde vermezler yaa Hadi diyelim verdiler, yabancı sınırından elimiz kolumuz bağlı kalır, tek yerli forvet Umut'a kalırız

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Daha önce de defalarca belirttiğim gibi, Galatasaray Drogba'nın yerini kesinlikle Edin Dzeko ile doldurmalıdır. Maliyetinin farkındayım, ancak katkısı maliyetini rahatlıkla karşılayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önümüzdeki sene kuracağı sisteme göre kaliteli bir forvet aldıracaktır Mancini. Koray, Semih, Gökhan, Hakan gibi sağlam stoperlerimiz zaten var. Hakan ve Semih bence ligi her zaman götürecek kalitedeler. Özellikle Hakan Balta yılların acısını resmen stoperde çıkarıyor. O kadar iyi ki. İzlerken tek güven veren ve ne yaptığını iyi bilen, savunmayı derleyip toplayan adam kendisi. Sol bek zaten Alex'e emanet. Sağ bek transferi belki olabilir eğer olmazsa Sabri, Veysel gibi gözüküyor.

Orta sahada Melo'nun yaşı ilerliyor ve seneye bu performansı verir mi bilemiyorum zaten kendisini sürekli saklayarak oynuyor bu sene. Önümüzdeki sene milli takım motivasyonu da olmazsa kötü olabilir sanki. Selçuk zaten bitmiş gibi oynuyor. Yekta desen kapasite belli. Ceyhun desen iyi niyetli, çabalıyor fakat dişli adamı. Busquest gibi, ekstrası yok. En önemli transferler orta sahaya olacaktır. Yerli olarak Umut Gündoğan, Emre Çolak, İbrahim Coşkun vb. alternatifleri sayabilsekte yine de ilk 11e direk girecek ve Sneijder kalitesinde bir orta sahaya ihtiyacımız var. İki yönlü oynayabilen. Gerard gibi.. Yabancı hakkımızı orada kullanacağız gibime geliyor bana. Kanatlı sistem olursa zaten Hajrovic, Bruma, Lucas gibi oyuncularımız var. Yerli bir alternatif alınacaktır bu bölgeyede zira Aydın'ın ne halde olacağı bilinmiyor.

Forvette de Drogba'nın ve Burak'ın satılıp gelen para ile kaliteli bir forvet alınması gerektiğini düşünüyorum. Zira top kontrol edemeyen Burak ne kadar atsada bir o kadar da kaçırıyor. Şimdi satamazsak daha da satamayız gibime geliyor. Yerli bir forvet bulmamız lazım bir de. Bitirici vuruşları iyi olan.

Bakalım neler olacak.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bize FM tabiriyle komple forvet lazım beyler. Hem hızlı hem güçlü birazda teknik

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Bize Onur Belge tabiriyle basip giden forvet lazim

Ayrica orta sahaya Cabaye tarzi tempolu ileri geri giden hizli düsünen Sneijder Melo Drogba (yada alacagimiz saglam forvete ayak uyduracak)'ya ayak uydurucakak bir oyuncu sart oglu sart. Selcuk Melo senede 50 küsur mac yaptiklari icin her mac ayni iyi oyunu koyamiyorlar ki Selcuk tükendi artik alternatifli bi kadromuz olmasi gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Daily Mail:''Galatasaray Sagna'nın menajeriyle görüştü.''

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sagna çok iyi olur Eboue'nin gitme vakti geldi artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rüyamda Elmander geri dönüyordu ve show yapıyordu
    Sağ bek için lütfen yabancı hakkımızı harcamayalım artık, özellikle de yaşı Eboue ile aynı olan Sagna için. Bence Veysel gayet iyi oyuncu, hani şu Hakan Balta'nın sol bekte iyi olduğu dönemler vardı ya, hah işte o kalibrede sağ beki götürebilecek ve kendini geliştirebilirse yıllarca hizmet edebilecek bir oyuncu. Yabancı alınacaksa stopere alınsın. Hatta ona bile ihtiyaç yok bence, 4-2-3-1 in uç forveti burak, arkasında sneijder, kanatlarda bruma ve hajrovic, hatta alınabilirse gökhan töre, forvet ve kanat alternatifi için mevlüt(belki de as forvet olur), 2li göbekte melo ve selçugu kesebilecek kalitede veya potansiyelde bir oyuncu bulmalıyız tercihen Türk olursa iyi olur örneğin tolgay arslan, jem karacan gibi oyuncular. Yahut Emre Çolak, Umut Gündoğan, Ceyhun, Yekta, Hamit gibi oyuncuları kazanmak ve kazanamadıklarımızı elemek lazım takımdan göndermek lazım. Stoper için eğer Chedjou iyi bir fiyata satılabiliyorsa satılıp Astori tarzı bir stoper çok tatlı olur.

-----------------------------------------Muslera------------------------------------
    Veysel----------- astori--------------------------semih-----------------telles
    ------------------------melo------------------selçuk(veya başkası)---------
    Töre(mevlüt)-----------------sneijder(emre)-----------------------bruma(hajro)--------
    -------------------------------mevlüt(/burak)-------------------------------

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence kadroyu yenilemek lazım özellikle forvete kesinlikle yabancı 1-2 isim almak lazım yerlilerle olmaz ŞL'de başarı istiyorsan tank lazım bize.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim yazdigim 11de bile 6 yabancı var yabancı forvet istiyorsak ömer toprak, nuri şahin ve arda turan'i da almamiz gerekiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İçlerinden sadece Ömer Toprak alınabilir. Emre Can'ı Leverkusen'e kaptırmamalıydık diye düşünüyorum. Amrabat'a 8 milyon veren yönetim Emre Can için 5,5 milyon Euro'yu çok buldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok bulduğundan değil o adam gelmez buraya. Keza ömer toprak da öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer Toprak Leverkusen gibi bir takımda banko oynarken neden Galatasaray'a gelsin ki ? Şimdilik pek mümkün gözükmüyor bana. Hayaller peşinde koşmaktansa daha realist bakmalıyız bence.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ömer Toprak Leverkusen gibi bir takımda banko oynarken neden Galatasaray'a gelsin ki ? Şimdilik pek mümkün gözükmüyor bana. Hayaller peşinde koşmaktansa daha realist bakmalıyız bence.
    Para için gelebilir. Leverkusen'de ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama GS veya FB' ye gelirse daha fazlasını rahatlıkla alır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

forvet falan bi kenara da gökhan inleri kesinlikle almalıyız selçuk böyle devam ederse işimiz yaş çünkü (hakan çalhanoğlu da şart bence )

Bence eren derdiyok da dusunulmeli. Mevlut'den daha yararli olabileceğine inanıyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

https://www.youtube.com/watch?v=c_5CRnLmZbk

Aradigimiz orta saha oyuncusu bu kesinlikle hem de yerli

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bence eren derdiyok da dusunulmeli. Mevlut'den daha yararli olabileceğine inanıyorum
    aynen eren kesinlikle mevlütten daha yetenekli bence dünya kupasında pique ile puyolu birbirine düşürmesi hala gözümün önünde

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yerli forvet arıyorsak Samed Yeşil var onu da Liverpool bırakmaz herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Puyol'la Galatasaray'da ilgileniyor diyorlar..Kişilik olarak beğendim en düzgün futbolculardan biridir ve gelirse çok prestijli bir transfer de olur fakat yaşı sorun gibi gözüküyor.

İspanyol savunmacının Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Puyol'la Türkiye konusunu konuştum. Elinde birkaç teklif var. Son dakikada her şey olabilir. Türkiye'den iyi bir teklif gelirse gelebilir. Türk Ligi'yle ilgili bilgisi var. İlginç buluyor Türkiye'yi" dedi.

Bunun dışında Monaco,Milan ve MLS klüpleri ilgileniyormuş.

Mesaj Yetkileri