1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Ben akplilerle tartışma olayını çözdüm onlar gibi yapıyorum. Adam bana montaj bunlar diyor, ben olsun montaj da olsa inanıyorum yapmıştır kesin diyorum. Bak Kılıçdaroğlu SSK'da yolsuzluk yaptı diyor ben herkes yapıyor kim çalmıyor ki diyorum. E o zaman başbakana niye laf ediyorsun diyorlar ben anlamam o hırsızlık yapmıştır adam öldürtmüştür diyorum. Kafam rahat, yıllardır mantıkla izah etmeye çalışıyoruz olmuyor azıcık da onlar mantık kursunlar. Hem iyi geliyor analiz yapma yetileri gelişiyor tavsiye ederim.
    Bu seçimde Adana MHP büyükşehir başkan adayı Hüseyin Sözlü de tayyip gibi 'aniden zenginleşenlerden' (daha doğrusu öyle söylüyorlar genelde,çok araştırmadım) ama muhtemelen seçimi kazanacak ve ben de ona oy vereceğim. AKPlilerin hepsi bana o şöyle o böyle dediklerinde onların tayyip olayında davrandıkları gibi davranıyorum ve inan seçimi kazanacağını bilerek bunu yapmak o kadar zevkli ki , anlıyorum adamları Senin gibi yapıyorum kim yemiyor ki diyorum , yiyor ama hizmet ediyor diyorum Ha adamı düzgün bir şekilde de savunabilirim ya da şu yönden dolayı oy veriyorum diyebilirim ama yılların acısı çıkmalı
    Last edited by omersal : 22.Mart.2014 at 06:18

Mesaj Yetkileri