1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Zaman gidip JMM'ye sormuş.
    Fakat adam bize zaman sordu demiyor ki, direk açıklama yapıyor.

Zaman' ın sorduğuna dair kanıt var mıdır? Kanıt dediğim; adamın sitesinden veya facebook official dan açıklaması veya görüntülü kaydı

Ayrıca hiç resmi analiz raporu gördün mü ?

Benim gördüklerimin hiçbiri bu A4te yazılan gibi değildi çünkü
    Football is simple,but Football Manager is not

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fakat adam bize zaman sordu demiyor ki, direk açıklama yapıyor.

Zaman' ın sorduğuna dair kanıt var mıdır? Kanıt dediğim; adamın sitesinden veya facebook official dan açıklaması veya görüntülü kaydı

Ayrıca hiç resmi analiz raporu gördün mü ?

Benim gördüklerimin hiçbiri bu A4te yazılan gibi değildi çünkü
    Şuradaki haberi okumanı tavsiye ederim.

http://www.zaman.com.tr/medya_amerik...i_2202128.html

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şuradaki haberi okumanı tavsiye ederim.

http://www.zaman.com.tr/medya_amerik...i_2202128.html
    Biz gittik sorduk demiyor. Facebook'ta yapılan açıklamayı haber yapmışlar.

Ayrıca star'da yapılan raporu tamamen okudun mu ?

Ben az önce okudum ve sadece 5 ayrı konuşmanın birleştirildiği ve o 5 ayrı konuşmada ayrı ayrıca montaj var diyemediklerini söylüyor. E zaten videoda 5 ayrı konuşma uç uca ekleniyor.

Yani star'daki haber doğru olsa bile videoların doğru olduğu dışında birşeyi ispatlamıyor.

sakary Ali Misafir

Biz gittik sorduk demiyor. Facebook'ta yapılan açıklamayı haber yapmışlar.

Ayrıca star'da yapılan raporu tamamen okudun mu ?

Ben az önce okudum ve sadece 5 ayrı konuşmanın birleştirildiği ve o 5 ayrı konuşmada ayrı ayrıca montaj var diyemediklerini söylüyor. E zaten videoda 5 ayrı konuşma uç uca ekleniyor.

Yani star'daki haber doğru olsa bile videoların doğru olduğu dışında birşeyi ispatlamıyor.
    Yapılan bu ilk tespitler neticesinde; bu kayıt üzerinden, ses kaydının hangi dakikalarında kesme, yapıstırma, dublaj ve/veya montaj işlemlerinin yapıldığının teknik olarak belirlemenin mümkün olmadığı sonucuna ulaşılmıştır.

- Bu ses kaydının üzerinde yapılan maskeleme işleminden dolayı teknik olarak "bu görüşme gerçektir ya da montajdır" demek bilimselliğe aykırıdır. (Burası uzmanların raporundaki en çarpıcı yer olarak dikkat çekiyor)

- Grafiklerde, bu tek parça hale getirilen ses kaydında Diyalog 2 ve Diyalog 4 de (REC2 ve REC4 de) aynen bir kayıttan diğer kayıda geçerken oluşabilecek ses boşluğu ve ses patlaması olduğu tespit edilmiştir. Bu izlerin de mavi noktalar ile marke edildiği açık bir şekilde anlaşılmaktadır.

Evet doğrumuymuş anlamı çıkıyor buradan?

Sizin dediğiniz niye inceletmiyorlar, dediniz ya onu cevapladım.

Yapılan bu ilk tespitler neticesinde; bu kayıt üzerinden, ses kaydının hangi dakikalarında kesme, yapıstırma, dublaj ve/veya montaj işlemlerinin yapıldığının teknik olarak belirlemenin mümkün olmadığı sonucuna ulaşılmıştır.

- Bu ses kaydının üzerinde yapılan maskeleme işleminden dolayı teknik olarak "bu görüşme gerçektir ya da montajdır" demek bilimselliğe aykırıdır. (Burası uzmanların raporundaki en çarpıcı yer olarak dikkat çekiyor)

- Grafiklerde, bu tek parça hale getirilen ses kaydında Diyalog 2 ve Diyalog 4 de (REC2 ve REC4 de) aynen bir kayıttan diğer kayıda geçerken oluşabilecek ses boşluğu ve ses patlaması olduğu tespit edilmiştir. Bu izlerin de mavi noktalar ile marke edildiği açık bir şekilde anlaşılmaktadır.

Yahu inceletmiyor demedik, ispatlamıyor dedik(ki bu incelemelerde çok inandırıcı dumuyor). Bunu ispatlamanın bir sürü basit yolu varken neden bunları yapmıyor? En basitinden neden o saatlerde nerede olduğunu baz istasyonu sinyallerinden çıkarıp insanların gözüne sokmuyor, neden bu hırsız damgasını(en azından halkın yarısından, ki bence şu an daha fazlasından) yiyor? Ben kullandığım operatörün sitesine girip hangi saatte kiminle kaç dk. konuştuğumu 1 dk içerisinde çıkarabilirim benimle ilgili böyle bir iddaası olan varsa.
    Burak

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Yahu inceletmiyor demedik, ispatlamıyor dedik(ki bu incelemelerde çok inandırıcı dumuyor). Bunu ispatlamanın bir sürü basit yolu varken neden bunları yapmıyor? En basitinden neden o saatlerde nerede olduğunu baz istasyonu sinyallerinden çıkarıp insanların gözüne sokmuyor, neden bu hırsız damgasını(en azından halkın yarısından, ki bence şu an daha fazlasından) yiyor? Ben kullandığım operatörün sitesine girip hangi saatte kiminle kaç dk. konuştuğumu 1 dk içerisinde çıkarabilirim benimle ilgili böyle bir iddaası olan varsa.
    Şu yeterli mi?

https://pbs.twimg.com/media/BhRS_FjCYAAivQs.jpg:large

Güzel kardeşim bu yetmez. Resmi kayıt gerekiyor. O telefon görüşmesi yapıldığı sıralarda neredeymiş? Konya-Ankara arasını ben normal özel arabamla normal hızda 2 saatte giderim. Başbakan böyle bir durumdayken bir zahmet daha erken gitsin. Bu kadar dakika hesabı yapmaktansa neden çıkarıp operatör kayıtlarını sunmuyor, daha kolay değil mi?
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sen bunu haberden kopyalıyorsun da, rica etsem "page 4 of 7" nin hemen üstünü okur musun?

Ayrıca, conclusion' ın c şıkkına bakarsan benim dediklerim yer alıyor.

Bunların ışığında tam anlamıyla videonun gerçekten de 5 ayrı kayıttan oluştuğu söyleniyor ve bu 5 kayıt için verilen saniyeler de o videodaki 5 ayrı konuşmaya geçiş yerleri.

Sence bu neyi kanıtlıyor ?

sakary Ali Misafir

Sen bunu haberden kopyalıyorsun da, rica etsem "page 4 of 7" nin hemen üstünü okur musun?

Ayrıca, conclusion' ın c şıkkına bakarsan benim dediklerim yer alıyor.

Bunların ışığında tam anlamıyla videonun gerçekten de 5 ayrı kayıttan oluştuğu söyleniyor ve bu 5 kayıt için verilen saniyeler de o videodaki 5 ayrı konuşmaya geçiş yerleri.

Sence bu neyi kanıtlıyor ?
    Conclusion'ın A şıkkı vermiş sana cevabı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Conclusion'ın A şıkkı vermiş sana cevabı.
    Evet doğru zaten tek bir kayıt değil 5 ayrı kaydın birleşmesi. Haliyle orijinal kayıt değil. Bu bana ne cevabı vermiş oluyor ?

Bir de benim dediğim yerler için cevabını alabilir miyim ?

Mesaj Yetkileri